Bu şarkı degildi oy verdiğim ve orda yorumumda dedim 2 tane öylesine oyladım. Bazi şarkılarını beğenirim.Madem beğenmedin Çiğdem'in anketinde oy vermeseydin o zaman keşke.
Senle recap kısmında anlaşamadık zaten bi türlü.
Destek olda elenmesin @Bully u bile yemeye çalıstılar haftaya survivorcu arkadsına oy at destek ol ayollPopstarlara kumpas kurulmuş yavaş yavaş şutlanıyor
Atacam haftaya oy elenmesin krdşm şimdi hedefleri Gökçe olur sonra Emre AltuğDestek olda elenmesin @Bully u bile yemeye çalıstılar haftaya survivorcu arkadsına oy at destek ol ayoll
Atacam haftaya oy elenmesin krdşm şimdi hedefleri Gökçe olur sonra Emre Altuğ
KULLAN tabikide cnm bak ozmoturk zor kurtuldu betülde gitti gökçe tek kadın kaldı @destere için yarışmada tutalımAha elenmemişim
şu an kim tepişiyor konusuna baksanaDestek olda elenmesin @Bully u bile yemeye çalıstılar haftaya survivorcu arkadsına oy at destek ol ayoll
baktım sankı iyi birşey varşu an kim tepişiyor konusuna baksana
ala sanabaktım sankı iyi birşey var
sonuclarda baska yere bakamıyorum malum
bu ne bee bölümde göstermicekler inş
Kazım Koyuncu çok seviliyor forumda bilindik şarkılarıyla rahat edersin ama bilinmeyen bir aşrkıyla hemen elemeye çalısırlar survivorun kanunu buOy veren herkese teşekkürler. Sayenizde iki haftadır lider olduk. Hepinize minnettarım.
@denizz19 ve @batuhankaralar size de tebrikler.
@MayısKralı sana da geçmiş olsun.
dergi çekimi bubu ne bee bölümde göstermicekler inş
Haftaya bir çılgınlık yapıp az bilinenlerden biriyle katılcam. Bakalım neler olacak?bu ne bee bölümde göstermicekler inş
Kazım Koyuncu çok seviliyor forumda bilindik şarkılarıyla rahat edersin ama bilinmeyen bir aşrkıyla hemen elemeye çalısırlar survivorun kanunu bu
daha çift olmadan 1.oldularsa çift olduklarında işimiz var ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?