@mrt-06 senin önüne geçti @sokak sanati bak @pompy i yarışmaya getiriyor örnek alzaten tekrarları konulsa o dizi tutmazdı örneğin ArkA SOKAKLAR GİBİ OLMALI
@mrt-06 senin önüne geçti @sokak sanati bak @pompy i yarışmaya getiriyor örnek alzaten tekrarları konulsa o dizi tutmazdı örneğin ArkA SOKAKLAR GİBİ OLMALI
Açık konuşucam abla hiç sanmıyorum.
Sen elendin hala neden bu yarışmadasın, ben senin yerinde olsam oy kullanmadan kaçardım.İkinizin de birkaç haftası kaldı ben de çok üzülecem siz elenince
Siz ikiniz de hakettiğinizden fazla puanlar alıyorsunuz bu hafta ben müthiş oylarımla durumu dengede tutuyorum zor bulursunuz benim gibi jüriyi
Allah da beni güldürsün o zaman.Ulan şu moralim ile sesli güldürdün lan
Teşekkürler kardeşim.@MEnes oyları
Neşet Ertaş - Gönül Dağı - 15
Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları - 14
Ziynet Sali - Çeyrek Gönül - 13
İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun - 12
Shakira - Try Everything - 11
Sibel Can - And İçelim - 10
Ariana Grande - Love The Way You Lie - 9
Ferdi Tayfur - Hasret Sancısı - 8
Gökhan Türkmen - Ya Sen - 7
Nilüfer - Yine Yeni Yeniden - 6
Candan Erçetin - Bir Yangının Külü - 5
Deniz Seki - Sahici - 4
Ajda Pekkan - Sen İste - 3
Ahmet Aslan - Susarak Özlüyorum - 2
Fettah Can - Yonca Bahçesi - 1
aynen onu eklemeyi unutmuşumSen elendin hala neden bu yarışmadasın, ben senin yerinde olsam oy kullanmadan kaçardım.
Allah da beni güldürsün o zaman.
Sen elendin hala neden bu yarışmadasın, ben senin yerinde olsam oy kullanmadan kaçardım.
Allah da beni güldürsün o zaman.
Yarışmada ne kadar çok kavga edersen o kadar uzun süre kalabiliyormuşsun öyle diyorlar, @sokak sanati yardırmaya devam edelim.
Gerçekten çok geniş bir hayal dünyan varmış.En geç 2 haftaya benim yerimde olacaksın zaten sen oy kullanmazsın o zaman
Ne kadar safsın @Bully ile tabii ki kavga etmeyecektin.Yok o yalan, Allstarda @Bully e karsi denedim ama erkenden elendim.
adamın dibi be tüm cücükler örnek almalı@Harunnn60 oyları
14 Ajda Pekkan
13 Adriana Grande
12 Ziynet Sali
11 Gökhan Türkmen
10 Candan Erçetin
9 İrem Derici
8 Sibel Can
7 Fettah Can
6 Neşet Ertaş
5 Cem Karaca
4 Deniz Seki
3 Ahmet Aslan
2 Nilüfer
1 Ferdi Tayfur
İşte @MayısKralı bunu anlayana kadar defalarca eledim onu sonunda akıllandı ittifak yapıyoruz artık.Gerçekten çok geniş bir hayal dünyan varmış.
Ne kadar safsın @Bully ile tabii ki kavga etmeyecektin.Adam benim de üssüm boru mu Ultra Co Admin, ayık olmak gerek yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?