Bizi yıkmak öyle kolay değildir. Temellerini ben attım inşaat mühendisi olarak.HAHAHAH öyle @destere yi kimseyle paylaşamam ben sizin aranızı yıkıcam birgün elbet zaten biriniz banlanmış yavas yavas çöküyorsunuz ayoll
Bizi yıkmak öyle kolay değildir. Temellerini ben attım inşaat mühendisi olarak.HAHAHAH öyle @destere yi kimseyle paylaşamam ben sizin aranızı yıkıcam birgün elbet zaten biriniz banlanmış yavas yavas çöküyorsunuz ayoll
ben olayı bir mantığa bağlamak derdindeyimhahah 3.hafta ile birlikte 6 puana düşürelim ozaman bir iki haftada öyle gitsin bu haftada 7 kullan haftaya en düşük 6 kullanırsın cnm birkaç hafta öyle gider
ayy benim başıma ne geliyorsa sizleri kıramadığım için geliyor zaten iyi niyetimin kıymetini bilin ayoll
birazdn oylarımı yollayacağım kendimden önce senin türbüşonu pancara yollayacağımBıraksaydın da köye pancar yetiştirmeye gitseydi, tüm planımı berbat ettin. ss
Her türlü düzeni tahsis etmede birlikteyiz sayın yoldaşım.Dengeleri biz belirleriz. Bu oyunda kimin gidip kimin kalacağına biz karar veririz.
Ne iyi niyeti sıva yoldaşlarının arasını bozmaya çalışıyorsun haftalardır.Çekemiyorsun bizim iyi anlaşmamızı ve dostluğumuzu.@destere ni bizimle paylaşamıyorsun.
Senden yüz alıyor tabi ondan böyle rahat rahat davranıyor.ben olayı bir mantığa bağlamak derdindeyimyoksa sunucu sensin kurallara uyarız tabiki ama şimdi ilk hafta 19 ila 7 arası puan verebilirsin başkan olarak bu ayrıcalığı tanıyorum dedikten sonra her hafta elenenle birlikte tavan puan düşüp taban puan aynı kalırsa bunun ayrıcalıklı bir konumu kalmaz normal jürilerden daha etkisiz bir eleman olur başkan
şöyle de o zaman? benim sabit 19 puanla 7 puan arası puan vermem sabitlensin tavan puanda düşmesin? madem taban puan aynı kalacak ilerleyen her hafta tavan tabanla öpüşecek konuma gelecek o zaman ben niye puan vereyimki vermem daha iyi..
düşün 7 yarışmacı kalmış benim en düşük puanım 7 en yüksekte 7 niye oy veriyorumki hogatha hesabın batsın
neyse benim puan istemini en iyisi sen normal diğer jürilerle aynı yap
birazdn oylarımı yollayacağım kendimden önce senin türbüşonu pancara yollayacağım)
aynen öyle sunucu kuyumuzu kazıyor bana ayrıcalıklısın dedi başkan olarak şimdi anladımki beni kazıklamaya müsait gördüğü için başkan seçmiş)
bu gece erken uyu gerci erkenligi kalmadi artik. hatta 5 dakika sonra git uyu artik. buyuk sözu dinleSenden yüz alıyor tabi ondan böyle rahat rahat davranıyor.Ne dersem yapar bu bilincine girmiş resmen. Buna bi dur demenin zamanı gelmedi mi.
Neden ki.bu gece erken uyu gerci erkenligi kalmadi artik. hatta 5 dakika sonra git uyu artik. buyuk sözu dinle
okula gitmiyormusun sen? gec yatip erken kalkmak bünyeye zararNeden ki.
Öğretmen kimliğine nasıl da bürünüyor hemen.okula gitmiyormusun sen? gec yatip erken kalkmak bünyeye zarar
yok ögretmen kimliginden cok ablalik nasihati. hadi yavas yavas dis fircalamayaÖğretmen kimliğine nasıl da bürünüyor hemen.Yarın okula geç gideceğim yoksa zaten durmam geç saatlere kadar desem olmuyor erken gittiğim günlerde de duruyorum.Ama bugünlük geçerli değil en azından, dersim öğleden sonra.
Ben 3 4 yaş fark olunca abla olarak göremiyorum pek karşımdakini.yok ögretmen kimliginden cok ablalik nasihati. hadi yavas yavas dis fircalamaya
ok ozaman Zeynep yada @sürgünüm ün deyimiyle Zey diyebilirsinBen 3 4 yaş fark olunca abla olarak göremiyorum pek karşımdakini.Ki planlamalarımı iyi yaparım genelde. Nasihate ihtiyaç duymamaya çalışırım.
