MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Sanırım yanlış hatırlıyorum,çok haklısın kalbine sürgün ile yarışmıştım,rafete yüksek puan oylamıştın
Evet, en iyi düetler yarıştığı için de biraz gerilerde kalmıştı diye hatırlıyorum

İnşallah Rafet'e düşük oylayacağım şarkılar seçmezsin

Herkese basarilar dilerim. Ben paylasilanlarin hepsini dinlemistim Erkininki haric. onu cok merak ediyordum ve butun dengeleri degistiren bir sarkiyla gelmis.
@Tolstoyevski
@EFE UYSAL senin sanatcin slow geldikce yüzünü güldürecegim begendim. o slow öneri icin payallastigin sarkilarda cok guzel
@Bully evet güzel parca ve gecen hataya göre ufacik bir yükselis yasadin sarki sayisini 16 olarak dusunursek 😛
listemde son 3 puan verdiklerimi sevmedim
4-5-6-7 puan verdiklerim hayal kirikligi oldu, dört sanatciyida begenirim ve beklentim yuksekti.
8-9 puan verdigim sarkilarin hakki cift puandi begendim ama baya iddilari sarkilarla gelenler olmus.
@mrt-06 bana gecen hafta ettigin tesekkuru @denizz19 iletmedi bana
okudum bugun

İnşallah beğenirim o ufacık yükselişi
Bakalım teşekkürü kapabilecek misin benden

İnşallah beğenirim o ufacık yükselişi
Bakalım teşekkürü kapabilecek misin benden
75% kaparim
kapmasakta bilirsin o meshur lafimi

ama tetikte olacam benden dusuk verenlere tesekkur edipte benimkine etmezsen artik bilemem ne olur

75% kaparim
kapmasakta bilirsin o meshur lafimi

ama tetikte olacam benden dusuk verenlere tesekkur edipte benimkine etmezsen artik bilemem ne olur
O anı ben de düşünmek istemiyorum, umarım gerçekleşmez

O anı ben de düşünmek istemiyorum, umarım gerçekleşmez
yok yok gecti artik o eski haller ama tabi bariz belli hatalar olunca olur elbet sitemler falan

ay ben artik positif dusunen biriyim. ANI yasayayim.Ozamani ozaman dusunurum artik

Bir sevgili uğruna sen de benim gibi yanma arkadaş

O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş

Giden gelir mi sandın?

Aldandın boşa yandın

Bırakıp gitti seni

Niçin ismini andın?

Anma arkadaş anma arkadaş

Bir gün geri gelecek senden af dileyecek sanma arkadaş

Yırt at gitsin resmini unut artık ismini anma arkadaş

Giden gelir mi sandın?

Aldandın boşa yandın

Bırakıp gitti seni

Niçin ismini andın?

Anma arkadaş anma arkadaş

Gecen yarisma baya desteklemistim seni, yine zirvelerde olacaksin 😉 umarim bu kez hakketigin yerde olursun 😉

@Çiğdem- ben 5 gün yokum biliyorsun. Internet paketi yaptim ama orada olacak mi bilmiyorum gecen sene olmamisti ama yine wifi yerleri bulurum. Ve foruma vakit ayiracak kadar vaktim olur mu bilmiyorum girsem bile 15-20 dklik video izleyemem. Yine calisicam ama bu haftalik beni mazur gor lutfen

Gönderdim oylarımı, başarılar herkese

Nedense #240. mesaj şaşırtmadı, neden şaşırtmadığını sonuçlar konusunda açıklayacağım şok gerçekleri masaya çıkarıyorum bekleyiniz.

aa bana sorun olmaz ama kendin için göndermeye çalış -15 ile elenmem diyebilecek bir yarışmacın yok şutlanabilirsin

Nedense #240. mesaj şaşırtmadı, neden şaşırtmadığını sonuçlar konusunda açıklayacağım şok gerçekleri masaya çıkarıyorum bekleyiniz.
sen nerelerdeydin ayoll

aa bana sorun olmaz ama kendin için göndermeye çalış -15 ile elenmem diyebilecek bir yarışmacın yok şutlanabilirsin

sen nerelerdeydin ayoll
Şimdi çıkıyorum gelmemle gitmem bir olacak ablacım ama.
Yarın konuşuruz herkese iyi geceler.

Oylarımı gönderdim başarılar diliyorum herkese😉

Bizde her şey net. Biz birilerine yaranmak için oy vermeyiz.😉
Açıklanacak nedenler ile ilgilenmeyiz çünkü biz bizi biliriz. 240. Mesajın ağzına sağlık.