Bu şarkı için sana dil döktüm, olmaz bu düşük alır diyordun bence en büyük pay bende.Listeye senin sayende aldım, başarılı olursa en büyük pay senindir, hatta sen önermesen aklımda bile yoktu, elensem de elenmesem de teşekkürler.Ayrıca bu şarkıyla Muallim arasında kalmıştım, seni tekrar rahatsız etmemek için bu ikisi arasında da @Çiğdem- ve @berkann ın da görüşlerini aldım, tabi @mrt-06 yı da unutmamak gerek, onlara da teşekkürü borç bilirim.
Sorun yok,bu arada şarkın harikaydı bu şarkıya kayıtsız kalamazdım@turkuazz bu haftalık affet beni çok teşekkürler haftaya telafi ederim
Çok teşekkürler ablam.@vadikızı oyları
14. Ferhat Göçer Kızım
13.Betül Demir Helalleşemedik
12.Rafet El Roman Bir Melek Diliyorum
11. Zeki Müren Ağlama Değmez Hayat
10.Emre Kaya Dın Dın
9.Gökhan Tepe Seninle Her Yere
8.Emre Altuğ tek aşkım
7.Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
6.aşık veysel güzelliğin on para etmez
5.kazım koyuncu hayde
4.mehmet erdem dünya dönüyor
3.Gökçe vay ben neymişim
2.Feridun düzağaç hayat neden şekil yapıyor
1.mirkelam aşkımsın
Rica ederim güzel seçimdi
Aaa ne rahatsizligi duymayayim bir daha. O günde yazmistim keyif aldim. Okulda mola arasi iyi geldi banaListeye senin sayende aldım, başarılı olursa en büyük pay senindir, hatta sen önermesen aklımda bile yoktu, elensem de elenmesem de teşekkürler.Ayrıca bu şarkıyla Muallim arasında kalmıştım, seni tekrar rahatsız etmemek için bu ikisi arasında da @Çiğdem- ve @berkann ın da görüşlerini aldım, tabi @mrt-06 yı da unutmamak gerek, onlara da teşekkürü borç bilirim.
Üstüme almıyorumBu şarkıyı bana düşük puan veren sevgili forum üyelerine armağan ediyorum
İlk cümle bana bir şeyler hatırlattı amaAaa ne rahatsizligi duymayayim bir daha. O günde yazmistim keyif aldim. Okulda mola arasi iyi geldi banaAçık açık diyebilirim favorilerimden birisin. 2 hafta sonra gümbür gümbür geliyorsungerci şimdide öyle
Güldüğünü görünce anladim zaten lakin ben sana dargınımİlk cümle bana bir şeyler hatırlattı ama
Bu şarkı için sana dil döktüm, olmaz bu düşük alır diyordun bence en büyük pay bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?