MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Bu şarkı da ilki kadar iddialı yalnız, değiştirmesen de olurmuş

BEN YARIŞSAYDIM EĞER O saydığım 3 şarkıyı final haftalarına bırakırdım ayoll
İlk hafta paylaştığı da çok iddialıydı
Rafet, iyi bir strateji ile finale gidebilirdi ama @turkuazz baştan kendini şartlamış 8-9 hafta gidip elenecem diye

Neyse hala da gidebilir belki tabii, belli olmaz bu işler

düzenledim ama buda erken olmuş bence
@sokak sanati

bu adamın 3 tane şarkısını seviyorum bana sen lazımsın , seviyorum ve yalancı şahitim birini hemen carcamışsın ayoll
Aslında haklısın bu tercih 2.hafta olmayabilirdi ama listeyi durmadan değiştirdim o açıdan yalancı şahidimi bu hafta yayınlamış oldum,ama öbür şarkılarındada iyi olan şarkılar bulunuyor

Aslında ilk haftaki şarkıyı harcamayabilirdim orda haklısın,bu haftaki şarkıyıda listeyi durmadan değiştirdiğim için bu hafta yayınlamış oldum,öbür şarkıların içinde daha birçok iyi şarkı bulunuyor,ilk haftalar bu şarkıları tercih yapmak biraz riskliydi ama öbür türlüde riskli olabilirdi

Hadi bakalım inşallah kurtarabilirsin, severim ben Rafet'i iyi yerlere gelmesini isterim

Rafeti sevdiğini biliyorum,bu şarkı benimde bir şarkısını seçmiştin,dediğin şekilde bakalım umarım kurtarabiliriz
Bu Şarkı Benim'de Rafet'i seçmedim ben ya
Sen seçmiştin bi şarkısını, Kalbine Sürgün'dü sanırım

Oylarımızı yolladım. Haftanın en iyileri şüphesiz Erkin Koray Mirkelam ve Ayşe Hatun. Süper şarkılar seçilmiş. @OzaN @Tolstoyevski

Haftanın en iyi yükselişini Emre Altuğ yaşamış bana göre. Dipten ortalara yükseldi.

Emre demişken Emre Kaya baya iyi. Geçen hafta Yıldız sayesinde iyi okumuştur diyordum ama sesi baya kuvvetli. Sevdim şarkıyı. @EFE UYSAL

Murat Dalkılıç bu hafta daha iyi ama daha düşük aldı çünkü klipte özge yoktu dediğim gibi geçen hafta özge için tam vermiştim.

Zeki Müren batırmış bu hafta. Sesi de şarkı söyleme Tonu da çok hissiz sevmiyorum bu adamı.

Gökhan Tepe'ti geçen haftaya göre kötü ama hafta ortalamasına göre iyi buldum @dreamy

Aşık Veysel beni ısındıramadı.
Kazım Koyuncu iyi ama tarzı benlik değil yine de kötü vermedik.
@mesmeso61

Mehmet Erdem bu seferde müzikten kaybetmiş.
yine benzer bir puan verdim @batuhankaralar

@MasacRE- bu sefer geçen haftaya göre olmuş ama yine de tam istediğimi alamadım seninkinden.

@ozmoturk Nakarattan beklediğimi alamasamda iyi bir şarkı yani tam puan verilecek şarkıyken nakarat düşürmüş yada tm olmamış işte bir şey var.

Ferhat Göçer'i mecburen dinlemek bile eziyet.

Var mı başka biri..