MusicSurvivor 6.Sezon 1.Hafta Sonuçları

Final puanı alanlar @Toltoyevski @Billy Kane tebrikler

@DarkLeqenD sağlık olsun

@Çiğdem- ilk haftayı ilk hafta oldukça keyifliydi emeğine sağlık çok iyi sundun
tşşkler sende puan ile iyi başladın rafeti hiç sevmem sesi başımı ağrıtıyor ama forum seviyor gibi

@Çiğdem- kafasını değil oklavayi kır kafasında.
))
hogathadan banane daha beter olur umarım
ben hala baskan diye açıklıyayım öveyim birde şuna bak ayoll oklavayı hak etti ama yoruldum yarın unutturma bana umut

yarına unutursun nasıl olsa
hem bir iki güzel kelime söylersem süpürgene atıp dağa kaçırırsın beni

"Can verir ya tanrı taşlara, sende bana"

Şirk demişsin bu söze @berkann
Bence değil tamamen mecaz var şöyle ki zaten tanrının can verdiğini söylüyor, yaratıcı olduğunu inkar etmiyor sadece sende bana derken biraz sıkıntı var gibi ama oda mecaz. Sen benim yaşama sebebimsin gibi bir mecaz kullanılmış yoksa beni yarattın demiyor.

ben zeki amca (teyze) mize saygısızlık yapmak istemedim
yoksa amacım kötüleri mutlu etmek değildi
Teyze demesen de olur kendisi has erkektir.
Ben neden kötü oldum ya.

Algı operasyonlarına kanma demin de @xemrexxx malum kişiye eziyet ediyon dedi, asıl mağdur olan benim.

Son oylar iyi olaydı iyiydi neyse Zaten ilk hafta İçin final puanı hedefim pek yoktu
ingiliz atlarının koştuğu yarışa arap katırıyla katılırsan final puanı yerine soğan cücüğü teselli ödülü alırsın anca

17 kişi içinden 6.oldum üstelik pek çok isim en güçlü şarkısını koydu
işte sılanın etkisi hala devam ediyor
yani altıncılık eski günlerin hatrına aldığın bir başarı gün geçtikçe daha aşağılara doğru gideceğin kesin gibi

işte sılanın etkisi hala devam ediyor
yani altıncılık eski günlerin hatrına aldığın bir başarı gün geçtikçe daha aşağılara doğru gideceğin kesin gibi
Sıla ne alaka
Ayy sus iyice tuhaf tuhaf konuşmaya başladın sende sanki az tuhaf kişilik varmış gibi bir de sen çıktın başımıza

Tam tahmin ettiğim gibi en diplerde yerimi almışım
Neyse bu haftayı atlattık. Gitgide daha çok seveceğiniz şarkılarla karşınıza çıkacağım arkadaşlar

Bu tabloda 8 ve üstü puan iyidir
@Tolstoyevski @OzaN @Bully @denizz19 @ozmoturk @MEnes @FaJi @xemrexxx @destere güzel puanlarınız için teşekkürler

Tek tam puanımı veren @Mr.At sana da ayrıca teşekkür ederim

Son düzenleme: