Ben yardım ederdim abla
Ben yardım ederdim abla
Türk bir sanatçının bir de arabesk türünde şaheser veren birinden dünya çapında ünlü falan olmasını beklemiyorsun değil mi ?
sen bana yardım et o zaman ablatşk ederim ablacım ben sanatcımdan memnunum bakalım hayırlısı
Yok canım o senin taktiğinHerkese mavi boncuk dağıttın Dimi neyse
Baba bize yeter.Diğerleri dinlemese de olur zaten bizim Babalar yabancıları aşar.Olmazda zaten. Siz kolları jiletleyin bence dünyaya açılmak sizi aşar.
sen bana yardım et o zaman ablaben seni özelden dosimosi ile olan konuşmamıza ekliyeyimbana bir yardı m eli uzatınşimdi insanın elinde 18 tane efsane şarkı olunca hangisini önce kullanacağına karar veremiyor
Yok canım o senin taktiğinOylama başladıktan kısa süre sonraki klasik uzun yorumunu merakla bekliyorum
Zerrin Özeri pek tanımamolur tabii eklersen bende fikrimi söylerim ama sende bana fikrini söyle şarkı
konusunda
Baba bize yeter.Diğerleri dinlemese de olur zaten bizim Babalar yabancıları aşar.
Baba bize yeter.Diğerleri dinlemese de olur zaten bizim Babalar yabancıları aşar.
Zerrin Özeri pek tanımam
Yabancı , arabeskden ne anlar ?Seninde cümlelerin boyunu aşıyor. Dünyada iz bırakın öyle gelin canım
Abla bu emmoğlu ile elenmem değil miorhan gencebay ferdi tayfur müslüm gürses efsane sanatçılardır şarkıları
sevilmeyecek gibi değil
tanıtırız merak etme
Yabancı , arabeskden ne anlar ?
Abla bu emmoğlu ile elenmem değil miFerdi baba ile yarışıyorum yine de rahat olamıyorum arkadaş ya
Böyle emri vakileri pek sevmediğimi bilNeyse güzel puan verirsin zaten az sesten müzikten anlıyorsan.
Şimdi herkes -ben kadar olmasada- iddialı geldi ya , arada kaynar giderim diye tırsıyorumbence elenmezsin ya
Şimdi herkes -ben kadar olmasada- iddialı geldi ya , arada kaynar giderim diye tırsıyorum
Forumun sağı solu belli olmazyok cnm ya kaynamazsın bence ferdi tayfurda iddialı biri niye öyle diyosun
acik konusmam gerekirse ortalara kadar gidersen ne mutlu sanaForumun sağı solu belli olmazelenme riski falan yaşarsam küfrederim zaten
Objektif olarak bakıyorumda tam puan -2veya-3ler bana gelmeliacik konusmam gerekirse ortalara kadar gidersen ne mutlu sanacok fazla strajedi ve dümen ceviren var
acik konusmam gerekirse ortalara kadar gidersen ne mutlu sanacok fazla strateji ve dümen ceviren var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?