MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Sonuçları/ 22:30'da

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060

Evet bir sezonun daha 2 ay gibi zorlu mücadele sonucunda sonuna geldik

Ramazandan dolayı sonuçlardan çok erken gelemicem için konuyu şimdiden açıyorum sonuclara baya yakın gelecem çünkü bu arada oy yollamayanlar oylarınız bekleniyor

Sonuçlar 22:30 da açıklanmaya başlanacak kazanana @mrt-06 şık etiket ödülünü verecek

Hatırlayalım final şarkılarını
Erkin Koray - Çöpçüler ( @Tolstoyevski )

Feridun Düzağaç - Beni Bırakma ( @MasacRE- )

Sunucular : 5.Sezon finalinde Yeşilçamın efsanelerinden Cüneyt Arkın ve Fatma Girik konuk etmiştik bu sezonki finalimizde yine efsaneler gelecek

Kemal Sunal ( Allah Rahmet Eylesin )

Şener Şen ( Allah Uzun Ömürler Versin )

Adile Naşit ( Allah Rahmet Eylesin )

Halit Akçatepe ( Allah Rahmet Eylesin )

@GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @Aserat @soo @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @tolgab @Yakamoz-Asi @OzaN @dreamy @turkuazz @Mr.At @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @ozmoturk @mesmeso61 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @sokak sanati @Harunnn60 @destere @Sherlock @FaJi @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @EFE UYSAL @Doğu @xemrexxx @berkann @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @Tolstoyevski @DarkLeqenD

Maalesef, formaliteden de olsa bu sonuç gecesi yapılacak
Arada rekabet varmış gibi eğlenmemize bakalım biz

Çabaları boşuna, tarihi fark kaçınılmaz
@MasacRE- şaka maka finalde yaa çocuğun antileri yetmiyormus gibi sıvacı ekibide destek olmadı nasıl geldi buralara kadar yarışmamızı mahkeme incelemez inş

@destere @Doğu

erkin 20 oy ileride heyecan olsun diye feriduna ver diyip @MasacRE- oyları topluyordu en son
@Bully @Tolstoyevski

Maalesef, formaliteden de olsa bu sonuç gecesi yapılacak
Arada rekabet varmış gibi eğlenmemize bakalım biz

Çabaları boşuna, tarihi fark kaçınılmaz

Yok öyle bir şey, daha önce dediğim gibi ben ikinciliğimin keyfini çıkarıyorum
Bully'nin al turpunu yiyip finale çıktım ya o yeter bana

Fark ne olursa olsun ayoll işin başında dişi acun varsa son ana kadar belli değildir

@Tolstoyevski ve @MasacRE- ye çok güzel süprizler hazırladım yeni teknikler uygulayacam bu finalde

heyecan dolu büyük finale 22:30 geçe davetlisiniz sahur öncesi heyecan yaşamak isteyen buraya ayoll

@GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @Aserat @soo @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @tolgab @Yakamoz-Asi @OzaN @dreamy @turkuazz @Mr.At @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @ozmoturk @mesmeso61 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @sokak sanati @Harunnn60 @destere @Sherlock @FaJi @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @EFE UYSAL @Doğu @xemrexxx @berkann @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @Tolstoyevski @DarkLeqenD

hayda yinemi ben şununla çakıştırmaktan nezaman kurtulacam pazara alırım dedim tabi görsen benimkine bakarsın galatasarayın maçı etkiler diye plan yaptım beşiktaşında maçı etkiler diye iftardan sonra deniyim dedim yine taşa çarptık @Çiğdem-