- Reaksiyon puanı
- 59,025
- Puanı
- 1,060
Onun adı Susma değil Büyük İnsan işteSusma ne zaman
Onun adı Susma değil Büyük İnsan işteSusma ne zaman
Beğeneceksin tabii o kadar ittifakımız varSeni mi kiracaz begendik gitti
Sustugun zaman
Onun adı Susma değil Büyük İnsan işteBu hafta kullanacaktım aslında ama erken olur dediler ilerleyen haftalara erteledim, bu da çok iyi bir slowdur beğenirsin bence.
akşama dinleyince yorum yaparım @Bully@sokak sanati sanki bir ara gözüme ariana çarptı sonra kayboldu ben rüyamı gördüm yoksa senmi bir işler çeviriyorsun)
Bu hafta, Gökhan Türkmen'in en sevdiğim slowlarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Dön" oluyor. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar
HHHHA çokmu seviyordun şarkıyıhanı dediğin şarkı bu değildi bu nerden çıktı anlamadım ? hiç kimse sözünden durmuyor jüriye saygınız yok allah sizi kahretsinbiri koyduğu şarkıyı kaldırır diğeri bu şarkıyla geleceğim der hiç alakasız bişey koyar@Çiğdem- bunları bu hafta postalayalım)
demin koyduğu şarkıyla gelmese 4 puan vereceğim
senin hatan var bir önceki şarkısını sen seçmiştin vadikızının bu haftaki kendi seçimiydi ama bu haftaki senin seçiminse berbat etöişsin demektir çok kötüydühhahaha şarkı zevkimizde uyuşmasın ayoll zaten biz tom ve jerry gibiyiz destereyle o tom ben jerry kovalamacayla geçiyor hahaha
Senin İntizar'ın şarkısını biraz daha erteledik.hanı dediğin şarkı bu değildi bu nerden çıktı anlamadım ? hiç kimse sözünden durmuyor jüriye saygınız yok allah sizi kahretsinbiri koyduğu şarkıyı kaldırır diğeri bu şarkıyla geleceğim der hiç alakasız bişey koyar@Çiğdem- bunları bu hafta postalayalım)
HHHHA çokmu seviyordun şarkıyı
HHAAHH aa yok ayoll bu suya hapsettimi ben seçtim çünkü kız forumda yoktu oyüzden öyle durumlarda sunucu olarak olaya müdahele ediyorum tekrar gelmeyen olursa sana seçtiricemsenin hatan var bir önceki şarkısını sen seçmiştin vadikızının bu haftaki kendi seçimiydi ama bu haftaki senin seçiminse berbat etöişsin demektir çok kötüydü
Senin İntizar'ın şarkısını biraz daha erteledik.Bu şarkı da senin tarzına uygun güzel bir slow, desteklerini beklerim.
az önceki fragman falan değildi kimi işletiyorsun
Begendim derken mesajini begendim ya onu kast etmistim yani espri
Kullanabilirim dedim paylaşıp da değiştirmedim kidaha çok beklersin şarkıdan önce verilen sözler önemli) türbüşondan altın fışkırsa benden puan çıkmaz
daha çok beklersin şarkıdan önce verilen sözler önemli) türbüşondan altın fışkırsa benden puan çıkmaz
az önceki fragman falan değildi kimi işletiyorsunbasbayağı şarkını paylaştın sonra dedin heralde ben bunları yeterince kabız etmedim kötü şarkılarla o yüzden geri çektin şarkıyı)
Bu haftaki şarkımız Ziynet'in sevilen slow şarkılarından biri 'RÜYA' olacak.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @MayısKralı @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Çiğdem-
Güzel parça da işte klipsiz şarkı kullanmak MusicSurvivor'da risk taşıyor, En Baştan albümüne senden başka kaç kişi hakimdir ki yaniŞuan dinliyorumBekliyorum o şarkınıAma lütfen bu şarkıyıda kullan.
Kullanabilirim dedim paylaşıp da değiştirmedim kiFikir alışverişi yaptığım bazı arkadaşlar o şarkı için erken dediler, ben de kıramadım kendilerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?