Bir iki hafta daha buralardayız inşallah.Seni kızdırmak için ekledim o ayrıntıyıAma sahiden daha önce duymuş değilim, güncel pop müzik piyasası konusunda mağaradan çıkmış gibiyim. Zack Hemsey'i de ilk defa duymuştum mesela
Bir iki hafta daha buralardayız inşallah.Seni kızdırmak için ekledim o ayrıntıyıAma sahiden daha önce duymuş değilim, güncel pop müzik piyasası konusunda mağaradan çıkmış gibiyim. Zack Hemsey'i de ilk defa duymuştum mesela
@XanTier ile birlikte gözümüze Sia'yı kestirmiştik ama bu hafta başarılı olmamış olabiliriz
@sokak sanati elenirse ikinizide bir lokmada yutar ayoll@XanTier ile birlikte gözümüze Sia'yı kestirmiştik ama bu hafta başarılı olmamış olabilirizHer hafta her hafta bizim istediğimiz gidecek değil yaBana Ebru Gündeş elenmiştir gibi geliyor. Xantier onun da elenmesini istiyordu zaten
Kanka sen artık bu moda oylamadan 5 gün önce gireceksin yakındauyuyacağım. Yarın elenme mesajımı yazarım. Herkese teşekkürler dilerim
Neyse kahve yapıp geliyorum, gerçi birazcık zahmetli oluyor ama olsun
Ben okurken yoruldum sağol almıyayımNeyse kahve yapıp geliyorum, gerçi birazcık zahmetli oluyor ama olsunDaha önce de bahsetmiştim çok zevkli olay, önce su kaynatıp kupaya ve presse döküyorsun ki sıcak kalsın içi.
Sonra taze kavrulmuş çekirdek kahveden 1 yemek kaşığı kadar alıp
El değirmenine döküyorsun ve elinle 1 dakika kadar çeviriyorsun kolunu, çekirdek kahveyi öğütmek için,
Ardından öğütülmüş kahveyi pressin içine döküp yeni kaynamış suyu 1 dakika kadar dinlendirdikten sonra kahvenin üstüne döküyorsun ve telefonun zamanlayıcısını açıp tam 5 dakika demlenmesini bekliyorsun
5 dakika dolunca zaten en başta içine kaynar su koyup sıcak kalmasını sağladığınız kupadaki suyu döküp kahveyi dolduruyorsun bardağa ve yanında da bitter çikolata varsa, harika bir kahve deneyimi gerçekleşmiş oluyor
Üçü bir arada ile bu tür kahve demlemeleri arasındaki fark, hindi salam etiyle bonfile arasındaki farktan daha büyük, o yüzden zaten evdesin tavsiyeme kulak as
Bunun mıymıyından bıktık şutlayalım gitsinKanka sen artık bu moda oylamadan 5 gün önce gireceksin yakında@Çiğdem-
canımı çektirdin yıllar oldu çilekli içmeyeliBende çilekli sütümü aldım. Bekliyorum. Uğur getiriyor Çilekli süt bana
canımı çektirdin yıllar oldu çilekli içmeyeli
Çikolatalıdan şaşmamSekin sütünü aldım yine. Meyveli şekerli süt seviyorum diğerleri acı geliyor.
@XanTier ile birlikte gözümüze Sia'yı kestirmiştik ama bu hafta başarılı olmamış olabilirizHer hafta her hafta bizim istediğimiz gidecek değil yaBana Ebru Gündeş elenmiştir gibi geliyor. Xantier onun da elenmesini istiyordu zaten
Avatar-mesaj uyumu.uyuyacağım. Yarın elenme mesajımı yazarım. Herkese teşekkürler dilerim
Boncuklar dağıtılmış yine@dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @denizz19 @DarkLegenD
Sunucu Oyları
6 Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm ( Ne Mutlu Türküm Diyene )
6 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman ( Güncel ve en popüler şarkılarından )
6 Athena - On İki Dev Adam (2001 yılı hergün dinlerdik nerdeyse )
6 Sia - The Greatest ( Klip çok anlamlı ve şarknıın nakaratı çok canlı vurgulu )
5 Ebru Gündeş - Gel Vefasız ( Güzel hareketli şarkılarından sonra bu slow pek olmamış,slowlarını sevmiyorum Alev Alev hariç.
5 Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar ( Son 2 haftadır çok iyiydi tam puanlarımı alıyordu ama bu hafta yine düştü son 2 haftanın altında buldum.
Tam başladık.@dreamy @sokak sanati @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @mrt-06 @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @vadikızı @denizz19 @DarkLegenD
Sunucu Oyları
6 Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm ( Ne Mutlu Türküm Diyene )
6 İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman ( Güncel ve en popüler şarkılarından )
6 Athena - On İki Dev Adam (2001 yılı hergün dinlerdik nerdeyse )
6 Sia - The Greatest ( Klip çok anlamlı ve şarknıın nakaratı çok canlı vurgulu )
5 Ebru Gündeş - Gel Vefasız ( Güzel hareketli şarkılarından sonra bu slow pek olmamış,slowlarını sevmiyorum Alev Alev hariç.
5 Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar ( Son 2 haftadır çok iyiydi tam puanlarımı alıyordu ama bu hafta yine düştü son 2 haftanın altında buldum.
Tam başladık.
daha sırtın yere gelmez @Yiğitt suratsız @sokak sanati da dis atıyor şunun puanını 5 e düşürdümBoncuklar dağıtılmış yine
daha sırtın yere gelmez @Yiğitt suratsız @sokak sanati da dis atıyor şunun puanını 5 e düşürdüm@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?