kara sevda 2.olur inş yarın
MS sonuçlarından sonra 2. Oluruz 3. No:309 4. Fatih portakal 5. Diriliş
kara sevda 2.olur inş yarın
acunun survivoruda bu akşam varmış eleme bu akşam olucakmış ertuğrulumun özetiyle yarışır artık ayollMS sonuçlarından sonra 2. Oluruz 3. No:309 4. Fatih portakal 5. Diriliş
acunun survivoruda bu akşam varmış eleme bu akşam olucakmış ertuğrulumun özetiyle yarışır artık ayoll
oh olsun sana 😉benim başkanlarım neden vefasız oluyor bee @destere de kaçıyordu @Harunnn60 zaten kaçması için önce gelmesi lazım
@destere @Harunnn60
cins seviyorum ben cnm kriterim o normal insan lazım değil banaoh olsun sana 😉
gecen sezon benim bas jüriligime hayir deyip iki bas juri yapamam böyle geldi böyle devam edecek dedin, gördük bu sezon jüri sayini ve herkes benim gibi caliskan bir bas jüri degil demi @mrt-06 ?
anormal olurdum bendecins seviyorum ben cnm kriterim o normal insan lazım değil bana
tşşk cnm herşey çok iyi gidiyor zaten bir sorun yokanormal olurdum bendeneyse hak ediyorsun cins olanlari senkolay gelsin
umarim sonuna kadar öyle devam ederde uzaktan bir göz olarak bu sezon kaoslarla dolu olacak izlenimi seziyorumtşşk cnm herşey çok iyi gidiyor zaten bir sorun yok
aa yok normalde 22:00 dı sonuclar ama izlenicek dizi yok diye 21:00 a çektim ertuğrulu forumda @EFE UYSAL ile benden başka pek izleyen yok başka öyle izlenen dizide yok çaramba oyüzden 9 a çektim zaten 2 saat sürüyor sonuclar
Hedefim final puanını zorlamak bu hafta
pek izleyen dedimya kız o pekin içinde 1-2 kişi diğerleri siz bluyorsunuz işteHer zaman olduğu gibi beni yine dışlamışsın bende Ertuğrul izliyorum bende sonuçlarda olamıcam
pek izleyen dedimya kız o pekin içinde 1-2 kişi diğerleri siz bluyorsunuz işte
@EFE UYSAL her zaman ayrıdır
pek izleyen yok diyorum kız onun anlamı 1-2 kişi daha var demek türkçemi öğretecem sana bende tam bilmiyorumkıO zaman adımı anacaksın efeyi andığın gibi dimiefe ile benden başka izleyen yok forumda diyosun
pek izleyen yok diyorum kız onun anlamı 1-2 kişi daha var demek türkçemi öğretecem sana bende tam bilmiyorumkı
anlamadan yazıyorsun cnm herzamankı gibi kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyorsdan sözlükten bari bak net var elinin altındagerek yok ben ben ne yazdığını gayet güzel okudum
aa yok normalde 22:00 dı sonuclar ama izlenicek dizi yok diye 21:00 a çektim ertuğrulu forumda @EFE UYSAL ile benden başka pek izleyen yok başka öyle izlenen dizide yok çaramba oyüzden 9 a çektim zaten 2 saat sürüyor sonuclar
ayyy çıldırtırsıns en adamı ayoll efe ile benden başka izleyen yok demiyorum pek izleyen yok demek ikimizden sonra 1-2 kişi daha var demektir doğu sen vsyle gibi şu @xemrexxx in o hayat benimde bir kadının kafasına sopa vuruyordu oklavayı geçiricem şimdi kafana@Çiğdem- efe ile benden başka pek izleyen yok diyosun ikinizin adını veriyosun sadece ikiniz izliyormuşsun gibi diyosun bende izliyorum beni saymıyosun çiğdem nesini yanlış okuyorum bunun neyse tmm daha fazla konu uzamasın
Bilemiyorum orasını karıştırmayalım.Yok tesadüf değildir güzel ayarlanmış zaman zaten belliSenin de parmağın vardır kesin bu işte
Niye yolluyorsun ki şimdi sen ne gerek var yani?
Bi dur kız sabahın 7'sinde uçaktan indim hiç uyku uyumamıştım. Bi uyudum zaten öğlen 2'de kalktım şimdi anca kendime gelebildim.sen onun yerine izlerken buralarda takıl ayoll
sen oyunu yolla sıvacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?