Yoksa 3 yıllık sanatçı ile finale çıkılmaz yani.
Kış Masalı ile de gelsem yine bu @eskici 1 verir, daha 2 verdiğini bile göremedim.@eskici oyları
14 Neset Ertas
13 Ziynet Sali
12 İrem Derici
11 Nilüfer
10 Ariana Grande
09 Gökhan Türkmen
08 Cem Karaca
07 Shakira
06 Ahmet Aslan
05 Deniz Seki
04 Ferdi Tayfur
03 Candan Ercetin
02 Ajda Pekkan
01 Sibel Can
Forumda o tarz ucube sözleri genelde @denizz19 kullanır ben seni taklit etmiyorum ama o beynin Deniz'i taklit etmeye çalışıyor bence.
forumun çok yavastı 22:00-23:00 arası hızlı gidemedik ama biter yakında hem daha müziğin yolculuğuna bakacan yoksa tekrar karıştırırım puan durumunu@Çiğdem- bitmiyor mu daha uykum geldi?
Kış Masalı ile de gelsem yine bu @eskici 1 verir, daha 2 verdiğini bile göremedim.
oyları da adı gibi eskimiş kokuşmuş melunun .ss@eskici oyları
14 Neset Ertas
13 Ziynet Sali
12 İrem Derici
11 Nilüfer
10 Ariana Grande
09 Gökhan Türkmen
08 Cem Karaca
07 Shakira
06 Ahmet Aslan
05 Deniz Seki
04 Ferdi Tayfur
03 Candan Ercetin
02 Ajda Pekkan
01 Sibel Can
Sana yüksek veren banada yüksek veriyor , bana düşük veren .... anlaşarak gelmişlerKış Masalı ile de gelsem yine bu @eskici 1 verir, daha 2 verdiğini bile göremedim.
Şeftali mi.Ucube söz deyince geldi aklıma geçen eskiciye şeftali dedim gerçekten bendede bir kontak atma var son zamanlarda.
Uğursuzluğunu bana da bulaştırdın birde marifet gibi söyleme. .ssSana yüksek veren banada yüksek veriyor , bana düşük veren .... anlaşarak gelmişler
zaten tekrarları konulsa o dizi tutmazdı örneğin ArkA SOKAKLAR GİBİ OLMALIGamze olabilirdi evet ama Törpü gerçek bize ihanet etti, üstünü çizdik. İyi de koymamış. Tekrarlarımız artık yayınlanmasın dedi, sanki dizileri tutuyor da havan kime.
Bu arkadaş elenmemiş miydi niye oy kullanıyor hala.
@MasacRE- sağol kardaş elenmene gerçekten çok üzüldüm tekrardan belirteyim.
@MasacRE- güzel sayılır eyvallah.
@MasacRE- çok kötü sayılmaz ama iyi de sayılmaz .ss
Açık konuşucam abla hiç sanmıyorum.Valla kış masalı ile gelirsen ben tam puan alırsın
Neyse bir şey derdim de diyemiyorum mecburen suyuna gitmeye devam edecez.İkinizin de birkaç haftası kaldı ben de çok üzülecem siz elenince
Siz ikiniz de hakettiğinizden fazla puanlar alıyorsunuz bu hafta ben müthiş oylarımla durumu dengede tutuyorum zor bulursunuz benim gibi jüriyi
Hak ettiğimizden fazlasını alıyorsak ilmek ilmek sökülsün .ssİkinizin de birkaç haftası kaldı ben de çok üzülecem siz elenince
Siz ikiniz de hakettiğinizden fazla puanlar alıyorsunuz bu hafta ben müthiş oylarımla durumu dengede tutuyorum zor bulursunuz benim gibi jüriyi
Ulan şu moralim ile sesli güldürdün lanAçık konuşucam abla hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?