Geçmis olsun. Enerjini topla harika konseptler düşündüm yarişmama
Şuan hiç yarışma düşünmüyorum. Bakarız hafta başında
Geçmis olsun. Enerjini topla harika konseptler düşündüm yarişmama
Gittim işte. Elimden geldiğince iyileşmeye çalışıyorum. Oldugu kadar artık.
rızanın dediği aşırı tesadüfle casta girer derkuş kadarsın zaten bee
çorba içecen sonra meyvalar yiyecen portakal muz falan sonra ıhlamur nane limon aa birde yatarken ballı süt lazım
kuş kadarsın zaten bee
çorba içecen sonra meyvalar yiyecen portakal muz falan sonra ıhlamur nane limon aa birde yatarken ballı süt lazım
HAHAHA hep sonuclara geliyor ama bakıyorum suan senaryon açıkyok artık yine zamanı tutturamadık @Çiğdem-
sen yokten yayınlıyorum telefondan herhaldeHAHAHA hep sonuclara geliyor ama bakıyorum suan senaryon açık
Midem kalktı şuan Yok o kadar şey yiyemem.
hahah kadınlar oalrak biraz abartıyoruz ama normali buMidem kalktı şuan Yok o kadar şey yiyemem.
Hafta başı? Ozamana kadar başlarŞuan hiç yarışma düşünmüyorum. Bakarız hafta başında
Hiç sorma ya bu yarışma yüzünden yaşlandım resmen her hafta stres yaşamaktanyine elenemdi senin herifin @MasacRE- ne yapsan işede ayramıyor ayoll ama elenmiyorsunda can çekişe çekişe gidiyorsun
eskici fettah canla aynen böyleydi ne yapsa sonlarda sürünüyor elenmiyorda yükselemiyorda en sonunda oy yollamadı kendisini elettirdiHiç sorma ya bu yarışma yüzünden yaşlandım resmen her hafta stres yaşamaktan
gökçe nin yerine betülün elenmesi rezalet bir durum eleyenleri kınıyorum
1 Kazım Koyuncu 287
2 Ferhat Göçer 246
3 Mehmet Erdem 220
4 Aşık Veysel 221 - 15 ile 206
5 Erkin Koray 205
6 Rafet El Roman 202
7 Murat Dalkılıç 185
8 Zeki Müren 185
9 Gökhan Tepe 179
10 Emre Altuğ 173
11Feridun Düzağaç 163
12 Mirkelam 161
13 Gökçe 124
14 Betül Demir 120
@mesmeso61 Kazım Koyuncu 3 Puan
@denizz19 Ferhat Göçer 2 Puan
@batuhankaralar Mehmet Erdem 1 Puan
@MayısKralı Betül Demir elendi juri kadromuza eklendi geçmiş olsun ayol
Sonuçlar 21:00'daçokta çarpıcı sonuçlar var
HAHHAHA aa olurmu öyle şey bee adaletli olmalısın ayollgökçe nin yerine betülün elenmesi rezalet bir durum eleyenleri kınıyorumdüşük puan verenleri tek tek tespit edeceğim eğer yarışmacılar düşük verdiyse haftaya benden naaah puan alırlar
yer cücesi oyları
@xemrexxx
feridun düzağaç 14
kazım koyuncu 13
erkin koray 12
murat dalkılıç 11
gökhan tepe 10
aşık veysel 9
zeki müren 8
mirkelam 7
emre altuğ 6
mehmet erdem 5
rafet el roman 4
ferhat göçer 3
betül demir 2
gökçe 1
gökçe nin yerine betülün elenmesi rezalet bir durum eleyenleri kınıyorumdüşük puan verenleri tek tek tespit edeceğim eğer yarışmacılar düşük verdiyse haftaya benden naaah puan alırlar
topaç erkek hastası iki kızı sona atmış donu düşesice
SENİN @MasacRE- yine kurtuldu ayoll çocuk sürünüyor her hafta geberemiyordagökçeyi napayımkötü kadın müzeyyen kalmış yarışmadaona oy vereceğime @denizz19 in göçüke ağda yapar cillop gibi yaparım göçüğü ona oy atarım daha iyi
çok güzel ama sesi berbat sevmedim bir türlü hele sen bir şarkısını koymuşsun bununla gelse birinci olur demişsin o şarkıya baktım eğer birincilik o şarkıyla gelecekse direk elensin benceGökçe takıntın nereden geliyor, Sıla kadar olmasa da o da çok güzel bir hatun sonuçta.
sürünsün elenene kadar ona gün yüzü göstermeyeceğizSENİN @MasacRE- yine kurtuldu ayoll çocuk sürünüyor her hafta geberemiyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?