Yollicam demiştim, hatta yollamak için dinliyordum gönderdim mi hatırlayamadımAaa evet yolladın @sokak sanati sevinecek
Gönderdin cnm geçte olsa tşkYollicam demiştim, hatta yollamak için dinliyordum gönderdim mi hatırlayamadım
Zirve de başladın gözün doysunNe kadar iyi puan gelirse o kadar Yorum gelir
Çok açık ve net Gripin ve Selda finalde@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
1.Puan Durumu
1 Sia 17
2 Gripin 14
3 Selda Bağcan 14
Evet ben geldim@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
1.Puan Durumu
1 Sia 17
2 Gripin 14
3 Selda Bağcan 14
Senin ne işin var burada ya, ben de niye bizim maç konusu açılmadı diyorumRica ederim.
Verdiği ara pek yaramamış, ara vermeden önce böyle değildi.
Maçtan daha önemli burası ,afferim @SherlockSenin ne işin var burada ya, ben de niye bizim maç konusu açılmadı diyorum
Çocuk Dalgalandım da Duruldum'u listesine bile almamışSen ne önermiştin
Beşiktaşım kırbaçlar bunu , Bune tiPe bak
Aaa biliyorum 2000 lilerde çıkan şarkıları kullanmıyorlar , ergen çocuklar gibi 2010 dan sonra çıkan şarkıları kullanıyorlarÇocuk Dalgalandım da Duruldum'u listesine bile almamış
beşiktaşı yenene acımıyorlar valla bedevadan kaç puan kaybetti fenerbahçe 2 tane penaltıyla yendikleri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?