Şimdi dinleyeceğim ))) dinlediğimse zaten ceptedir ))Umarım.
@Cengo 19 olmasa 17 gibi bir saatte açıklansa sonuçlar hem dizi derdine olmaz kimsenin.Akşam 5'de genellik burada oluyor zaten.
Sen şarkımı beğeneceksen hiç sorun değil.
O değilde bilmiyordum hayırlı olsun.
Şu an 2 kişi var.Biri forumda değil.O yüzden muhtemelen yarın açıklanır.Kaç kişi kaldı şimdi? Eğer forumdalarsa belki oylarını kullanırlar. Eğer bugün net açıklanmayacaksa internet paketimden harcamayayım.
Şimdi dinleyeceğim ))) dinlediğimse zaten ceptedir ))
Youtube dan dinleyeyim hepsini tek tek saat kaçta bitiyor ooylama @Cengo ona görede bildireyim sanaRecaptaki iyi değil birde şurdan bak.
Bugün 22.30'da.Youtube dan dinleyeyim hepsini tek tek saat kaçta bitiyor ooylama @Cengo ona görede bildireyim sana
Hislerimiz karşılıklı.Seni çok seviyorum biliyorsun dimi.Ben kaç verdiğimi hatırlayamadım şuan herkese mavi boncuk değıtmıştım ama.
Teşekkürler canımın içi.Hislerimiz karşılıklı.
Ama şarkı güzeldi şimdi yukarda Allah var.
Oynasın oynasın.Ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum şarkılara puan vereceğim kişilikleri boşver gitsin )) anca 1-2 puancık oynatır
dedi yani.albümü bile yok, şarkı bile yazamıyor, müzikten zaten anlamıyor
Düşük vermemişsindir inş bana.Teşekkürler canımın içi.
Oynasın oynasın.Neler neler dedi anlatamam yani şuan dedi ki
dedi yani.
Ucuz muş.:ss ben sadace İrem'i ve onun kırılan kalbini düşünen masum bir elçiyim.Böyle ucuz numaralara girmene gerek yok.Gözlemci'nin Sıla sevdiğini gayet iyi biliyorum
Hatırlayamadım ki şimdi.Düşük vermemişsindir inş bana.
3 kişi oy atmamış.@Cengo başka sebepten dolayı yarına kalmayı anlarımda dizi işleri yüzünden kesinlikle yarına brakma ayoll biz değilmiydik sana roman havası izliceksin sonucları açıklamıcaksın diye tepki gösteren hepimiz tepki göstermiştik sana dizi izlemek için erteleyemezsin demiştik
şimdi diğerleri dizi izleyecek diyede sen erteleme cnm ayrıca sonucları açıklayan işş yapan sensin eğer biz sana hem dizini izler hemde sonucları açıklarsın dediysek
bizlerde hem dizi izler hem sonucu takip ederiz sonucta bizlerin yapıcağı bişi yokki sonucları açıklıcak olan sensin
ayrıca biz sana zamanında dizi izliceksin diye tepki gösterdiysek şimdi kendimiz dizileri bahane edemeyiz üyeler oy vermezse yarına kalır anlarım ama dizi yüzünden yarına erteleme😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?