@Harunnn60 sevdiğim bir kişi onu incitmeden halledicez ayoll birazdan özelden kafasına okalvayı indiririm benim ricam böyle oluyorHARUN oy versin istiyorsan onun yaptığı işe karşı başkasının işini öv yoksa yapmaz.
@Harunnn60 sevdiğim bir kişi onu incitmeden halledicez ayoll birazdan özelden kafasına okalvayı indiririm benim ricam böyle oluyorHARUN oy versin istiyorsan onun yaptığı işe karşı başkasının işini öv yoksa yapmaz.
@sokak sanati ile @Harunnn60 un yarışmaya attığı kazık diyelim
@Harunnn60 sevdiğim bir kişi onu incitmeden halledicez ayoll birazdan özelden kafasına okalvayı indiririm benim ricam böyle oluyor
Mesela bir Selena olsa geçen hafta oyu unutmazdı, bu sezon onu yarışmaya bağlayacak bir sanatçı yok sanırım
@sokak sanati ile @Harunnn60 un yarışmaya attığı kazık diyelimeskiden araya kaliteli yabancılar katıyorlardı şimdi ortalık saptan geçilmiyor
@Bully eski bully onda değişen bişey yok şaşırıpta rihannayla geleceğini zaten beklemiyordum yani umudumuz diğerlerindeydi onlarda codmine ayak uydurdu
betül le gökçeden umudumuz vardı onlarda her hafta miyavlayıp duruyor soyunsalar yarışmanın kalitesi beş misline çıkar onuda yapmıyorlarMesela bir Selena olsa geçen hafta oyu unutmazdı, bu sezon onu yarışmaya bağlayacak bir sanatçı yok sanırımOy almak için oklavaya fazlasıyla başvurman gerekecek yani
erkin kozunsa kaliten batsınBen zaten yarışmanın kalitesiydim bu sezonda oyun kurucu olarak kalite getirmeye çalışıyorum ama bakalım.Erkin en büyük kozumuz.
Mesela bir Selena olsa geçen hafta oyu unutmazdı, bu sezon onu yarışmaya bağlayacak bir sanatçı yok sanırımOy almak için oklavaya fazlasıyla başvurman gerekecek yani
selena yoksa ben varım ayoll kullanmalı ben hala onu emekli başkan diyorum üstad diyorum oyunuda en son oy olarak açıklıyorum utansın kendisinden@sokak sanati ile @Harunnn60 un yarışmaya attığı kazık diyelimeskiden araya kaliteli yabancılar katıyorlardı şimdi ortalık saptan geçilmiyor
@Bully eski bully onda değişen bişey yok şaşırıpta rihannayla geleceğini zaten beklemiyordum yani umudumuz diğerlerindeydi onlarda codmine ayak uydurdu
betül le gökçeden umudumuz vardı onlarda her hafta miyavlayıp duruyor soyunsalar yarışmanın kalitesi beş misline çıkar onuda yapmıyorlar
erkin kozunsa kaliten batsın
neyse bu lafımızı @Tolstoyevski duymasın yinede laf aramızda diyelim
böyle bişeyle gel lafın inandırıcı olsunselena yoksa ben varım ayoll kullanmalı ben hala onu emekli başkan diyorum üstad diyorum oyunuda en son oy olarak açıklıyorum utansın kendisinden
HAHAH ben atıcam sana cimcikböyle bişeyle gel lafın inandırıcı olsun
öyle kuru kururya ben selenayım diyip bizi kandıramazsınöyle kolay olsaydı bende selenayım derdim kendime çimdik atardım
böyle bişeyle gel lafın inandırıcı olsun
öyle kuru kururya ben selenayım diyip bizi kandıramazsınöyle kolay olsaydı bende selenayım derdim kendime çimdik atardım
öbür haftalarda kullanırımOylarımı kullandım. @turkuazz Direniyorum şarkını değişmeseydin keşke kusura bakma bunu pek beğenmedim
Tek onlarmi kaldi oy yollamayan ?
Benimki @destere den önce açıklanma sözü veriyorsan hemen şimdi yollayayim yani sondan 1 önceki oy ama kelleklik yapacaksan 21.58 de yollarimBunlar oklavalık olanlar
Benimki @destere den önce açıklanma sözü veriyorsan hemen şimdi yollayayim yani sondan 1 önceki oy ama kelleklik yapacaksan 21.58 de yollarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?