tşşkler sende puan ile iyi başladın rafeti hiç sevmem sesi başımı ağrıtıyor ama forum seviyor gibiFinal puanı alanlar @Toltoyevski @Billy Kane tebrikler
@DarkLeqenD sağlık olsun
@Çiğdem- ilk haftayı ilk hafta oldukça keyifliydi emeğine sağlık çok iyi sundun
@Çiğdem- kafasını değil oklavayi kır kafasında.))
ben hala baskan diye açıklıyayım öveyim birde şuna bak ayoll oklavayı hak etti ama yoruldum yarın unutturma bana umuthogathadan banane daha beter olur umarım
yarına unutursun nasıl olsatşşkler sende puan ile iyi başladın rafeti hiç sevmem sesi başımı ağrıtıyor ama forum seviyor gibi
ben hala baskan diye açıklıyayım öveyim birde şuna bak ayoll oklavayı hak etti ama yoruldum yarın unutturma bana umut
@Tolstoyevski nin içi boş mehmet portakalına mozart muamelesi yapıp tam puan verdiğini görünce erkin amcadan nefret ettim nerden nereye işte
bu şarkıyı @Çiğdem- gillere hitaben yazdığı için bu şarkıya puanım yüksek olacaktırYaşayan son Rock efsanesinden nefret etmen yakışmaz ama.Üstelik şu şarkısına rağmen
Puanın beni çok mutlu etti.yarına unutursun nasıl olsahem bir iki güzel kelime söylersem süpürgene atıp dağa kaçırırsın beni
ben zeki amca (teyze) mize saygısızlık yapmak istemedimPuanın beni çok mutlu etti.
Teyze demesen de olur kendisi has erkektir.ben zeki amca (teyze) mize saygısızlık yapmak istemedimyoksa amacım kötüleri mutlu etmek değildi
ingiliz atlarının koştuğu yarışa arap katırıyla katılırsan final puanı yerine soğan cücüğü teselli ödülü alırsın ancaSon oylar iyi olaydı iyiydi neyse Zaten ilk hafta İçin final puanı hedefim pek yoktu
17 kişi içinden 6.oldum üstelik pek çok isim en güçlü şarkısını koyduingiliz atlarının koştuğu yarışa arap katırıyla katılırsan final puanı yerine soğan cücüğü teselli ödülü alırsın anca
işte sılanın etkisi hala devam ediyor17 kişi içinden 6.oldum üstelik pek çok isim en güçlü şarkısını koydu
Sıla ne alakaişte sılanın etkisi hala devam ediyoryani altıncılık eski günlerin hatrına aldığın bir başarı gün geçtikçe daha aşağılara doğru gideceğin kesin gibi
gerçekler işine gelmedi tabiSıla ne alakaAyy sus iyice tuhaf tuhaf konuşmaya başladın sende sanki az tuhaf kişilik varmış gibi bir de sen çıktın başımıza
@batuhankaralar ın elenmemesine herkes tepkili ayoll sen ne diyorsun birde 6-7 kişiyi geçmişbu şarkıyı @Çiğdem- gillere hitaben yazdığı için bu şarkıya puanım yüksek olacaktıronun dışında pek sevmem erkin amcamızı
olsun ilk haftada kıl kaptırdı bir kere şarkıcıya
Tam tahmin ettiğim gibi en diplerde yerimi almışımNeyse bu haftayı atlattık. Gitgide daha çok seveceğiniz şarkılarla karşınıza çıkacağım arkadaşlar
Bu tabloda 8 ve üstü puan iyidir@Tolstoyevski @OzaN @Bully @denizz19 @ozmoturk @MEnes @FaJi @xemrexxx @destere güzel puanlarınız için teşekkürler
Tek tam puanımı veren @Mr.At sana da ayrıca teşekkür ederim
Sen de o diğer başkan @Harunnn60 da çok zevksizsinizBu şarkıyla nasıl elenmedin sen hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?