MusicSurvivor 8. Hafta Sonuçları

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061

MusicSurvivor'ın 8. haftasında sonuçlar saat 17.00'da sizlerle olacak.​

Öncelikle merakla beklenen duyuruyu açıklayayım.
Yarışmanın formatına sahip olan başarılı FF üyesi @Cengo yarışmanın özlemine daha fazla dayanamayıp yarışmayı sunmaya tekrar devam edecek. Sol elini rahatlıkla kullanmaya başladığını söyleyen Cengiz tekrardan sunuculuğu yapmaya dönüyor.

8. hafta oylamaları sonucunda haftalık puan tablosu;

@Çiğdem- elenen isim olmuştur. Mustafa Sandal ile başarılı bir profil çizen Çiğdem'e katkısından dolayı teşekkür ederiz.
Geçmiş olsun Çiko.:(

Sertab Erener159
Tarkan141
Sezen Aksu136
Yalın128
Mustafa Ceceli123
MFÖ94
Duman94
Yıldız Tilbe92
Bengü91
Teoman86
Mustafa Sandal77

2. sezonda finale taşınacak puanlar ise şu şekle büründü;

Sertab Erener: +3
Tarkan: +2
Sezen Aksu: +1

Tarkan10
Yalın8
Sezen Aksu8
Sertab Erener7
MFÖ4
Yıldız Tilbe3
Bengü2
Mustafa Sandal1
Duman1
Manga (Elendi)1
@Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Billy Kane @Çiğdem- @S.G.A.T. @Bully @ozgur2113 @Forumdash @yatutarsa @Aserat @Ahmad @Tzira @hayret bi şey @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @vadikızı

Son düzenleme:

MusicSurvivor'ın 8. haftasında sonuçlar saat 17.00'da sizlerle olacak.​

Öncelikle merakla beklenen duyuruyu açıklayayım.
Yarışmanın formatına sahip olan başarılı FF üyesi @Cengo yarışmanın özlemine daha fazla dayanamayıp yarışmayı sunmaya tekrar devam edecek. Sol elini rahatlıkla kullanmaya başladığını söyleyen Cengiz tekrardan sunuculuğu yapmaya dönüyor.

8. hafta oylamaları sonucunda haftalık puan tablosu;

(Açıklanınca eklenecektir)

2. sezonda finale taşınacak puanlar ise şu şekilde;

Tarkan8
Yalın8
Sezen Aksu7
MFÖ4
Sertab Erener4
Yıldız Tilbe3
Bengü2
Mustafa Sandal1
Duman1
Manga (Elendi)1
@Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Billy Kane @Çiğdem- @S.G.A.T. @Bully @ozgur2113 @Forumdash @yatutarsa @Aserat @Ahmad @Tzira @hayret bi şey @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @vadikızı
geçmiş olsun @Cengo önemli olan senin sağlığın tabikide iyi olmana sevindik gelde bizi @sokak sanati nden kurtal:A:A:A

@Cengo yarışma aşkıyla maşallah iyileşivermiş, umarım tam sağlığına kavuşursun. :):)

@sokak sanati için başka etkinlik buluruz o da iyi bir etkinlik yürütücüsü olduğunu gösterdi kısa sürede. Şimdi de panaromanın geçici sunucusu mu yapsak. :D

Teşekkür ederim @Bully .:bhr: Tekrar görüşürüz belki.:A

@Cengo yarışma aşkıyla maşallah iyileşivermiş, umarım tam sağlığına kavuşursun. :):)

@sokak sanati için başka etkinlik buluruz o da iyi bir etkinlik yürütücüsü olduğunu gösterdi kısa sürede. Şimdi de panaromanın geçici sunucusu mu yapsak. :D

Ben öylesine zevk için yapmıştım. İçimde kalmasın diye dönmüştüm.:F Beni bu kadar düşünmeyin. Jürilikte keyifli.:Z

Tam iyileşmeme daha var sadece solu daha hızlı kullanıyorum.Ne bileyim benden başkasının sunmasını çok istemiyorum

Tam iyileşmeme daha var sadece solu daha hızlı kullanıyorum.Ne bileyim benden başkasının sunmasını çok istemiyorum
cnm aramıza dönmeni istiyoruz ama sağlığında önemli en azından 9.haftayıda @sokak sanati sunup sen 10.haftayı alsaydın bence daha iyi olurdu ama sen bilirsin bize fark etmez sonucta🙂🙂🙂

@Cengo, geri dönmene sevindim ben de. Umarım en kısa zamanda daha da iyi olursun. :)

@sokak sanati, sunuculuk işin ne yazık ki pek kısa sürdü. Yine de hakkını yemeyeyim, iyi bir sunucu olacağını gösterdin bu kısa sürede. :A

Neyse, bekliyoruz sonuçları. :)

@Cengo 10. hafta geri dönerim demiştin bana gerçi kolunu kullanabiliyorsan sorun yok. :)

Konu biraz erken mi açılmış. :A

Yavaş yavaş açıklıyoruz işte.:F Yani acele iş yok ortada.:A
Konuyu toparlanın ve haberdar olun diye açtım.
ben seni elensemde dövücem elenmesemde yine dövücem ozaman bile kurtulus yok boşa sitres yaptığın için yanı 2 türlüde zaten bu haftadan sonra yeni bir sunucu gerekicekti @Cengo zamanında döndü bence:F

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961