O nefes aldigina sukretsinoylarını erken kullandı milli felaket ondan sonra @xemrexxx topacına değişik oy verme hakkı tanıdınsokak şeysi çok mağdur oldu bu durumdan
Senin zaten bir tuhaf olmuş profilin avatarını çalmıslar etiketinide çıkarırsak çıplak kalacanBana MS Milli şefi etiketi verirse olur başka türlü izin vermiyorum..
fokunda boğulursun desen daha ağır olurdu yine ucuz kurtuldukUmarım fokunla beraber boğulur gidersin. @destere
destereeeeeeeeeeeeeeeeeeee
fokunda boğulursun desen daha ağır olurdu yine ucuz kurtulduk
çok vefasızsın la geçen haftaki puanlarım dibinde patlasın
bu katliama dünya seyirci kalmamalı güzelim foklar ne hale getirilmiş
Foku batasıca...bu katliama dünya seyirci kalmamalı güzelim foklar ne hale getirilmiş
Yoo öyle deme bak şurada çok iyiydi Demet, ben bile ortalama bir puan vermiştim. Sen o sıra burada olsan sen de kıyamazdınyooo @pompy yanlış anlamış benisertab yerine demet finalde olsa dişi mişi demem tekmeyi basmıştım)
buy iskeletorun açık bünyeside bana sıcak gelmiyor yani tam soyunsa yine fazla ısınamıyorum öyle bir nefretim var kadına karşıYoo öyle deme bak şurada çok iyiydi Demet, ben bile ortalama bir puan vermiştim. Sen o sıra burada olsan sen de kıyamazdın
Aaa evet kontrol ettik başka üyeleri ama senmişsinBu sefer benim oyumu unutmuşsun.@Çiğdem-
buy iskeletorun açık bünyeside bana sıcak gelmiyor yani tam soyunsa yine fazla ısınamıyorum öyle bir nefretim var kadına karşı
Bu benim en sevdiğim şarkısı o kadının gerçi yarışma bittiğine göre @Billy Kane yine anti konumuna geçmiştirYoo öyle deme bak şurada çok iyiydi Demet, ben bile ortalama bir puan vermiştim. Sen o sıra burada olsan sen de kıyamazdın
buy iskeletorun açık bünyeside bana sıcak gelmiyor yani tam soyunsa yine fazla ısınamıyorum öyle bir nefretim var kadına karşı
zaten @Maskeli Fedai nin oyları böyle böyle gözden kaçırdı @Çiğdem- yaktı yalı kazığını yaktı vallaBu sefer benim oyumu unutmuşsun.@Çiğdem-
Foku batasıca...
bu katliama dünya seyirci kalmamalı güzelim foklar ne hale getirilmiş
@xBUGRAx Gibi @Maskeli Fedai de fokların ahını aldığı için elendi kaderleri bile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?