MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Bilmiyorum tüm şarkıcıların iyi şarkılarıda bulunuyor aslında o açıdan birazda o haftaya oranla durum farklı olabiliyor,bir listeye bakayım başka tercih bulursam değiştiririm

Finale doğruyu şarkılarını harca. Dosiye özelden gönder o biliyor şarkıları ben bilmiyorum yardımcı olsun.
Bende olurum ama beni de ekle konuya. Dinlerim en azından. Forum zevkini biraz biliyorum.

Finale doğruyu şarkılarını harca. Dosiye özelden gönder o biliyor şarkıları ben bilmiyorum yardımcı olsun.
Bende olurum ama beni de ekle konuya. Dinlerim en azından. Forum zevkini biraz biliyorum.
@dosimosi foruma bu aralar uğramıyor oylarını da Çiğdeme yolluyor,zaten o söylemişti Rafeti seç diye,forumda olsa mutlaka danışırdım sanırım şarkıyı değiştirme hakkı bulunuyor biraz liste yapıp haftalara şarkı dağılımı yapayım,senin fikrinide alabilirim sanırım liste yapmak daha iyi olacak

Bu hafta bu şarkının 1 tık altında yine iyi bir şarkı ile gel sonrasına bakalım.

Yarışmanın oyun kurucusu olarak yarışmanın rekabetli geçmesi için her şeyi yapıyorum bak @Çiğdem-

Son Oy Gönderme Tarihi : 29 Mart Çarşamba 21:00

İlk hafta yoğun ilginize teşekkürler
Herkesten yine katılım bekliyoruz bu hafta şarkılarımızın hepsi birbirinden kaliteli

Jurilerimiz beğenmediğiniz şarkı olursa o şarkının yarışmacısı size 100 tl vericek ayoll okadar iddialıyız bu hafta

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash

Son düzenleme:
sanırım recapta bir yanlışlık olmuş yalancı şahidim şarkısının

@MasacRE- bittin sen.