MusicSurvivor All Star | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Ve yapımcı Cen Yapım olan MusicSurvivor'un çeyrek finali ile beraberiz.Geçen hafta iddialı olan Katy Perry elendi.Bakalım bu hafta kimler elenecek?

Yeni Kurallar :

1)1.sezondan 2 , 2.sezondan ise 3 kişi şu an yarışmada!
2)BU HAFTA 2 KİŞİ ELENECEKTİR!
3)Yarışmacılar artık final puanı alamayacak.Bundan sonra final puanlarını kullanabilecekler.Mesela Sıla'nın 33 puanı var, isterse 5 puanını çeyrek finalde kullanabilecek.
4)Puanlama sistemi tamamen değişti.Örneğin :

-En az 14 haftada oy kullanan kişiler toplamda 25 puanı olacak ve o 25 puanı istediği gibi dağıtacak.Ama o jüri herkese en az 1 puan vermek zorunda.Hangi jürilerin 25 puan hakkı olduğunu ise oylamayla beraber öğreneceksiniz.

Sunucular :

Bu haftanın sunucuları Meryem Uzerli ve Beren Saat oluyor!

Meryem%20Uzerli_1.JPG

unluler.kim_beren-saat1.jpg

Sıralama :

YWg9MD.png

Final için alınan puanlar :

G29Jvv.png

Yarışmacılar :

Tarkan

MusicSurvivor 2.Sezon'da yarışan Tarkan daha önce çeyrek finale kadar ilerlemişti.Bakalım All Star'da da mı çeyrek finalde elenecek.Yoksa finale doğru emin adımlarla mı ilerleyecek?

Rihanna

MusicSurvivor 1.Sezon'da yarışan Rihanna o sezonda finale çıkıp fark yemişti.Ama bu sezon daha doğru stratejilerle ilerlediğini düşünen Rihanna şampiyon olabileceğini düşünüyor.

Mustafa Ceceli
MusicSurvivor 2.Sezon'da yarışan Mustafa Ceceli o sezonda yarı finale çıkıp kıl payı elenmişti.Henüz final puanı alamayan Mustafa Ceceli bakalım bu sezon yarı finale çıkabilecek mi?

Sıla

MusicSurvivor 1.Sezon'da yarışan Sıla o sezon Rihanna'ya fark atarak şampiyon olmuştu.Yine şampiyon olacağını düşünen Sıla bakalım yarı finale çıkabilecek mi?

Yalın
MusicSurvivor 1.Sezon'da yarışan Yalın o sezon finale çıkıp Sezen Aksu'yu yenemeyip 2.olmuştu.Bu sezonda da iyi strateji yapan Yalın bu sezon yarı finale çıkabilecek mi ?

Son düzenleme:
Beren Saat gibi birini tükenmiş Meryem ile aynı anda konuk etmenden dolayı seni kınıyorum @GunesinOglu :T:

Tebrikler herkese. :Z

Puanlama sistemini anlayamadım? Beynim yandı. :(

Hiç detay yok. Bildiğimizi okuduk.:(
14 haftadan az olanlar napacak onuda söyle.:X

@Maskeli Fedai konuyu görünce çatlar artık.:A Konuda ki resim güzelmiş cidden.:Z

Pisss.ss Finaller başlamadan bitir şunu.:(

@Ahmad valla Ceceli geçen hafta burnumuzun dibine kadar geldi. Sürpriz şeyler bekliyorum.:(
2'li eleme olduğu için herkes en iyi şekilde gelir ve pek şansı olmaz diğer ikisinin bence. Dediğim 3'lüye kesin gözü ile bakiyorum. :D

2'li eleme olduğu için herkes en iyi şekilde gelir ve pek şansı olmaz diğer ikisinin bence. Dediğim 3'lüye kesin gözü ile bakiyorum. :D

Bakalım. Ben bu hafta çok korkuyorum. Valla iyi çalışacağım. Artık ne olursa.:D

Bu arada bence bu haftada final puanı olmalı. Son 5 sonuçta bu haftayı atlatanlara mükafat gibi bir şey yani. İstenir.:X

Puanlama sisteminin adaletli işleyeceğini umuyorum inşallah adil olunur. Bu arada Kaan'ın özel bir durumundan dolayı şarkıyı ben paylaşacağım @GunesinOglu recap falan olacak mı yoksa sadece şarkı mı?

yeni sistemden bir fok anlamadım ? 2 kişi niye eleniyor ? niye baştan beri oy kullananlar 25 puan da? diğerleri az puan kullanıyor

zamanında gel jüri ol diye peşimizde dolaşırken iyiydi @güneşin kazması, şimdi jüri bollaştı toton kalktı :)))

benden fazla puan hakkına sahip jürü olursa oy falan kullanmam nahh buraya yazıyorum :))