MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Sonuçları

@Çiğdem- çok teşekkürler sayın sunucu hanım

Bu hafta elenmezsin de, hesapladım 2 haftayı daha atlatman gerekiyor sıradan şarkılarla
Önümüzdeki 2 hafta çok kritik yani senin için

Seni Her Gördüğümde için ne diyorsun, o riskli 2 hafta Gönül Salıncağı ve Seni Her Gördüğümde. Ki onlar da kalburüstü çok özel şarkılar, hatta Seni Her Gördüğümde üstadın en çok tıklanan ikinci şarkısı youtuba'da.

@Çiğdem- çok teşekkürler sayın sunucu hanım
tşşk ederim bu internet sorunlu sürekli gidip duruyor teldede net paketim kalmamış 10 dakıakdır müşteri hizmetlerinden net yükkletirmeye çalısıyorum şimdi teli leptoba bağlaıdm modemdeki net hala yok yoruldum şu 10 dakkalık uğraştan

az geçikme içinde kusura bakmayın şimdi oylayı vermeye baslayacam

Dinlemedim
Ben sana iyi verebileceğim şarkılarını saymıştım zaten ama bakarsın sürpriz bir şekilde beğenirim

Hadi Kara Sevda reklamdayken çabuk açıkla.

Teşekküre teşekkür ile karşılık vermek.

@Çiğdem- Vay be sonunda tam puanı kapmışım senden, teşekkürler

Bugün aşırı yorum yapasım geldi.
Ferhat idare eder bir şarkı. Açıp da dinlemem ama.
Gökhan tepe yine yeni şarkı kullanmış. Bu adamın yeni şarkıları powertürkte hep çıktığından çok eskimiş geliyor kulağıma. :/
Murat dalkılıç slow söyleme. Şarkı güzeldi ama yorumunu sevemedim.
Of evet öyle oldum gökçe. :/ evet nananaannaa
sırf bu son için yarım puan yükselttim notunu.
Mirkelam ben sana tapmadım mı dediğin yerde kulağımı tırmaladın. Üzgünüm. :/
Aşık veyselin kayıtları nasıl var? Aydınlatın beni.
Rafet el roman tam düğün salonu şarkısı bu ya.
İstediğim aşk şarkısı yoktu olsaydı tam puanı verirdim. 6 tane şarkıya 7 puan vermişim nasıl sıralayacam şimdi :
kötü bir hafta oldu. Gelecek hafta zirveye oynayın artık. Sonuncu kim olsun diye düşünmek değil birinciliği kime vereyim diye düşünmek istiyorum. Kendinize gelin!! Aa yeteer bıktım üst kısımlar yine temizlenmemiş!!

@berkann oyları
1 Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin -7p
2 Zeki Müren - Annem - 10p
3 Emre Altuğ - Şaşkın - 6p
4 Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım - 13p
5 Gökhan Tepe - Günahın Bende -4p
6 Kazım Koyuncu - Narino - 1p
7 Murat Dalkılıç - Yalan Dünya - 8p
8 Gökçe - Aradım Seni -5p
9 Mirkelam - Kaprislisin Sevgilim -3p
10 Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi - 2p
11 Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım -9p
12 Erkin Koray - Sarhoş Gibiyim - 11p
13 Mehmet Erdem - Hep Sonradan -12p

Teşekküre teşekkür ile karşılık vermek.
Evet ışık kaçıyordu. Cereyan Diyarbakır deryalarında kaçıyordu galiba. @Maskeli Fedai trollü öyle demiştir.
Oylarla oynamak için elektrikleri bahane etme @Çiğdem-
modemde net yok karttan yüklettiricem diye tere karıştım vlla yarışma içinbüyük emek veriyorum gerçekten

Ne kadar tutarsız yorumlar ve puanlar.

gerçek alın teri akıttık @Bully tere karıştım vlla 21:00 a tam net geldi bir daha gitti telefondan yüklletirmeye çalısıyorum sizleri 1 dakıka bile bekeltmek istemiyorum ama şuan bittim yanı

gerçek alın teri akıttık @Bully tere karıştım vlla 21:00 a tam net geldi bir daha gitti telefondan yüklletirmeye çalısıyorum sizleri 1 dakıka bile bekeltmek istemiyorum ama şuan bittim yanı
İşte örnek sunucu

Emeklerine sağlık canım