Damien Duff
Süper Favori Üye
acunu geçmeye niyetli bugünÇiğdem 1.5 saat oldu be
Gittim geldim gezdim ettim hala bitiremedin...
acunu geçmeye niyetli bugünÇiğdem 1.5 saat oldu be
Gittim geldim gezdim ettim hala bitiremedin...
@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
bana Ariana deme Allah aşkına senin liderlik yaptığın boykotu hatırlıyorumSanki Rihanna Ariana falan yarışıyor. Bunun nesi büyük final.
@Tolstoyevski nin kalbinemi indi ne oldu acaba sesi soluğu gitti çocuğun 😱😱😱
@MasacRE- @Bully @mrt-06
Biz Mert Karadağ olarak şaka yapmayı severiz
Tebrikler büyük resmi görmüşsün her zamanki gibiŞu an referandumdaki olaydan bile çok daha büyük bir kumpas var gibime geliyor. Başroller @Çiğdem- , @MasacRE- ve 3. kişinin de @Bully olduğunu düşünüyorum. MasacRe- nin mesajlarını inceleyeceğim deyip kendisini suçsuz göstermeye çalışıyor. Ama en büyük başrol @mrt-06 çünkü bütün bu yılanlıkları düşünebilecek tek kişi o.
Kaç kişi kaldı @Çiğdem- uykudan bayılacam@MEnes Erkin Koray
4
erkin 51
Feridun 47
@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @sokak sanati @cookies @Doğu
benim sunucu olarak rekabet istemem @MasacRE- ninde yarışmacı olarak kazanmayı istemesi normaldir ayoll burada @Tolstoyevski puanlara güvenip zıbarıp yattı çalısmadı
Hadi.ssbenim sunucu olarak rekabet istemem @MasacRE- ninde yarışmacı olarak kazanmayı istemesi normaldir ayoll burada @Tolstoyevski puanlara güvenip zıbarıp yattı çalısmadı
@Harunnn60 @sokak sanati @DarkLeqenD
Adam sana güvenmişti ''sunucudur şikeye alet olmaz'' demişti ama onun yüzünü kara çıkardın.benim sunucu olarak rekabet istemem @MasacRE- ninde yarışmacı olarak kazanmayı istemesi normaldir ayoll burada @Tolstoyevski puanlara güvenip zıbarıp yattı çalısmadı
Maalesef rehavete kapıldı ve kendi sonunu hazırladı.benim sunucu olarak rekabet istemem @MasacRE- ninde yarışmacı olarak kazanmayı istemesi normaldir ayoll burada @Tolstoyevski puanlara güvenip zıbarıp yattı çalısmadı
@MEnes darbeyi vurmuş sıvacı kardeşine helal olsun@MEnes Erkin Koray
4
erkin 51
Feridun 47
@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @sokak sanati @cookies @Doğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?