şarkı güzel yalnız denizin ynındaki tosuncuk işi bozmuş şarkıya laf söylemiyorumaşk olsun başkanım o kadarmı kötü şarkım yaa
@dreamy kendisini kurtaramamıştı geçen hafta seni nasıl kurtarsın
şarkı güzel yalnız denizin ynındaki tosuncuk işi bozmuş şarkıya laf söylemiyorumaşk olsun başkanım o kadarmı kötü şarkım yaa
şarkı güzel yalnız denizin ynındaki tosuncuk işi bozmuş şarkıya laf söylemiyorum
tosuncukmu başkanım yakışıklı çocuktu yahu sizden daha yakışıklı
diyemi kıskandınız yoksaa
benimkisi kıskançlık değil kızların yanındaki saplar kızların duruşunu estetiğini ve asaletini bozuyor onun için sapsız klipler bekliyoruz senden veya elen)
Jüri olarak vereceği oylarla kurtaracak işte.şarkı güzel yalnız denizin ynındaki tosuncuk işi bozmuş şarkıya laf söylemiyorum
@dreamy kendisini kurtaramamıştı geçen hafta seni nasıl kurtarsın)
Seninde ittifak yapmadığın kimse kalmadıJüri olarak vereceği oylarla kurtaracak işte.Biz onla ittifak yapacaktık aslında ama elendi maalesef ilk haftadan.
Aynen bu yüzden yolla oylarını hemenSeninde ittifak yapmadığın kimse kalmadı
Ulan her şeyiniz oy be yazıklar olsunAynen bu yüzden yolla oylarını hemen
Hadi lan ordan senle özelden 700 sayfa oy mu konuştuk sankiUlan her şeyiniz oy be yazıklar olsun
Hadi lan ordan senle özelden 700 sayfa oy mu konuştuk sanki
Ayrıca benden bu konuda alıntı yaptıysan oy konuşacağız tabii
Ocak 2014'te başlamışız işte hala devam ediyoruz 1000.sayfayı da görürüz gibi bu goygoycu trolle😱700 sayfamıı oww
@beyazsoy la 1000'li sayfaları bile devirdik😱700 sayfamıı oww
Adam miyimOcak 2014'te başlamışız işte hala devam ediyoruz 1000.sayfayı da görürüz gibi bu goygoycu trolle@Maskeli Fedai
Ocak 2014'te başlamışız işte hala devam ediyoruz 1000.sayfayı da görürüz gibi bu goygoycu trolle@Maskeli Fedai
Sen adamsan ben adam değilim
Seni Ahmet Çakar'ın Ertem'i sevdiği gibi seviyorum işte@vadikızı abla bakma bu melun beni çok sevdiğini her alanda belli eder
Teşekkür ediyoruz ablacımmaşallah sizee 3 yıl olmuş vay bee benimle düzenli bir kişi bile yok valla
nazar değmesin dostluğunuza
oww maşallah size yaa
@vadikızı abla bakma bu melun beni çok sevdiğini her alanda belli eder
yapılıyor diyorum beeiyi bu hafta bir puan arttıralım
))
napıyor ? napıyor? neyse klavyen kaydı sanırım)
benim bir puan verme hakkım olmalı türbüşona bir puan veremeden elenirse içime dert olur
yapılıyor diyorum bee
1 vermek yok şansını dahada fazlada zorlama ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?