O zaman gözlerini kapatmaya alışYok ya en az 10+ fark var Sia abla ile.
O zaman gözlerini kapatmaya alışYok ya en az 10+ fark var Sia abla ile.
O resmi de sil bence, ailenden biri görür internette nerelere giriyorsun sen diye kızarlar.Ne mutlu bana o zaman rahat bir uyku uyuyabilirim.
Hayır gülümsemiştim.İlk okuyuşunda garibine gitmedi mi?
Bu nasıl bi resim sildirme taktiğidir?O resmi de sil bence, ailenden biri görür internette nerelere giriyorsun sen diye kızarlar.
Hayır gülümsemiştim.
Burç yorumları kaynağın güvenilir değil demekkiBurcum bile alıngan olma diyor.@Çiğdem- şahit.
Küçük bir kardeşin var mı ya o görürse, bu kelime nedir derse ne diyeceksin?! Çabuk sil...Bu nasıl bi resim sildirme taktiğidir?Tamam hemen siliyorum.
2 gün yanlışlıkla aynı yazılar forumda açımış.Burç yorumları kaynağın güvenilir değil demekki
Herkes de böyle diyor ama kimse yazmıyor
Gizem yaratayım dedim bi.Herkes de böyle diyor ama kimse yazmıyor
Yanlış yerlerden giriyosun mesela beni co-admin yaparsan neden silmeyeyim.Küçük bir kardeşin var mı ya o görürse, bu kelime nedir derse ne diyeceksin?! Çabuk sil...
İlginç bir gelişme olmuş, Şaşırdım 😱
@Harunnn60 bulaştırmış @mrt-06 aBir an bu mesajı iyi anladım benim için herkese beni savunursun diye 2. defa okuyunca fark ettim. Tek taraflı olduğunun farkındayım zaten, @Harunnn60 ve @Çiğdem- hayatına sonradan girdi ama benden daha ön plandalar, olsunnnnnn.
Co-Admin rütbesi kaldırıldı.Yanlış yerlerden giriyosun mesela beni co-admin yaparsan neden silmeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?