MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Sen Gökhan Türkmen fanısın ben İrem fanı değilim seviyorum sadece. Açıklamamı yaptım bu haftalık bir durumdu yani bundan sonra düşük almazsın benden, zaten de son zayıf sayılabilecek şarkındı.

Oyun tabi ki kötü değil ama ben sana ve bir kaç kişiye daha güvenerek kullandım oyumu. Sizden beklediğim puanlar bu değildi.
Bana hangisi iyi dedin ve ben de Dur Yavaş daha iyi dedim. Bu yorumu yaparken şarkılar belli değildi zaten. Yani en sevdiğim bu olur tam puan veririm demedim.

@MasacRE- inşallah büyük bir topluluk içinde çişini tutamaz altına yaparsın ve rezil kepaze olursun.

2.Puan Durumu
1 Cem Karaca 116
2 Gökhan Türkmen 105
3 Ariana Grande 100

4 Sibel Can 93

5 Ziynet Sali 85
6 Candan Erçetin 84
7 Shakira 84

8 Nilüfer 72

9 İrem Derici 69
10 Neşet Ertaş 68

11 Deniz Seki 55
12 Fettah Can 53

Ben sana bir şarkı tavsiye ettiğimde o hafta tam verdim misal Deli. Ama sen önerdiğin şarkıya vermen gerekenden düşük veriyorsun diğer şarkılar efsane miydi neydi.

@Forumdash oyları
12 puan Cem Karaca
11 puan Neşet Ertaş
10 puan Ariana Grande
9 puan İrem Derici
8 puan Deniz seki
7 puan Shakira
6 puan Candan Erçetin
5 puan Gökhan Türkmen
4 puan Nilüfer
3 puan Fettah Can
2 puan Sibel Can
1 puan Ziynet Sali

2.Puan Durumu
1 Cem Karaca 116
2 Gökhan Türkmen 105
3 Ariana Grande 100

4 Sibel Can 93

5 Ziynet Sali 85
6 Candan Erçetin 84
7 Shakira 84

8 Nilüfer 72

9 İrem Derici 69
10 Neşet Ertaş 68

11 Deniz Seki 55
12 Fettah Can 53
Şu şarkıyla bile nasıl 1, 2, 3 puan alabiliyorum yazık.

Geçen haftalarda kullandığım anti lafı için çoooook özür dilerim rütbedaş. 1 puanda iyi yere.

Ben sana bir şarkı tavsiye ettiğimde o hafta tam verdim misal Deli. Ama sen önerdiğin şarkıya vermen gerekenden düşük veriyorsun diğer şarkılar efsane miydi neydi.
Çok abartıyorsun bu durumu. Ben sana şarkı ismi vermedim ama sen bana iki şarkıdan fikrimi sordun. Mesela soo ya ben Karar Verdim şarkısını kullan dedim ve tam verdim. Bu onun gibi bir şey.