Ona vakit olmuyor cnm her sezon bitince hazırlıyoruz @Maskeli Fedai ile sizi @MasacRE- @destere @serhatt a emanet ediyorum 20 dakıka sonra görüşmek üzere ölmeyin heyecandanKonuyu niye önceden hazırlamadın...
Kurda kuzu emanet edilir miOna vakit olmuyor cnm her sezon bitince hazırlıyoruz @Maskeli Fedai ile sizi @MasacRE- @destere @serhatt a emanet ediyorum 20 dakıka sonra görüşmek üzere ölmeyin heyecandanBurayla işim bitti
Hadi cnm aç sen.Ona vakit olmuyor cnm her sezon bitince hazırlıyoruz @Maskeli Fedai ile sizi @MasacRE- @destere @serhatt a emanet ediyorum 20 dakıka sonra görüşmek üzere ölmeyin heyecandanBurayla işim bitti
Allah için sus...
Acaba @bazinga etiket hediyesi verirmi 1 yıldır sende duruyor yeter ayoll
@mrt-06 Artık admin değil şampiyonluk konusunda @bazinga dan rica ederiz @Maskeli Fedai @kerem
Ben geldim kazananı açıklayabilirsinAcaba @bazinga etiket hediyesi verirmi 1 yıldır sende duruyor yeter ayoll
@mrt-06 Artık admin değil şampiyonluk konusunda @bazinga dan rica ederiz @Maskeli Fedai @kerem
Aaaaaaa bu hâlim ne böyle? 😱 Daha dün 'Çakı' gibiydim.Dark'cım bu kütük çok olmaya başladı... @DarkLegenD
Ben hep susarım zaten...
@Maskeli Fedai de kendini chucky zannetti, kellesini uçurdukAaaaaaa bu hâlim ne böyle? 😱 Daha dün 'Çakı' gibiydim.
Mutluluktan geber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?