MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Aynen Her şeyi gördüm bu sezon. Bana yapılan tüm olumsuz yorumlara beğeni atmandan tut zirvenin sahibine kadar. İyi izleyiciyimdir görünmez sanma kendini umursamıyorum diye.😉

Ben oylarımı dedim hani arkadaşım diye oy veriyorum ya ben neye beğeni attığımı değilde keşke neye nasıl oy attığıma baksaydın çünkü sende bana iftira atıyosun umut😉 beni umursama umrumda değilde olamazda

Sen cümleleri niye yanlış anlıyorsun. İkisine de dikkat ettim diyorum. Ben anladım seni yarışmacı jüri ilişkisi dışına çıkmayalım lütfen.

Sen cümleleri niye yanlış anlıyorsun. İkisine de dikkat ettim diyorum. Ben anladım seni yarışmacı jüri ilişkisi dışına çıkmayalım lütfen.

Neyi anladın umut hala düşüncen aynı senin ben sana göre arkadaşım sevdiği için oy veriyorum dimi bu değişsin diye uğraşmıyorum öyle bir niyetim yok olamazda ama bıktım bu durumdan

Neyi anladın umut hala düşüncen aynı senin ben sana göre arkadaşım sevdiği için oy veriyorum dimi bu değişsin diye uğraşmıyorum öyle bir niyetim yok olamazda ama bıktım bu durumdan

Oyunla ilgili olayı geçtik biz zaten. Oyunun bağlı olduğu ip belli karakterin hal ve tavırlarında aynı iple mi itilip çekiliyor diye düşünüyordum cevabımı aldım geçen gün. Gerek yok konuşmaya..

Oyunla ilgili olayı geçtik biz zaten. Oyunun bağlı olduğu ip belli karakterin hal ve tavırlarında aynı iple mi itilip çekiliyor diye düşünüyordum cevabımı aldım geçen gün. Gerek yok konuşmaya..

İp lemi çekiliyorum benmi çok güzel anlamışsın hemde çok güzel
alkışlıyorum seni umut ne güzel düşünmüşsün hakkımda ben kimseye bağlı değildim olmadım da olmamda iftirana bir iftira daha ekledin süpersin seni karşıma alıp niye konuşuyosam ben iyi akşamlar

İyi ki sana iftira kelimesini öğrettim. Özür dilemek ağrıma gitti sanırım ne yazsam iftira diyorsun. Neyse ki iyi bir insan sarrafıyım bu boş oyunlara gelmem.

Şarkılar sağlammış, sürpriz bir puanlama oldu.

Lys çalışıyordur.