MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Son Oy Gönderme Tarihi : 28 Mayıs Pazar 22:30

Herkese büyük finalden merhabalar özelden bana kazanmasını istediğiniz kişiyi yazmanız yeterli olacak oy sistemi ve yarışmacıların şarkıları konuda incelemeniz yeterli

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 23 Puan
@MasacRE- Feridun Düzağaç 3 Puan

Sunucu @Çiğdem- 6 Puan Değerinde

Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60 5 Puan Değerinde

Juriler ( 4 Puan değerinde )
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@Sherlock
@FaJi
@MEnes
@cookies
@Maskeli Fedai
@Dosi
@EFE UYSAL
@Doğu
@xemrexxx
@berkann

@Yiğitt
@S.G.A.T.

Eski Yarışmacılar ( 3 Puan Değerinde)
@OzaN
@dreamy
@turkuazz
@Mr.At
@batuhankaralar
@vadikızı
@MayısKralı
@denizz19
@mrt-06
@ozmoturk
@mesmeso61
@Billy Kane
@DarLeqenD
@Bully
@MayısKralı

Halk 2 ( Puan Değerinde )
@GunesinOglu
@Tzira
@Forumdash
@pompy
@Aserat
@soo
@umuttanyel
@RüzgarGülü
@BesaleT
@tolgab
@Yakamoz-Asi

Yarışmacılar @MasacRE- @Tolstoyevski 1 Puan Değerinde

Erkin Koray - Çöpçüler ( @Tolstoyevski )

Feridun Düzağaç - Beni Bırakma ( @MasacRE- )

Sunucular : 5.Sezon finalinde Yeşilçamın efsanelerinden Cüneyt Arkın ve Fatma Girik konuk etmiştik bu sezonki finalimizde yine efsaneler gelecek

Kemal Sunal ( Allah Rahmet Eylesin )

Şener Şen ( Allah Uzun Ömürler Versin )

Adile Naşit ( Allah Rahmet Eylesin )

Halit Akçatepe ( Allah Rahmet Eylesin )

@GunesinOglu @Tzira @Forumdash @pompy @Aserat @soo @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @tolgab @Yakamoz-Asi @OzaN @dreamy @turkuazz @Mr.At @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @ozmoturk @mesmeso61 @Billy Kane @Bully @MayısKralı @sokak sanati @Harunnn60 @destere @Sherlock @FaJi @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @EFE UYSAL @Doğu @xemrexxx @berkann @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @Tolstoyevski @DarkLeqenD

@MasacRE- @Tolstoyevski şimdiden ikinizede büyük tebrikler

aslında kupa simgesi düşünüyordum ama malesef yapamadık olmadı ama @mrt-06 çok şık bir etiket ödülünüzü kazanana pazar gecesi verecek diğer sezon başlayana kadar nickinizin altında duracak

@Bully a bile ilk şampiyonluğunda verememiştik ödülünü malum ozamankı admin huysuzdu

Boşuna oylamayın şampiyon belli
40 kişiden fazla var herşey olur feriduna sahip çık

Diğer sezonda inş 2li eleme çok olurda bu sezonu ararlar

2 şarkıyı da çok dinlemem ama sanki biri daha iyi. Hatta biti efsane diğeri onun yanında sıradan kalmış

Oyum az çok belli zaten. İki isme de başarılar. İyi bir final olacak.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Finali de gördük şaka maka. Erkin Koray'ın bütün efsane şarkılarını kullanma fırsatı buldum, şehir efsanesi haline gelmiş bir şarkıyla final yapmak ayrıca memnun edici oldu. Bu noktaya kadar destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum ve finaldeki rakibim @MasacRE ye başarılar diliyorum, o da çok büyük emek ve başarı sağladı, bu noktadan sonra hayırlısı neyse o olsun.

@Tolstoyevski @MasacRE- başarılar diliyorum ikinizede güzel yarıştınız ikinizde hak ediyosunuz ama benim oyum belli zamanım yok çıkıcam gelince oyumu göndercem

Aynen bana kısmet olmadı, neyse ki müzik adamı gibi düşman çatlatan harika bir etiketi kaptık
@mrt-06

Konu da harika olmuş bu arada, emeklerine sağlık canım

Şarkılara gelirsek, Çöpçüler şarkısı efsanedir. Beni Bırakma da iyi bir şarkı, kral müzik ödüllerinde en iyi klip ödülünü almıştı diye hatırlıyorum, bu da ekstra bir bilgi olsun

İkinize de başarılar dilerim.
@Tolstoyevski @MasacRE-

acısıyla tatlısıyla son 1 yılda yağptığımız 5.yarışmanında sonuna geldik ayoll acun kadar tecrübe kazandım galiba

finalistler çürük ama iyi bir aşçı çürük yumurtadanda lezzetli bir omlet yapmayı bilmeli
@MasacRE- @Tolstoyevski

emre alturp nerde ya onun şarkıyıda bir dinleseydik
) yoksa elendimi? bana öyle şeyler söylemeyin moralim bozuluyor

Turpu çıtır çıtır yedik
afiyet olsun ama yani üzülmektende geri kalamıyorum dünden beri ne ıstıraplar içindeyim
bu arada hanı @Bully elensede @Çiğdem- e destek verecekti noldu ses seda kesilmiş
insan böyle buruşur işte üzüntü gibisi yoktur
)

@Bully en sevdiğin şarkısıyla vurucaktı seni

büyü işlerinde iyice uzlanmandın ayoll görünmez yazıyla yazıyorsun
alturpun hem yarı final hemde finaldeki şarkısı gerçekten harika yani pis zamanda elendi sonuna kadar dandik şarkılarla sürün dur tam sıra kaliteli şarkılara gelince şutlasınlar olacak şey değil
)

@Bully un gönlünü almıstır inş bu sıvacı sözlerin

ŞARKIDA BUKADARMI ACIMASIZ OLDUN SEN DERKEN sanamı mesaj yolluyor acaba

Bana tam puan vereceğin halde oy kullanmadığın için hiç sempatik gelmiyorsun şu an bana, kendi kendine eğlen dur.

@Bully un gönlünü almıstır inş bu sıvacı sözlerin

ŞARKIDA BUKADARMI ACIMASIZ OLDUN SEN DERKEN sanamı mesaj yolluyor acaba
Yoo hiç de alamadı hala küsüm ben ona