MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

oh olsun sana 😉
gecen sezon benim bas jüriligime hayir deyip iki bas juri yapamam böyle geldi böyle devam edecek dedin, gördük bu sezon jüri sayini ve herkes benim gibi caliskan bir bas jüri degil demi @mrt-06 ?
cins seviyorum ben cnm kriterim o normal insan lazım değil bana

tşşk cnm herşey çok iyi gidiyor zaten bir sorun yok
umarim sonuna kadar öyle devam ederde uzaktan bir göz olarak bu sezon kaoslarla dolu olacak izlenimi seziyorum
negatif enerji cok ama sen basarili bir sunucun.Üstesinden gelirsin her zorlugun 😉

21:00 da sonuclar @Bully ilk haftaya oranla ne bekliyorsun bu hafta

Her zaman olduğu gibi beni yine dışlamışsın bende Ertuğrul izliyorum bende sonuçlarda olamıcam

O zaman adımı anacaksın efeyi andığın gibi dimi
efe ile benden başka izleyen yok forumda diyosun
pek izleyen yok diyorum kız onun anlamı 1-2 kişi daha var demek türkçemi öğretecem sana bende tam bilmiyorumkı

@Çiğdem- efe ile benden başka pek izleyen yok diyosun ikinizin adını veriyosun sadece ikiniz izliyormuşsun gibi diyosun bende izliyorum beni saymıyosun çiğdem nesini yanlış okuyorum bunun neyse tmm daha fazla konu uzamasın

ayyy çıldırtırsıns en adamı ayoll efe ile benden başka izleyen yok demiyorum pek izleyen yok demek ikimizden sonra 1-2 kişi daha var demektir doğu sen vsyle gibi şu @xemrexxx in o hayat benimde bir kadının kafasına sopa vuruyordu oklavayı geçiricem şimdi kafana

Yok tesadüf değildir güzel ayarlanmış zaman zaten belli
Senin de parmağın vardır kesin bu işte

Niye yolluyorsun ki şimdi sen ne gerek var yani?
Bilemiyorum orasını karıştırmayalım.

sen onun yerine izlerken buralarda takıl ayoll

sen oyunu yolla sıvacı

Bi dur kız sabahın 7'sinde uçaktan indim hiç uyku uyumamıştım. Bi uyudum zaten öğlen 2'de kalktım şimdi anca kendime gelebildim.
Birazdan kullanırım.