bu sezonda onun şampiyon olması işine gelir diye tutuyorsundur hep bir şeytanlık var kafandaCandan ile gelmişti. Yok Ariana'ya destek oluyor diye destek oluyordum ben .
bu sezonda onun şampiyon olması işine gelir diye tutuyorsundur hep bir şeytanlık var kafandaCandan ile gelmişti. Yok Ariana'ya destek oluyor diye destek oluyordum ben .
bu sezonda onun şampiyon olması işine gelir diye tutuyorsundur hep bir şeytanlık var kafanda
mirkete bu şarkılarla iki hafta içinde elenir bencehhahah hayırr bu şarkı 1.olmalı seninde tam puanını beklyoruz @destere
@sokak sanati aynı ayoll
1:45-2:20 arasını dinle
1:00-1:40 arasını dinle nakaratlar aynı ayoll @OzaN
karadeniz sanatçısına desteğim olucak sunucu olarak @mesmeso61 da hemşerim torpiL geçebilirizmirkete bu şarkılarla iki hafta içinde elenir bence
kazım koyuncuda öyle bir risk yok en berbat şarkısıyla dahi sondaki üçlüde yer almayacaktır ki berbat şarkısıda yok bildiğim kadarıyla anca işte @mesmeso61 in beceriksizliğiyle elenirse elenirbaşkada elenme ihtimali yok
sunucu ve kötü başkan @sokak sanati ve harub ne kadar torpil geçsede halkın jürisi ne derse o olur
hhahah daha düne kadar sende bizim başkanımızdın ayoll şimdi halkın jurisimi oldun beyefendisunucu ve kötü başkan @sokak sanati ve harub ne kadar torpil geçsede halkın jürisi ne derse o olurson sözü halkın jürisi söyleyecektir zamanı gelince sizi o koltuklardan indirmesinide biliriz hogatha halk ne derse o olur
ben ayrıcalıklı konumdayken bile halkın içinden biriydim kendimi halk gibi hissediyordumhhahah daha düne kadar sende bizim başkanımızdın ayoll şimdi halkın jurisimi oldun beyefendi
Ne istiyon be bendenmirkete bu şarkılarla iki hafta içinde elenir bence
kazım koyuncuda öyle bir risk yok en berbat şarkısıyla dahi sondaki üçlüde yer almayacaktır ki berbat şarkısıda yok bildiğim kadarıyla anca işte @mesmeso61 in beceriksizliğiyle elenirse elenirbaşkada elenme ihtimali yok
Merak etme senin yüzünü kara çıkartmayacağım.
ilk 5 hafta ısınma turları oluyor şimdi 2. 5 hafta 10.haftaya kadar kaynama aşamasında gider 3.yarısında 10. haftadan sonrakı kalan 5 haftada artık fokurdama son aşamada olurTüm yarışmacılara başarılar. Yarışmanın 2. Yarısı elbette daha zor olacak. Gerçek survivor başlıyor.
ilk 5 hafta ısınma turları oluyor şimdi 2. 5 hafta 10.haftaya kadar kaynama aşamasında gider 3.yarısında 10. haftadan sonrakı kalan 5 haftada artık fokurdama son aşamada olur
HesaplaşmaVaktiSon Oy Gönderme Tarihi : 17 Nisan Pazartesi 21:00
Evet ilk 5 haftayı geride bıraktık Strateji haftaları bitmek üzere ve bu hafta bunun göstergesi olarak vites baya arttı
Keyifli şarkılarımız bu hafta mevcut yine hepinizden katılım bekliyoruz ayoll
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
Oyun kurucu olarak çok kaynayan planlarım var. Takipte kalın.
aaa siz başkanların ortak planı var ama @destere ninde size planı var halkın jurisi olmuş hemen bakın size ne diyorsunucu ve kötü başkan @sokak sanati ve harub ne kadar torpil geçsede halkın jürisi ne derse o olurson sözü halkın jürisi söyleyecektir zamanı gelince sizi o koltuklardan indirmesinide biliriz hogatha halk ne derse o olur
aaa siz başkanların ortak planı var ama @destere ninde size planı var halkın jurisi olmuş hemen bakın size ne diyor
@destere 'yi kandırırız bir ona iki üç istediğini ver tamam işte.
Başkanlar bu hafta tekrar sahalara döndüler maaşınıza zam gelebilir ama haftanın bitmesini beklşicem yinedeÇikolatayı verdik şimdi şaka zamanı.
Onu da kimse takmayınca kendince eğlenmeye başlamış Bos ver.
Başkanlar bu hafta tekrar sahalara döndüler maaşınıza zam gelebilir ama haftanın bitmesini beklşicem yinede
12-5 arası oylarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?