MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Sonuçları

yine elenemdi senin herifin @MasacRE- ne yapsan işede ayramıyor ayoll ama elenmiyorsunda can çekişe çekişe gidiyorsun

Hiç sorma ya bu yarışma yüzünden yaşlandım resmen her hafta stres yaşamaktan
eskici fettah canla aynen böyleydi ne yapsa sonlarda sürünüyor elenmiyorda yükselemiyorda en sonunda oy yollamadı kendisini elettirdi

gökçe nin yerine betülün elenmesi rezalet bir durum eleyenleri kınıyorum
düşük puan verenleri tek tek tespit edeceğim eğer yarışmacılar düşük verdiyse haftaya benden naaah puan alırlar

düşük puan verenleri tek tek tespit edeceğim eğer yarışmacılar düşük verdiyse haftaya benden naaah puan alırlar
HAHHAHA aa olurmu öyle şey bee adaletli olmalısın ayoll

Tek bir kadın şarkıcı kaldı yarışmada önceden hep kadınlar kazanırdı

@Bully

topaç erkek hastası iki kızı sona atmış donu düşesice

Gökçe takıntın nereden geliyor, Sıla kadar olmasa da o da çok güzel bir hatun sonuçta.

HAHHAHA aa olurmu öyle şey bee adaletli olmalısın ayoll

Tek bir kadın şarkıcı kaldı yarışmada önceden hep kadınlar kazanırdı

@Bully
gökçeyi napayım
kötü kadın müzeyyen kalmış yarışmada
ona oy vereceğime @denizz19 in göçüke ağda yapar cillop gibi yaparım göçüğü ona oy atarım daha iyi

Gökçe takıntın nereden geliyor, Sıla kadar olmasa da o da çok güzel bir hatun sonuçta.

çok güzel ama sesi berbat sevmedim bir türlü hele sen bir şarkısını koymuşsun bununla gelse birinci olur demişsin o şarkıya baktım eğer birincilik o şarkıyla gelecekse direk elensin bence
demekki iyi şarkısı yok

kadınlarda pek sevmediğim çıkmaz ama işte bazen oluyor mesela demet akalındanda nefret ederim kanım ısınmadı bir türlü

SENİN @MasacRE- yine kurtuldu ayoll çocuk sürünüyor her hafta geberemiyorda
sürünsün elenene kadar ona gün yüzü göstermeyeceğiz