MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Ben zaten yarışmanın kalitesiydim bu sezonda oyun kurucu olarak kalite getirmeye çalışıyorum ama bakalım.
Erkin en büyük kozumuz.

Mesela bir Selena olsa geçen hafta oyu unutmazdı, bu sezon onu yarışmaya bağlayacak bir sanatçı yok sanırım
Oy almak için oklavaya fazlasıyla başvurman gerekecek yani
betül le gökçeden umudumuz vardı onlarda her hafta miyavlayıp duruyor soyunsalar yarışmanın kalitesi beş misline çıkar onuda yapmıyorlar

Ben zaten yarışmanın kalitesiydim bu sezonda oyun kurucu olarak kalite getirmeye çalışıyorum ama bakalım.
Erkin en büyük kozumuz.
erkin kozunsa kaliten batsın

neyse bu lafımızı @Tolstoyevski duymasın yinede laf aramızda diyelim

Mesela bir Selena olsa geçen hafta oyu unutmazdı, bu sezon onu yarışmaya bağlayacak bir sanatçı yok sanırım
Oy almak için oklavaya fazlasıyla başvurman gerekecek yani
selena yoksa ben varım ayoll kullanmalı ben hala onu emekli başkan diyorum üstad diyorum oyunuda en son oy olarak açıklıyorum utansın kendisinden

Adam Şener Şen usta gibi çat çat finale yürüyor. Destekliyoruz.

selena yoksa ben varım ayoll kullanmalı ben hala onu emekli başkan diyorum üstad diyorum oyunuda en son oy olarak açıklıyorum utansın kendisinden
böyle bişeyle gel lafın inandırıcı olsun

öyle kuru kururya ben selenayım diyip bizi kandıramazsın
öyle kolay olsaydı bende selenayım derdim kendime çimdik atardım

Oylarımı kullandım. @turkuazz Direniyorum şarkını değişmeseydin keşke kusura bakma bunu pek beğenmedim

böyle bişeyle gel lafın inandırıcı olsun

öyle kuru kururya ben selenayım diyip bizi kandıramazsın
öyle kolay olsaydı bende selenayım derdim kendime çimdik atardım

Sen benim hevesimi kırdın. Selena'nin 2-3 güzel şarkısı var dedin Ariana kadar destek vermem dedin bende boş ver o zaman dedim.
)

@MasacRE- bugün tekrar dinledim şarkıları ve sen 1 puan daha yükseldin
fena bir puan değil