Bu hafta pek baskı yapmadım videolu güzel şarkım var diye ama düşük gideceğim belli. O yüzden ümitsiz bir şekilde oylamanın başlamasını bekliyorum. Geçen düşük verenlere beddua etmek ile geçecek.
evet gönderdiğin oyları bulsam öyle yapacağım
HHAHAH oyumu açıkla sonrada burada bekledaha oylar açıklanmadan ağlamaya başladın elenirsen konuyu sel basacak gibi) ben erkenden kaçayım buralardan
Aslında sıralama daha iyi oluyor ama bunu sırf hiçbir yarışmacıya 1 puan kullanmamak için istiyorum ayrıca bazı şarkılar denk oluncada eşit puan kullanmak açısından iyi
Öyle olursa tüm jurilere öyle yetki vermek lazım normal sıralama formatı bozulmaması daha iyi olurAslında sıralama daha iyi oluyor ama bunu sırf hiçbir yarışmacıya 1 puan kullanmamak için istiyorum ayrıca bazı şarkılar denk oluncada eşit puan kullanmak açısından iyi
15-10-8-8-5 tarzında kullanmak istiyorum
kız hadi cilveleşmeyi kesin oyları açıklayın @destere
Benim albümümdede bu talebim olmamıştı bunada olmayacağı kesinleştiÖyle olursa tüm jurilere öyle yetki vermek lazım normal sıralama formatı bozulmaması daha iyi olur
saygıdeğer sunucumuz hogatha hanımefendinin muhteşem oyları
Sunucu Oyları
17 Ferdi Tayfur
17 Ahmet Aslan
17 Shakira
17 Ariana Grende
17 Cem Karaca
17 Deniz Seki
17 Nilüfer
17 Yüksek Sadakat
16 Sibel Can
16 Ajda Pekkan
16 Ziynet Sali
16 Gökhan Türkmen
15 Candan Erçetin
14 İrem Derici
14 Fettah Can
13 Haluk Levent
13 Neşet Ertaş
Yani bunun olması için tüm jurilere o formata geçirmemiz gerekiyor dediğim gibi oyüzden şuankı format daha ıyı sen istedğin puanı ver ayoll seni bilen bliyorBenim albümümdede bu talebim olmamıştı bunada olmayacağı kesinleşti
Olur bu şekilde oyları kullanalımYani bunun olması için tüm jurilere o formata geçirmemiz gerekiyor dediğim gibi oyüzden şuankı format daha ıyı sen istedğin puanı ver ayoll seni bilen bliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?