Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,083
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Peki nasıl buldun bu haftaki parçayı, Zeki mi Erkin mi?
Sanırım yanlış hatırlıyorum,çok haklısın kalbine sürgün ile yarışmıştım,rafete yüksek puan oylamıştınBu Şarkı Benim'de Rafet'i seçmedim ben yaSen seçmiştin bi şarkısını, Kalbine Sürgün'dü sanırım
Bu haftakilere bakmadım daha ama genel olarak Erkin derim benim tarzıma daha çok uyuyor çünküPeki nasıl buldun bu haftaki parçayı, Zeki mi Erkin mi?
Evet, en iyi düetler yarıştığı için de biraz gerilerde kalmıştı diye hatırlıyorumSanırım yanlış hatırlıyorum,çok haklısın kalbine sürgün ile yarışmıştım,rafete yüksek puan oylamıştın
İnşallah beğenirim o ufacık yükselişiHerkese basarilar dilerim. Ben paylasilanlarin hepsini dinlemistim Erkininki haric. onu cok merak ediyordum ve butun dengeleri degistiren bir sarkiyla gelmis.@Tolstoyevski
@EFE UYSAL senin sanatcin slow geldikce yüzünü güldürecegim begendim. o slow öneri icin payallastigin sarkilarda cok guzel
@Bully evet güzel parca ve gecen hataya göre ufacik bir yükselis yasadin sarki sayisini 16 olarak dusunursek 😛
listemde son 3 puan verdiklerimi sevmedim
4-5-6-7 puan verdiklerim hayal kirikligi oldu, dört sanatciyida begenirim ve beklentim yuksekti.
8-9 puan verdigim sarkilarin hakki cift puandi begendim ama baya iddilari sarkilarla gelenler olmus.
@mrt-06 bana gecen hafta ettigin tesekkuru @denizz19 iletmedi banaokudum bugun
75% kaparimİnşallah beğenirim o ufacık yükselişiBakalım teşekkürü kapabilecek misin benden
O anı ben de düşünmek istemiyorum, umarım gerçekleşmez75% kaparimkapmasakta bilirsin o meshur lafimi
ama tetikte olacam benden dusuk verenlere tesekkur edipte benimkine etmezsen artik bilemem ne olur
yok yok gecti artik o eski haller ama tabi bariz belli hatalar olunca olur elbet sitemler falanO anı ben de düşünmek istemiyorum, umarım gerçekleşmez
Bir sevgili uğruna sen de benim gibi yanma arkadaşHerkese basarilar dilerim. Ben paylasilanlarin hepsini dinlemistim Erkininki haric. onu cok merak ediyordum ve butun dengeleri degistiren bir sarkiyla gelmis.@Tolstoyevski
@EFE UYSAL senin sanatcin slow geldikce yüzünü güldürecegim begendim. o slow öneri icin payallastigin sarkilarda cok guzel
@Bully evet güzel parca ve gecen hataya göre ufacik bir yükselis yasadin sarki sayisini 16 olarak dusunursek 😛
listemde son 3 puan verdiklerimi sevmedim
4-5-6-7 puan verdiklerim hayal kirikligi oldu, dört sanatciyida begenirim ve beklentim yuksekti.
8-9 puan verdigim sarkilarin hakki cift puandi begendim ama baya iddilari sarkilarla gelenler olmus.
@mrt-06 bana gecen hafta ettigin tesekkuru @denizz19 iletmedi banaokudum bugun
Gecen yarisma baya desteklemistim seni, yine zirvelerde olacaksin 😉 umarim bu kez hakketigin yerde olursun 😉Bir sevgili uğruna sen de benim gibi yanma arkadaş
O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş
Giden gelir mi sandın?
Aldandın boşa yandın
Bırakıp gitti seni
Niçin ismini andın?
Anma arkadaş anma arkadaş
Bir gün geri gelecek senden af dileyecek sanma arkadaş
Yırt at gitsin resmini unut artık ismini anma arkadaş
Giden gelir mi sandın?
Aldandın boşa yandın
Bırakıp gitti seni
Niçin ismini andın?
Anma arkadaş anma arkadaş
aa bana sorun olmaz ama kendin için göndermeye çalış -15 ile elenmem diyebilecek bir yarışmacın yok şutlanabilirsin@Çiğdem- ben 5 gün yokum biliyorsun. Internet paketi yaptim ama orada olacak mi bilmiyorum gecen sene olmamisti ama yine wifi yerleri bulurum. Ve foruma vakit ayiracak kadar vaktim olur mu bilmiyorum girsem bile 15-20 dklik video izleyemem. Yine calisicam ama bu haftalik beni mazur gor lutfen
sen nerelerdeydin ayollNedense #240. mesaj şaşırtmadı, neden şaşırtmadığını sonuçlar konusunda açıklayacağım şok gerçekleri masaya çıkarıyorum bekleyiniz.
Şimdi çıkıyorum gelmemle gitmem bir olacak ablacım ama.aa bana sorun olmaz ama kendin için göndermeye çalış -15 ile elenmem diyebilecek bir yarışmacın yok şutlanabilirsin
sen nerelerdeydin ayoll
iyi geceler cnm ifadeni alırız mutlakaŞimdi çıkıyorum gelmemle gitmem bir olacak ablacım ama.Yarın konuşuruz herkese iyi geceler.
aa bana sorun olmaz ama kendin için göndermeye çalış -15 ile elenmem diyebilecek bir yarışmacın yok şutlanabilirsin
sen nerelerdeydin ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?