Benim takım ile işim olmaz.
bu şarkı izlenme açısından hakkını alamadı gerçekten çok üst düzey bir şarkı umarım ms de hakkını alırBu hafta, Emre Altuğ'un en yeni slowu olan "Dokunduğun Gibi" ile karşınızdayız. Herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
çok beğenmedim sankiBu hafta, Emre Altuğ'un en yeni slowu olan "Dokunduğun Gibi" ile karşınızdayız. Herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
benimde futboldan hiç anladığım yoktur sohbetlerde rezil olrurumBenim takım ile işim olmaz.Napayım ben fenerlisini Beşiktaşlısını Galatasaraylısını.Hepinize aynı iğrenç muameleyi yapacağım.
Bu şarkıyı ilkkez @Bully benim icin bir yarisma konusunda paylaşınca dinlemiştimBu haftaki şarkımız yine büyük beğeni toplayan "Ayrılsak Ölürüz Biz" olacak. Umarım beğenirsiniz
@Bully @vadikızı @mrt-06 @mesmeso61 @Tolstoyevski @OzaN @turkuazz @batuhankaralar @MasacRE- @dreamy @Mr.At @Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx @ozmoturk @cookies @MEnes @EFE UYSAL @destere @Dosi @Maskeli Fedai @tolgab @Sherlock @FaJi @berkann @Tzira
Listemde bulunan tüm şarkılar senin sevieceğin şekilde zaten rahatım
Gerçekten harika bir slow ama yarışmada da hakkını alamayacak gibi geliyor bana canımbu şarkı izlenme açısından hakkını alamadı gerçekten çok üst düzey bir şarkı umarım ms de hakkını alır
Recap deme bana cinlerim tepeme çekiyor. ss Ben her zaman en iyi recapları seçerimçok beğenmedim sankitamam slowda ne bileyimrakiplere bağlı ve recap
puan alırmı bilmem ama üst sıralara oynaması lazım @destere sana destek olurGerçekten harika bir slow ama yarışmada da hakkını alamayacak gibi geliyor bana canımZevk sahibi jürilerimize güveniyoruz ne diyeyim
İlk kez yarışma konusunda mı paylaşmıştım ben bu şarkıyı?
Geçen hafta üzdü, bu hafta destek olması şart
ben ilkkez ozaman dinledim demeye getirdim ? ozaman bana hediye etmiştin onu diyorumİlk kez yarışma konusunda mı paylaşmıştım ben bu şarkıyı?
benimde futboldan hiç anladığım yoktur sohbetlerde rezil olrurumama beşiktaş başka ayoll
şarkıları nasıl buldun
Benim tek sevdiğim futbolda menajerlik oyunları. Pes oynardım
Emre'nin sevdiğim şarkısı. Etkinliktede oy verdim zaten diğerleri nötr.
Zeki mürenin bu şarkısını duymadım deme ayollİlk kez yarışma konusunda mı paylaşmıştım ben bu şarkıyı?
Geçen hafta üzdü, bu hafta destek olması şartAnkette de oy vermiş zaten bu hafta bırakmam yakasını
Zaten Erkin'e yüksek veren birkaç kişi Emre'ye düşük verdiği için final puanı alamadık. ssZeki mürenin bu şarkısını duymadım deme ayoll@sokak sanati
erkin koraydan dolayı düşük ermiş bence geçen hafta @Bully
aa bu arada modem bir daha gelmedi gittim sabah yeni modem aldım 120 tl ayarladım başta oldu sonra oda gitti müşteri hizmetlerini aradım 15 dakıkalık bir upraştan sonra hallettik modem almadan öcne arasaymısım keşke yarışma için acele ettim birazda dünde 30 tl paket almıştım 150 lira gitti yarışma için
@Harunnn60
Zeki mürenin bu şarkısını duymadım deme ayoll@sokak sanati
erkin koraydan dolayı düşük ermiş bence geçen hafta @Bully
aa bu arada modem bir daha gelmedi gittim sabah yeni modem aldım 120 tl ayarladım başta oldu sonra oda gitti müşteri hizmetlerini aradım 15 dakıkalık bir upraştan sonra hallettik modem almadan öcne arasaymısım keşke yarışma için acele ettim birazda dünde 30 tl paket almıştım 150 lira gitti yarışma için
@Harunnn60
Duydum tabi ki şarkıyı. Öncekileride duymuştum kötü söylemişti bunü iyi söylemiş ama hakkı var.
ahhh çok teşekkürlerZaten Erkin'e yüksek veren birkaç kişi Emre'ye düşük verdiği için final puanı alamadık. ss
Üzülme kız senin o modemin değişeceği varmış yani yapacak bir şey yokYarışması için maddi manevi her türlü fedakarlıktan kaçınmayan sunucu gibi sunucu, helal olsun
ahhh çok teşekkürlerhem eski modemin tek boynuzu vardı bu yeni modemin 2 boynuzu var daha iyi çeker
@sokak sanati ooo güzel beğenmene sevindim adaletli oylarınla başkanlığı iyi idare ediyorsun bence baskılar dağıldı en azından
ahhh çok teşekkürlerhem eski modemin tek boynuzu vardı bu yeni modemin 2 boynuzu var daha iyi çeker
@sokak sanati ooo güzel beğenmene sevindim adaletli oylarınla başkanlığı iyi idare ediyorsun bence baskılar dağıldı en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?