yok yarışmadı sonlara sakladım onu daha kullanmadım😉Şu aralar Feveran favorimo şarkı yarişti mi?
yok yarışmadı sonlara sakladım onu daha kullanmadım😉Şu aralar Feveran favorimo şarkı yarişti mi?
Ama bana teklifte bulunurken durumu anlatmişti. O yuzden dedim.Yarışmanın sunucusu benim yalnız
off adam işte@yatutarsa kankamı yedirmem size.
Bu hafta sakatlığımdan dolayı o sundu.Bu işler tamamen bana aitAma bana teklifte bulunurken durumu anlatmişti. O yuzden dedim.
canım güzel şarkıları bırakmışsın sona keşke başka şarkısınıbu haftaya kadar iyi geldiğimi düşünüyorum bu hafta evet biraz düşüktü ama 9.hafta için böyle çıkmak zorundaydım
finale kadar garanti gider gibiydim çünkü çeyrek final ve yarı final elleirm çok güçlüydü çeyrek final isyankar yarı final aşka yürek gerek final araba bu üçlü parça son 25 yılda en iyi ilk 5 te yer bulur
genel pilanlarım şu şekildeydi ben yarıştığım için demiyorum yarışmasam bile kim elenir bu ahfta yazık olur desek musti derdim çünkü finale kadar çok üst düzeydi o parçaları sizlere sunamadan elendiğim için çok üzgünüm kendimde eğleniyordum sizleride eğlendiricektim ama olmadı şimdi gelde yemek ye iştağmı kaldı
yapacak birşey yok herkese teşekkürler başarılar
9.hafta şıkır şıkır
10.hafta pazara kadar
11.hafta aya benzer
12 hafta tesir altında
çeyrek final isyankar
yarı final aşka yürek gerek
final araba
@Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Billy Kane @S.G.A.T. @Bully @ozgur2113 @Forumdash @yatutarsa @Aserat @Ahmad @Tzira @hayret bi şey @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Cengo @xemrexxx
TmmBu hafta sakatlığımdan dolayı o sundu.Bu işler tamamen bana ait
Gelecek haftalarda kullanacağın şarkılar çok iddialıymış, keşke elenmeseydin.bu haftaya kadar iyi geldiğimi düşünüyorum bu hafta evet biraz düşüktü ama 9.hafta için böyle çıkmak zorundaydım
finale kadar garanti gider gibiydim çünkü çeyrek final ve yarı final elleirm çok güçlüydü çeyrek final isyankar yarı final aşka yürek gerek final araba bu üçlü parça son 25 yılda en iyi ilk 5 te yer bulur
genel pilanlarım şu şekildeydi ben yarıştığım için demiyorum yarışmasam bile kim elenir bu ahfta yazık olur desek musti derdim çünkü finale kadar çok üst düzeydi o parçaları sizlere sunamadan elendiğim için çok üzgünüm kendimde eğleniyordum sizleride eğlendiricektim ama olmadı şimdi gelde yemek ye iştağmı kaldı
yapacak birşey yok herkese teşekkürler başarılar
9.hafta şıkır şıkır
10.hafta pazara kadar
11.hafta aya benzer
12 hafta tesir altında
çeyrek final isyankar
yarı final aşka yürek gerek
final araba
@Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Billy Kane @S.G.A.T. @Bully @ozgur2113 @Forumdash @yatutarsa @Aserat @Ahmad @Tzira @hayret bi şey @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @vadikızı @sokak sanati @Cengo @xemrexxx
Zalim, benim final için düşündüğüm şarkı. Stratejik olmak lazım o şarkı harcanır mı erkendenEllerine sağlık şarkısı olsaydı en az 10 alırdın.Onu ben yokken seçmişssindir gerçi
Yalın pek dinlemem ama Zalim en sevdiğim şarkısı.Bir de geçen senelerde çıkardiği cornetto reklam şarkısı vardıZalim, benim final için düşündüğüm şarkı. Stratejik olmak lazım o şarkı harcanır mı erkenden
cornetto şarkısı güzeldi evetYalın pek dinlemem ama Zalim en sevdiğim şarkısı.Bir de geçen senelerde çıkardiği cornetto reklam şarkısı vardı
3 tane cornetto şarkısı var hepsini kullandım.Yalın pek dinlemem ama Zalim en sevdiğim şarkısı.Bir de geçen senelerde çıkardiği cornetto reklam şarkısı vardı
Yazık bunlara mı vermiş kendini
1 puan verdiğimiz için mi?
O da zayıf bir şarkı seçmeseymiş o zaman.aynen puanlardan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?