MusicSurvivor 6.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Berbat

İçerde yarışmayı kazanacak. Gün bugündür. Gerçek antiler destek olur bize.
Sen Sılaya oy verseydin düşünürdük

şimdi hatırladım çeyrekte kuzu kuzu ile elenmişti maskeli fedai sen unutamamla geçmiştin yarıya orada yalın sezen elemişti seni

all starda yarıya rihanna sıla yalın kalmıstı yalın elenmişti

Yalın kimin son dakika golüyle elenmişti?

Şarkı orta. Olumlu yada olumsuz olabilir fikrim o anki ruh halim bağlı olarak.

tamam işte 2.sezonda yarı all starda çeyrek düzelttim sende iyi dereceler elde etmişsin

ama emre aydın ve emre kaya ile dramadik elenmeler emre ismi uğursuzluk getirdi sana @xemrexxx adı sonucta
5 yarışmaya katıldım Emre dışında 3ü baya başarılı oldu kim seçerimdede finale çıktım Emre Aydınla Soğuk Odalar yüzünden elendim yoksa final yolum vardı

Yalın kimin son dakika golüyle elenmişti?
Ms de değilde benim albümüm yarı finalde senin son oyunla elenmişti katy geçmişti

final şarkına düşünüyordun sanırım çeyreğe baya iddialı gelmişsin cnm ama finaldende daha önemli bu hafta gerçi zorluk açısından

Bakalım bu sefer çeyrek finalde mi elenecek yoksa yine yarı finalde mi

5 yarışmaya katıldım Emre dışında 3ü baya başarılı oldu kim seçerimdede finale çıktım Emre Aydınla Soğuk Odalar yüzünden elendim yoksa final yolum vardı
emre aydında oy değiştirme yüzünden emre kayadada ters oy yüzünden hep dramadik elendin ayoll ceceli dısı yalan vlla sana

Geçen sezon yarı final şansızlığını kırmıştı yine kırar belki

O değil de ben şu ana kadar hiç yarı finale bile kalamamışım, hatta en büyük başarım Albüm yarışmasında yine Erkin Koray ile çeyrek finaldi
Bu şanssızlığı yine üstat sayesinde kıracağız umarım