- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Diğeri de Boş Yere idi herhalde.Sıla'nın en sevdiğim 2 şarkısından biri,ilk 3 gireceğini düşünüyorum.
Yemezler artık Turabi gibisinHaftaya kadar 1 hafta var sana doğru eğilimde bulunuruz.
Diğeri de Boş Yere idi herhalde.
Yemezler artık Turabi gibisin
Ohoo oylar halâ çok yakın.
Haftaya en iddialı şarkını koy yakacağım yoksa çıranı.Öhömmm öhömmmTurabi Riri'den önce gelir.😛
Haftaya en iddialı şarkını koy yakacağım yoksa çıranı.
Aynen,ikisinide çok seviyorum.Diğeri de Boş Yere idi herhalde.
Yemezler artık Turabi gibisin
Ohoo oylar halâ çok yakın.
Tutku versen bile kurtarmaz.Peki bi biskrem versem.
Sıla'nın çoğu şarkısı güzeldir aslında dinlesen.Aynen,ikisinide çok seviyorum.
Hayır,bütün şarkılarını da çok seviyorum,en sevdiklerim bunlar.Tutku versen bile kurtarmaz.
Sıla'nın çoğu şarkısı güzeldir aslında dinlesen.
Etki etmesi için çok uğraşıyorum şuan.
Herkes bi puan derdine düşmüş iyimi ))) Kulağa hoş gelenler belli neyse açıklanınca göürürsünüz ))aaa sendemi burdasın cnmm senin adına yarıştığımı her elemeyi geçtiğimde anada başarı kattığımı bunlarıda düşün parçamı dinlerken parçam ozaman daha cici gelir kulağına
Tutku versen bile kurtarmaz.
Sıla'nın çoğu şarkısı güzeldir aslında dinlesen.
Daha iyi parçalarda var ama )))Aslan Gibi'yi seviyor en azından ben öyle biliyorum dimi @gözlemci.Ayrıca Umut sen komplo çalışmalarına girişmişsin haftaya yakarım canını
Biz dostuk senle sen Sahra gibi ihanet ettin ama Sahra kim desen tanımam7 puanıma yaklaştırsam böyle buram burak zirve kokanlardan.
Ama bunu da seviyorsun yani.Daha iyi parçalarda var ama )))
Biz dostuk senle sen Sahra gibi ihanet ettin ama Sahra kim desen tanımam
Ama bunu da seviyorsun yani.
Severim tabii )) Sıla candırBiz dostuk senle sen Sahra gibi ihanet ettin ama Sahra kim desen tanımam
Ama bunu da seviyorsun yani.
Ayy ben ne Turabi olucam köprüyü geçince bende ihanet edeceğimSende Turabi oluyorsun her halde.@maskeli fdai yeni turabi fanı çıktı.
Alkışlar senin içinSeverim tabii )) Sıla candır
aaa puan derdinde olan @sokak sanatiHerkes bi puan derdine düşmüş iyimi ))) Kulağa hoş gelenler belli neyse açıklanınca göürürsünüz ))
Ayy sen ne oyuncusun öyle arkadaş zirveyi alacağını mı sanıyorsun sen bu numaralarlaaaa puan derdinde olan @sokak sanati
ben 2.haftadan itibaren senin adın senin şerefin için uğraşıyorum cnm kendimi düşündüğüm yok
Tabi canım tabii öyle muhakkak )) da ben kendimde olsam senin seçtiğin şarkıya kaç verirdim bilemedim )))aaa puan derdinde olan @sokak sanati
ben 2.haftadan itibaren senin adın senin şerefin için uğraşıyorum cnm kendimi düşündüğüm yok
Ayy ben ne Turabi olucam köprüyü geçince bende ihanet edeceğim
Alkışlar senin için
aaa puan derdinde olan @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?