Etik bir hareket değil ama bu, seni kınıyorum
Hiç duygu alamadım valla ya kusura bakma Ogedaycı kardeşim, için kan ağlaya ağlaya verdim o puanı@Bully Sensin berbat.ss Müzik adamı etiketinden utan be
Tam kaçıncı dakika bilmiyorum ama okul sahnesinde elinde ufak çanta olan bir öğrenci görürsen o benimaaaa fragmanda varmısın bölümdemi olucaksın o dakıkayı bize söylede bakalım sana
Ne kaknemliğimi gördün? O kadar yarışmana oy attım.sen de mi yarışıyordun kaknem.ss
5 puan almış normalde 2 gelirdi 3 fazladan puanı kapmış kurukafa pis oyunnuyla@Tolstoyevski Allah kahretmesin seni madem 3 puan verecen niye harika atıyon şarkıma. ss
o ne bee bende asker falan sandım çantalı çocukmuş .ATam kaçıncı dakika bilmiyorum ama okul sahnesinde elinde ufak çanta olan bir öğrenci görürsen o benim
Etik bir hareket değil ama bu, seni kınıyorum
Yok bu hafta cidden kötüler vardı, 5 puanı hak etti şarkın
Çirkin kız kurusu Suzi gibi elime silah almam beninşallah bir iki kurşun yemişindir
Ondan değil ya kötü şarkıların olması işine yaradı, haftaya yine eski tarifeyi uygularız5 puan almış normalde 2 gelirdi 3 fazladan puanı kapmış kurukafa pis oyunnuyla
Kilomla senaryo bütünlüğünü bozamam elime çanta verip yürü dediler o kadaro ne bee bende asker falan sandım çantalı çocukmuş .A
Çirkin kız kurusu Suzi gibi elime silah almam ben
ala sanaÇirkin kız kurusu Suzi gibi elime silah almam ben
Pis algılarınla teyze yaptın kadını korkulur sendenabla mı
snn yerine @Dosi ya da @mrt-06 sunsun çok olaysız geçiyor programlar .ss@Dosi oyları
14 Rafet El Roman -
13 Ferhat Göçer -
12 Erkin Koray -
11 Kazım Koyuncu (ilk recapi daha beğenmistim sırf müziğinden dolayı ama aynı puanlamaydı,yenisini dinleyince değiştirmedim)
10 Zeki Müren -
9 Mirkelam
8 Mehmet Erdem
7 Gökhan Tepe -
6 Aşık Veysel
5 Murat Dalkılıç
4 Emre Altuğ -
3 Feridun Düzağaç
2 Gökçe
1 Betül Demir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?