MusicSurvivor 8. Hafta Sonuçları

Baştan sona okudum öncelikle tüm minik serçe sevenlere teşekkürler.
Sizlere de tebrikler @hayret bi şey, @Maskeli Fedai.

Melun @Maskeli Fedai yine son dakikada bana gol atmış yine önüme geçmiş. .ss

@Çiğdem- gerçekten çok üzüldüm Mustafa'nın o kadar iyi şarkısı vardı kullanamadan elendin, ayrıca yarışmaya da hareket getiriyordun en azından jüri olarak devam etmelisin kesinlikle geçmiş olsun.

@OzaN ben şok... 2 puan vermişsin birde herhalde beğenmeyeceksin puanımı dedin, "herhalde" deyince en azından 5 puan gelir diyordum, 2 puanın herhaldesi mi olur tabiiki beğenmedim. 😱

@sokak sanati gardaşım emeklerine sağlık çok güzel yönettin yarışmayı. 🙂

@yatutarsa elemin dağları aşmış ne diyorsun.

Birde Duman'ı daha üst sıralarda bekliyordum neyse sağlık olsun.

bize öyle bir bilgi gelmedi...

İlk 3, benim ilk 3'ümle aynı.

@hayret bi şey açık ara zirvede yer almış beklediğim gibi tebrikler.

@mrt-06 @Maskeli Fedai sizlere de tebrikler dostlarım.

Geçen haftaki gibi bu hafta da 4.sırada yer almışım. Oy veren herkese teşekkürler. Gelecek hafta ilk 3'e girmeye çalışacaz artık.

@Çiğdem- çok üzüldüm en büyük destekçilerinden biriydim, güzel şarkıydı ilk 7de olması lazımdı, sağlık olsun, bu bir yarışma.

@Çiğdem- elendi yazık oldu

2.olumsuz.Yine çok iyi
Oha Çiğdem elenmiş.
geçen sezonda yine 8.haftada elenmisti. 0-o
malesef @Harunnn60 ama geçen yıl final sansım yoktu bu sefer şampiyon olma şansım bile vardı ama kısmet olmayınca olmuyor🙂

teşekkürler @Maskeli Fedai belkide bu duruma en çok sen sevinmelisin çünkü mustafaya oranla yalına diş geçirebilme olanağın daha yüksekti üzülmene sevindim keşke kapışabilseydik finalde

jüri olmanı tebrik ederim canım🙂elenmene gerçekten
üzüldüm mustafa sandalın şarkıları güzeldi ama olmadı
kısmet değilmiş😉

Hayırlı olsun senin adına, geçen sezon da olduğu gibi görevini başarıyla yerine getireceğinden eminim @Çiğdem-.

Çiğdem elenmiş,beklemiyordum.Bayaa bi sürpriz oldu,ama genel olarak şarkı zevki aynı kalmış.Sertab Erener`in benim puanlamamda da zirvemde yer almıştı.İnsanın içini tıkır-tıkır eden Eurovision 1.si şarkı normal sonuç
tebrikler @hayret bi şey
Forumun değişik Tarkan zevki bu hafta da kendini gösterdi.Yeni şarkıların hepsi zirveye oynuyor

Forum Teoman`ın tarzını sevmiyor,o yüzden Sevdim Seni Bir Kere`yle elenmek güzel olurdu.Zaten en fazla 2-3 hafta sonra elenmem muhtemel.Çiğdem`e yazık oldu.Belki de bu yarışma için en çok kafa patlatan isim.Çok fazla emek harcadı vadikızı`yla birlikte Musicsurvivor`un en aktifiydi yazık oldu...Cidden elenmek isterdim bu hafta.
Farklı bir haftayı daha bitirdik. @Cengo dönüyormuş iyileşmene sevindim Cengiz

Gelecek hafta en beğendigim Teo şarkılarının birini kullanacağım bakalım ne olacak

Bu hafta beklediğimden iyi gitmişim. Şarkıma güveniyordum, ama forumun zevkini de biliyordum az çok.

Başta tam puan veren @OzaN ve @Tzira olmak üzere yüksek oy verenlere teşekkürler.

Bu hafta beklediğimden iyi gitmişim. Şarkıma güveniyordum, ama forumun zevkini de biliyordum az çok.

Başta tam puan veren @OzaN ve @Tzira olmak üzere yüksek oy verenlere teşekkürler.
Çok çok sevdiğim bir şarkıdır. O şarkıyla elensen çok üzülürdüm. Muhtemelen tüm yarışmacıların en iyi şarkılarıyla karşılaştırılsa bile tam puan alırdın benden.

Çok çok sevdiğim bir şarkıdır. O şarkıyla elensen çok üzülürdüm. Muhtemelen tüm yarışmacıların en iyi şarkılarıyla karşılaştırılsa bile tam puan alırdın benden.
Benim de çok sevdiğim bir şarkıdır. Çoğu kişi tarafından bilinmemesine rağmen, sevenler de varmış benim gibi. Ben bu hafta eleneceğimi bile düşündüm çünkü ilk oylar açıklandığında son üçteydim.
Ve gerçekten bu şarkıyla elenseydim ben de çok üzülürdüm.

canım üzülme ama lütfen neye bozuldu gel özelden konuşalım

Bence MFÖ bu yarışmada hak ettiği ilgiyi görmüyor zaten, oysa benim en sevdiğim gruplardan biridir mesela. Ali Desidero da benim en sevdiğim şarkılardan biridir, hatta ezbere biliyorum.
Ali Desidero'nun bulunduğu albümden Mecburen diye bir şarkı var mesela o da güzel ama kullanmanı önermem elenme potansiyeli var.

Bu arada @Çiğdem- eğer yarışmaya devam etmek istersen ben çekilebilirim. Finale kadar parçalarını hazırlamışsın, belli ki çok önemsemişsin. Zaten ben 1-2 haftaya elenirim, benim yerime sen yarışırsın. Önce @Cengo 'ya sormam lazım tabii ama.

cnm çok teşekkürler düşüncen için ben şu aşamada survivorla juri olarak ilgilenmeye devam edersem hep çok kötü olucam bir süre mustinin parçalarını bile dinlemeyi kesmeyi düşündüm mesala çünkü aklıma geldikçe çok üzülüyorum bu kararım oyüzden ben kimseye yerini bana verme diyemem sevinirim ama verde diyemiyorum cnm orası sana kalmış tamamen bu seninde 2.şansın sonucta ne karar verirsen ben saygı gösteririm 😉😉😉

Yani ben elenmenin en büyük adaylarından biriyim, final görme şansım yok denecek kadar az. Şarkıları da her hafta kafadan sallayarak gönderiyorum, yani bu halde iyi bile geldim 9. haftaya. Ama sen belirlemişsin, üstelik baya iş yapacak şarkılar da var. Zaten yarışmanın da en aktiflerinden birisin. Ben Musti'yi daha dinlemek istemiyorum, Musicsurvivor defterini kapattım diyorsan kalırım yarışmada ama diğer türlü düşünürsen çekilebilirim. Yani sana kalmış, ben de her türlü kararına saygı gösteririm.

yerine seve seve yarışırım yanı bunun aksini söylersem yalan söylemiş olurum yarışmaya 2 sezondur @Cengo bilir en önem veren kişilerin basında gleiyorum bu sezon şampiyonluk hedefliyordum oyüzden çok daha önem veriyorum cnm