şarkısı değilde kendisi bayağı açılmış puan kapmak için ama yinede oy vermezdim bu kazuleteBu benim en sevdiğim şarkısı o kadının gerçi yarışma bittiğine göre @Billy Kane yine anti konumuna geçmiştir
şarkısı değilde kendisi bayağı açılmış puan kapmak için ama yinede oy vermezdim bu kazuleteBu benim en sevdiğim şarkısı o kadının gerçi yarışma bittiğine göre @Billy Kane yine anti konumuna geçmiştir
Ayy bu zaten yarışma bitince selamı sabahı kesecekti bahane ediyor ayoll , geber ayoll de geç
Kaybeden birisiyle daha fazla dalga geçilmemeli
aynen en son utanmadan fokları dipçikliyordu @Maskeli Fedai kazması hiç vijdan denen şey yok bunda
yok öyle direk geber demedik emir kipi kullanmadık yani ayıp olur diyeAyy bu zaten yarışma bitince selamı sabahı kesecekti bahane ediyor ayoll , geber ayoll de geçAma bizden kurtulamaz dizi izleyecez oscar filmi izleyecez
üzüntüden dibi düşecek kedinin
Size iyi geceler... Umarım cenazeme bakıp geberirsinizüzüntüden dibi düşecek kedininiçim gitti valla keşke ellerim kırılsaydıda yalı kazığına oy atsaydım)
dur kaçma sana ismail yk dan güzel bir şarkı armağan edeceğim
Aaa dur boşuna mezar parası verme @destere in hortladığı mezarda uyuyabilirsin Haziran ayına kadar boş orasıüzüntüden dibi düşecek kedininiçim gitti valla keşke ellerim kırılsaydıda yalı kazığına oy atsaydım)
hemen mezara yollamayalım daha bizimle birlikte üç beş dizi izleyecek öyle kaçıp kurtulmak yokAaa dur boşuna mezar parası verme @destere in hortladığı mezarda uyuyabilirsin Haziran ayına kadar boş orası
Bencede yine selamı sabahı kesmeye çalısıyor @Maskeli Fedaihemen mezara yollamayalım daha bizimle birlikte üç beş dizi izleyecek öyle kaçıp kurtulmak yokşimdi bu yarışmayı bahane edip dizilerden kurtulmaya çalışıyor maskeli ama boşuna çabalıyor tabi diğer diziyide izleyeceğiz söz vermişti
bilerek ve isteyerek kasten hemde @Maskeli Fedai nin eleneceğini bildiğin halde yalı kazığına bir el atmadınBen Benim Albüm olmak üzere 3 sezon o 4 sezonda MS 7 sezon yarışma sundum 2016dan beridir birkaç ay sonra 3 yıl olacak oylarım çok fark yiyene taktiksel ya da çok sevdiğime olursa kayıtsız kalamayarak veriyordum ama Sertabın ve Yalının en sevdiğim şarkıları puan farkıda yok fark son gün açıldı kafa kafaya gidiyorlar ben ilk defa finalde tercih yapmadım yanı yapamadım @Maskeli Fedai @serhatt@destere
Aaa son gün açıldı ayoll farkbilerek ve isteyerek kasten hemde @Maskeli Fedai nin eleneceğini bildiğin halde yalı kazığına bir el atmadınsuçun çok büyük hogatha ne dersen de maskeli kazması bunu affetmeyecektir
ama beni affeder çünkü ben kalbimi dinleyerek oy verdim dişi dururken sapa oy vermem imkansızdı bünyeme tersti)
Canım çok başarılı bir sezon geçirdik,eline emeğine sağlıkBen Benim Albüm olmak üzere 3 sezon o 4 sezonda MS 7 sezon yarışma sundum 2016dan beridir birkaç ay sonra 3 yıl olacak oylarım çok fark yiyene taktiksel ya da çok sevdiğime olursa kayıtsız kalamayarak veriyordum ama Sertabın ve Yalının en sevdiğim şarkıları puan farkıda yok fark son gün açıldı kafa kafaya gidiyorlar ben ilk defa finalde tercih yapmadım yanı yapamadım @Maskeli Fedai @serhatt@destere
Finalde gerçek sanatçı Sertap Erener hak etti puanımı...Kara listeye girenler çoğalıyordu... @MEnes
Finalde gerçek sanatçı Sertap Erener hak etti puanımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?