MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

@sokak sanati sanki bir ara gözüme ariana çarptı sonra kayboldu ben rüyamı gördüm yoksa senmi bir işler çeviriyorsun
)

Onun adı Susma değil Büyük İnsan işte
Bu hafta kullanacaktım aslında ama erken olur dediler ilerleyen haftalara erteledim, bu da çok iyi bir slowdur beğenirsin bence.

Şuan dinliyorum
Bekliyorum o şarkını
Ama lütfen bu şarkıyıda kullan.

hanı dediğin şarkı bu değildi bu nerden çıktı anlamadım ? hiç kimse sözünden durmuyor jüriye saygınız yok allah sizi kahretsin
biri koyduğu şarkıyı kaldırır diğeri bu şarkıyla geleceğim der hiç alakasız bişey koyar
@Çiğdem- bunları bu hafta postalayalım
)

akşama dinleyince yorum yaparım @Bully

@destere @sokak sanati silmiş sanırım şarkıyı

demin koyduğu şarkıyla gelmese 4 puan vereceğim

HHHHA çokmu seviyordun şarkıyı

hhahaha şarkı zevkimizde uyuşmasın ayoll zaten biz tom ve jerry gibiyiz destereyle o tom ben jerry kovalamacayla geçiyor hahaha
senin hatan var bir önceki şarkısını sen seçmiştin vadikızının bu haftaki kendi seçimiydi ama bu haftaki senin seçiminse berbat etöişsin demektir çok kötüydü

@destere dinledin mi.
Az önce fragman geçtik akşama tam olarak yayınlayacağım. Takipte kalın.

Senin İntizar'ın şarkısını biraz daha erteledik.
Bu şarkı da senin tarzına uygun güzel bir slow, desteklerini beklerim.

senin hatan var bir önceki şarkısını sen seçmiştin vadikızının bu haftaki kendi seçimiydi ama bu haftaki senin seçiminse berbat etöişsin demektir çok kötüydü
HHAAHH aa yok ayoll bu suya hapsettimi ben seçtim çünkü kız forumda yoktu oyüzden öyle durumlarda sunucu olarak olaya müdahele ediyorum tekrar gelmeyen olursa sana seçtiricem

Senin İntizar'ın şarkısını biraz daha erteledik.
Bu şarkı da senin tarzına uygun güzel bir slow, desteklerini beklerim.

daha çok beklersin şarkıdan önce verilen sözler önemli
) türbüşondan altın fışkırsa benden puan çıkmaz

@destere dinledin mi.
Az önce fragman geçtik akşama tam olarak yayınlayacağım. Takipte kalın.
az önceki fragman falan değildi kimi işletiyorsun
basbayağı şarkını paylaştın sonra dedin heralde ben bunları yeterince kabız etmedim kötü şarkılarla o yüzden geri çektin şarkıyı
)

daha çok beklersin şarkıdan önce verilen sözler önemli
) türbüşondan altın fışkırsa benden puan çıkmaz
Kullanabilirim dedim paylaşıp da değiştirmedim ki
Fikir alışverişi yaptığım bazı arkadaşlar o şarkı için erken dediler, ben de kıramadım kendilerini.

Yok etiketler gitmedi o yüzden sildim.
Akşama tekrar denerim..

Şuan dinliyorum
Bekliyorum o şarkını
Ama lütfen bu şarkıyıda kullan.

Güzel parça da işte klipsiz şarkı kullanmak MusicSurvivor'da risk taşıyor, En Baştan albümüne senden başka kaç kişi hakimdir ki yani

Bu arada nasıl buldun bu parçamı, nakaratın etkilemiş olması lazım seni.

Kullanabilirim dedim paylaşıp da değiştirmedim ki
Fikir alışverişi yaptığım bazı arkadaşlar o şarkı için erken dediler, ben de kıramadım kendilerini.

fikir alışverişi yaptığın arkadaşlardan istersin artık puanı benden umudu kes
)