Forum halkı ne diyorsa doğrudur, kötü bir şarkıcı seçtin sürüne sürüne bu haftaya kadar geldin ve sonunda şutandın bu kadar basitAferin kız bu aralar pek bi gözüme girdin sen
İşte sen müzik zevkin Yok olduğu İçin böylesinEbru Yaşar'ın Ateşten Gömlek şarkısı en klas şarkılardan biridir ki zamanının en çok dinlenen şarkılarındandır ama siz neye göre puan verdiğinizi bilmiyorsunuz sizi jüri yapanlar utansın
Ona çok talep var finale alacaktımHani Seviyorum Seni Yar ne oldu len?
İşte forumda doğru dürüst birkaç zevkli insan vardı müzik konusunda onlar da @mrt-06 @Yiğitt @ozmoturk @vadikızı @turkuazz @dreamy gibi kişiler şahaneydi kulakları ama siz aslında Ebrumu değil beni elemek için yaptınız bu karteli çözdüm benForum halkı ne diyorsa doğrudur, kötü bir şarkıcı seçtin sürüne sürüne bu haftaya kadar geldin ve sonunda şutandın bu kadar basit
Yalnız kişiye göre oy veren kişiyle beni aynı kefeye koyduğun için seni kınıyorum..
La o cümleden bunu mu anladınYalnız kişiye göre oy veren kişiyle beni aynı kefeye koyduğun için seni kınıyorum..
Kendimle o şahsı aynı yerde gördükten sonra bende ipler koptu...La o cümleden bunu mu anladın
Yine başlamaKendimle o şahsı aynı yerde gördükten sonra bende ipler koptu...
Neyse saol aşkım, biliyorum mükemmelim.
Ben sana özelden bir şey yazacaktım demi, şimdi aklıma geldi.Yine başlama
Upuzun yaz okurumBen sana özelden bir şey yazacaktım demi, şimdi aklıma geldi.Yarım saate anlatırım.
Ben sana özelden bir şey yazacaktım demi, şimdi aklıma geldi.Yarım saate anlatırım.
Ben niye kaldırayım, yazdığım tüm mesajlar siliniyor bazı saygısızlar tarafından.Durum güncellemeni kaldırdın mı yoksa ana sayfada gözükmüyor mu şu anÜstteki güncellemeyle birlikte güzel bir uyum yakalamıştı halbuki, ofsaytta bıraktın bizi
Ben niye kaldırayım, yazdığım tüm mesajlar siliniyor bazı saygısızlar tarafından.Yoksa senin uyumunu bozmak istemezdim.
Ben niye göremiyorum?İşin ilginci profilinde o güncelleme hâlâ duruyor ama anasayfada yok, nasıl iştir anlamadım neyse benimkini de siliyorum şimdi daha anlamsız duruyor zira
Ben niye göremiyorum?Mesajlarımın silinip konularımın kilitlenmesinin ardından bir de durumlarımı görüntüleyememe diktası geldi galiba.Neyse direne direne kazanacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 57623
@denizz19 mesajı da silinmiş, bir zamanlar forumda kendine laf gelince bozulan biri vardı. Şimdi ortada yok, o dönemlere dönüyoruz galiba.Bende şöyle gözüküyor anasayfa, normalde siyasi durum paylaşan üyenin altında senin durumun vardı şimdi vadikızının durumu olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 57624
Üff yaz şu özel mesajı artık sus az .ss@denizz19 mesajı da silinmiş, bir zamanlar forumda kendine laf gelince bozulan biri vardı. Şimdi ortada yok, o dönemlere dönüyoruz galiba.
Ayarlayacam seni birazdan.Üff yaz şu özel mesajı artık sus az .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?