Olur bir şekilde hitap edeceğiz sonuçta. Seçeriz bir tanesini elbet.ok ozaman Zeynep yada @sürgünüm ün deyimiyle Zey diyebilirsin
oylarımı kullandım...öncelikle çok zor bir oylama olduğunu söylemek mümkün..sıralama yapınca çok fazla uğraştım..
sıralamasız ilk 5 oylama:
Nilüfer,Deniz Seki,Ariana Grande,İrem Derici,Ahmet Arslan @soo @vadikızı @Felon @MayısKralı @sokak sanati
bu şarkılar dışında sıralamadaki bazı şarkılarda iyi puan aldılar..çok sevdiğim bazı şarkılarada düşük oylamak zorunda kaldım çünkü sıralamada bu şekilde oldu kusura bakmasınlar..tüm yarışmacılara başarılar
hahaha aa tabikide en düşük verme sayısı düşücekti ama şarkıcılar biraz azalıncadüşürmeye baslayacaktım denge sağlanıcaktı ama dün akşam 19 a 7 kullanalım dedim mesala sana oylarımıda öyle düzenlemiştim ama vazgeçtim senin dediğin gibi olsun ayoll puanlama sistemini şimdi söyliyeyim sanaben olayı bir mantığa bağlamak derdindeyimyoksa sunucu sensin kurallara uyarız tabiki ama şimdi ilk hafta 19 ila 7 arası puan verebilirsin başkan olarak bu ayrıcalığı tanıyorum dedikten sonra her hafta elenenle birlikte tavan puan düşüp taban puan aynı kalırsa bunun ayrıcalıklı bir konumu kalmaz normal jürilerden daha etkisiz bir eleman olur başkan
şöyle de o zaman? benim sabit 19 puanla 7 puan arası puan vermem sabitlensin tavan puanda düşmesin? madem taban puan aynı kalacak ilerleyen her hafta tavan tabanla öpüşecek konuma gelecek o zaman ben niye puan vereyimki vermem daha iyi..
düşün 7 yarışmacı kalmış benim en düşük puanım 7 en yüksekte 7 niye oy veriyorumki hogatha hesabın batsın
neyse benim puan istemini en iyisi sen normal diğer jürilerle aynı yap
birazdn oylarımı yollayacağım kendimden önce senin türbüşonu pancara yollayacağım)
aynen öyle sunucu kuyumuzu kazıyor bana ayrıcalıklısın dedi başkan olarak şimdi anladımki beni kazıklamaya müsait gördüğü için başkan seçmiş)
hahaha aa tabikide en düşük verme sayısı düşücekti ama şarkıcılar biraz azalıncadüşürmeye baslayacaktım denge sağlanıcaktı ama dün akşam 19 a 7 kullanalım dedim mesala sana oylarımıda öyle düzenlemiştim ama vazgeçtim senin dediğin gibi olsun ayoll puanlama sistemini şimdi söyliyeyim sanaaa bu arada son gönderdiğim oylarımı değil ilk gönderdiğimi açıklarsın
Yol haritamız
bu hafta 18 e 6 gönder evet
3.HAFTA 17 e 5
4.hafta 16 a 4
5.hafta 15 e 3
6.hafta 14 e 2
7.hafta 13 e 2 çünkü 1 vermek yok
8.HAFTA 12 E 2
9.hafta 11 e 2
10.hafta 10 a 2
11.hafta 8 kişi kalmış olucak biz 9 dan verelim 9 a 2
12.hafta 7 kişi kalıcak 8 den verelim 8 e 2
13.hafta 5 kişi kalıcak çeyrek final yani 8 e 2 vermeye devam edelim
14.hafta 3 kişiyarı final 8 e 2 devam edelim
15.hafta final benim oyum 6 seninde benden sonra en yüksek 5 sayılıcak
bu sistemde sezonu bitiririz
@destere
hahaha seni kırıcak değilim herhalde şimdi @Bully düşünsün ayollbir puan verememem kötü olmuş onun haricinde yeni kuralları sevdim)
@vadikızı nereye kaçtı bu hafta deniz sekiyi klipsiz yayınlasa çok daha güzel olacaktı denizin in yanındaki sıpa batırmış işi
hahaha seni kırıcak değilim herhalde şimdi @Bully düşünsün ayoll
Deniz sekiyi bende düşük buldum ama sana nismet yaılıyor sanırım her kadının yanında bir erkek var bu hafta hahaha
bir puan verememem kötü olmuş onun haricinde yeni kuralları sevdim)
@vadikızı nereye kaçtı bu hafta deniz sekiyi klipsiz yayınlasa çok daha güzel olacaktı denizin in yanındaki sıpa batırmış işi
iyi bu hafta bir puan arttıralımsen düşük bulmasan zaten dişimi kırcam çiğdoş
Komşu gelmişti o yüzden çıkmak zorunda kaldım yabaşkanım bu hafta elenmezsem
haftaya seni memnun edecek deniz seki klibi gelecem merak etme sen
hahaha seni kırıcak değilim herhalde şimdi @Bully düşünsün ayoll
Deniz sekiyi bende düşük buldum ama sana nismet yaılıyor sanırım her kadının yanında bir erkek var bu hafta hahaha
iyi bu hafta bir puan arttıralım
))
napıyor ? napıyor? neyse klavyen kaydı sanırım)
benim bir puan verme hakkım olmalı türbüşona bir puan veremeden elenirse içime dert olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?