@Sherlock sağol sayın Gs'li dostumZor zamanda nasıl dost olunur gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum
Rica ederim sayın Gs'li dostum. Çok sevdiğim bir şarkı tercihi yaptın finalde, bu yüzden oyum sana gitti.
@Sherlock sağol sayın Gs'li dostumZor zamanda nasıl dost olunur gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum
Yine eşitlik var şaşırdık mı@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Son anlık puan durumu geliyor , sanırım en büyük MS finali şuan yaşanıyor en iyi MS sezonunada bu yakışırdı
4.Puan Durumu
Sertab Erener 47
Yalın 47
son tura girdikmi ?@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Son anlık puan durumu geliyor , sanırım en büyük MS finali şuan yaşanıyor en iyi MS sezonunada bu yakışırdı
4.Puan Durumu
Sertab Erener 47
Yalın 47
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
4.Puan Durumu
Sertab Erener 47
Yalın 47
Karnımız tok
geçen haftadan bir yıllık beslendik nede olsaKarnımız tok
@serhatt türbüşonun üstü çıplak fotoğraflarıyla elleşirken oyunu kullanmıştır
@Yiğitt 4 puanla finale ortak olduSONUÇ NE
önce darbeyi indir balyoz gibi sonra @Maskeli Fedai ye başarı dile ohh ne ala memleketBaşarılar diliyorum kerembaşarılar @Maskeli Fedai
Zıkkım yiyinhogatham beni her gün kuş sütü dahil her tür envai çeşit besinlerle besliyor karnım tok geziyorumgerçi bu ara diyetteyiz arada bir açlıktan çayır çimen yiyoruz ama olsun geçer bu günler
Gereken cevabı verdiğin için sağol fok reyizönce darbeyi indir balyoz gibi sonra @Maskeli Fedai ye başarı dile ohh ne ala memleket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?