haftanın 7 günü macun izlediği için melunluk yapmayı öğrenmiştir mayıs totoşuoklavayla tehdit ediyorum@MayısKralı nın içine doğmuş elenme rakibi olan @ozmoturk e 1 verelek büyük bir adım atmış
haftanın 7 günü macun izlediği için melunluk yapmayı öğrenmiştir mayıs totoşuoklavayla tehdit ediyorum@MayısKralı nın içine doğmuş elenme rakibi olan @ozmoturk e 1 verelek büyük bir adım atmış
ları şeytanlığa yöneltiyor acunun yarışmalarıhaftanın 7 günü macun izlediği için melunluk yapmayı öğrenmiştir mayıs totoşu
Bu 1 verenler ummadıkları anlarda karşılığını görünce ödeşmiş oluruzoklavayla tehdit ediyorum@MayısKralı nın içine doğmuş elenme rakibi olan @ozmoturk e 1 verelek büyük bir adım atmış
Özelden tek tek uğraşıyorsun, senden başka kimse yapmıyor bunuoklavayla tehdit ediyorum@MayısKralı nın içine doğmuş elenme rakibi olan @ozmoturk e 1 verelek büyük bir adım atmış
aaa evet oy atsın atmasın 30 kişiye falan tek tek özelden racap yolluyorum hatırlatmalarıda oradan yapınca netice elde ediyoruz ama emek verilmeden olmuyor tabi dedğin gibi cnmÖzelden tek tek uğraşıyorsun, senden başka kimse yapmıyor bunu
Haliyle en çok oyu da sen toplamış oluyorsun
Teşekkürler @cookies
Son oylar güzel geliyor gibi
son 1 oy kaldı
@Sherlock oyları
14) Aşık Veysel - Benim Sadık Yarim Kara Topraktır
13) Kazım Koyuncu - Dido
12) Feridun Düzağaç - Çok Aşık
11) Erkin Koray - Aşkımız Bitecek
10) Mehmet Erdem - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
9) Zeki Müren - Tövbeler Tövbesi
8) Ferhat Göçer - Gidemem
7) Mirkelam - Ah Bir Joker
6) Emre Altuğ - Sensiz Olmuyor
5) Rafet El Roman - Ayrılık
4) Gökçe - Seviyorum Özlüyorum
3) Gökhan Tepe - Vur
2) Murat Dalkılıç - Külah
1) Betül Demir - Herkes Haklı
Bende şarkını beğenmedim. En başindaki kisım recapta olsaydi 7-8 puan verirdim. EMRE hakkindaki düşüncelerimi biliyorsun alış@Dosi kötü, beğenmedim.
Rica ederim.@Dosi çok teşekkürler harika puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?