eTV MusicSurvivor 8.Sezon / Büyük Final Sonuçları (Sertab vs Yalın)

Ayy bu zaten yarışma bitince selamı sabahı kesecekti bahane ediyor ayoll , geber ayoll de geç
Ama bizden kurtulamaz dizi izleyecez oscar filmi izleyecez
yok öyle direk geber demedik emir kipi kullanmadık yani ayıp olur diye
onun yerine geberebilirsin ne istersen öyle yap dedik daha kibar oldu

Aaa dur boşuna mezar parası verme @destere in hortladığı mezarda uyuyabilirsin Haziran ayına kadar boş orası
hemen mezara yollamayalım daha bizimle birlikte üç beş dizi izleyecek öyle kaçıp kurtulmak yok
şimdi bu yarışmayı bahane edip dizilerden kurtulmaya çalışıyor maskeli ama boşuna çabalıyor tabi diğer diziyide izleyeceğiz söz vermişti

Bencede yine selamı sabahı kesmeye çalısıyor @Maskeli Fedai
Ama yukarıda dedim bizden kurtulamaz şimdi biraz dinlensin yarından sonra devam

Olmazsa @xBUGRAx kozunu devreye sokarız

Ben Benim Albüm olmak üzere 3 sezon o 4 sezonda MS 7 sezon yarışma sundum 2016dan beridir birkaç ay sonra 3 yıl olacak oylarım çok fark yiyene taktiksel ya da çok sevdiğime olursa kayıtsız kalamayarak veriyordum ama Sertabın ve Yalının en sevdiğim şarkıları puan farkıda yok fark son gün açıldı kafa kafaya gidiyorlar ben ilk defa finalde tercih yapmadım yanı yapamadım @Maskeli Fedai @serhatt
@destere

bilerek ve isteyerek kasten hemde @Maskeli Fedai nin eleneceğini bildiğin halde yalı kazığına bir el atmadın
suçun çok büyük hogatha ne dersen de maskeli kazması bunu affetmeyecektir

ama beni affeder çünkü ben kalbimi dinleyerek oy verdim dişi dururken sapa oy vermem imkansızdı bünyeme tersti
)

Aaa son gün açıldı ayoll fark
Fark basa bastı yanı ben kullandımda sürekli 1 puanla biri öne geçiyor zaten ben puanlama baslamadan oyumu belirliyorum bu şarkılar eşit benim gözümde 1 tık birini daha kaliteli görmüyorum
@Maskeli Fedai @kerem

Canım çok başarılı bir sezon geçirdik,eline emeğine sağlık