MusicSurvivor 8. Hafta Sonuçları

O zaman @Cengo 'ya söyleyeyim, o da tamam derse yarışmaya devam edersin.
Yalnız cevap verebilir mi bilmiyorum.

O zaman @Cengo 'ya söyleyeyim, o da tamam derse yarışmaya devam edersin.
Yalnız cevap verebilir mi bilmiyorum.
artık yarışmayı o sunucak cnm tekrar yarışmayı aldı sokak sanatinden 2 gündür çok keyifizim cidden çok akfaya takıyorum malesef bu yılkı hedefimden doalyı yanı şu 7 parçaya baslayıp öyle elensem bukadar üzülmeme ama bu hafta elenmemi kaldıramıyorum oyüzden duacın olurum kesinlikle nekadar seviniceğimi tahmin edemezsin vlla 🙂🙂🙂

Mesaj attım, artık ne derse ona göre hareket ederiz.

cnmcım üzülme ya eğlenmek amaçlı yapıoruz nasolsa ne olur🙂🙂

Bu bir yarışma sonuçta elenmek de var işin ucunda. Sen öyle diyorsun da mesela Murat Boz, Murat Dalkılıç falan daha ilk haftalarda elendiler. Oysa onların da haftalarca planı hazırdır.

Kimin ne zaman gideceği belli olmuyor, yarışmanın güzelliği, heyecanı burada zaten. Haftaya da bir bakmışsın Sezen Aksu, Tarkan, Sertab Erener falan gidiyor hiç kimsenin garantisi yok.

bu benim sağlığımla ilgili bir olay başkasına birşey demiyorum bu kararı alma sebebim aklıma geldikçe kötü oluyorum ben bu yarışmayıucunda para ödülü var kadar önemseyenlerin 2 sezondur basında geliyorum geçen sezon avrille elenmeme rağmen nekadar üzülmüştüm final hedefim olmadığı halde ama juri olup teselli bulmuştum bu seferde juri olup teselli bulmak istedim ama bu sefer kaldıramıyorum yanı 1 haftayla finali kaçırmıs gibi hissediyorum en azından asıl parçalarımı koyamadan şu aşamada gitmek çok koydu bana bu benimle alakalı birşey survvorla ilgilenmek daha kötü yapacak beni sağlığımı ciddi şekilde etkiliyor mesala karıma ağrı giriyor ben okadar yaşıyorum yarışmayı oyüzden jurilikten vazgeçtiğimi açıkladım mustiyi bile uzun ara dinlememeyi düşünüyorum aklıma olay gelmesin diye @Tzira da elenmiş 2.şans yakalamıstı büyük bir kişilik örneği gösterip 2.şansını bana vermek istedi @Cengo vericek son kararı kabul ederse seve seve bende kabul edicem ama kabul etmezse jurilik fikrimden vazgeçicem çünkü sağlığımı etkiliyor bu kararım benimle alakalı başkasıyla değil🙂

Son düzenleme:
@Cengo, güya konuyu dün açacaktın bugüne kaldı. Sayende 1 gün daha kaybettik. Aslında konuyu Pazar günü açman gerekiyordu. Çünkü geçen haftanın sonuçları Cumartesi günü açıklanmıştı. Ben senin bu yarışmayı uzatma çabandan bıktım. Sakat olduğun için zaten 10 gün ara verdik. Ee daha ne ara veriyoruz? Dün akşam senin foruma girmen için illa Deniz’in gelip konuyu açması mı gerekiyordu? Bundan sonra yarışmayı kafana göre uzatmazsan sevinirim, tahammülüm kalmadı artık.

Sanırım bugün de foruma girmeyeceksin, 9.hafta konusu başka bahara kaldı yine, ne diyeyim artık bilemiyorum.

Aynen kardeşim ya, çok iyi söyledin, açılsın artık konu.