MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

Bir sonraki sezon bende katılmak istiyorum.
2 sezondur takip ediyorum bende katılacaktım yer kalmadı, hayırlısı.

ayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işte
Aynen hiç takip etmiyor hiç belli.

Aynen hiç takip etmiyor hiç belli.
Yaa ne biliyim ben

Bi tek bu konuda galiba ki ben musicsurvivora pek uğramiyorum arada sirada @sürgünüm veya @sokak sanati ( Alinmayin lo % 90 ihtimalle Sürgünüm ) bana konuk jüri olurmusun diyorlardi bende konuya girip sarkilari dinleyip oyumu verip çıkıyordum konudan

Vay @S.G.A.T. gözüm seni arıyordu benim de foruma bugün girmesen yarışma şansını kaybedecektin belki de.

Büyük üstat çok iyi seçim bu arada helal.
Aynen iyi ki girmişim.Kayahan bu tarz yarışmalarda olmayı hakeden bir isim.İyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağım

@S.G.A.T. senle en son konusmamiz 2 yıl önce falan oldu galiba inşallah bu yarismayla aktif olursunda konuşuruz
Cookies ilk geldiğin dönemi hatırlıyorum.Bir yarışmada elenmiştin.Ben de sana teselli veriyordum,daha yeni geldin normal sonuç falan diye
)

Ben de seninle yeniden konuşmak isterim

Bir sonraki sezon bende katılmak istiyorum.
2 sezondur takip ediyorum bende katılacaktım yer kalmadı, hayırlısı.
hoşgeldin formumuza öncelikle 😉😉😉
4.sezon yerine all star yapacaz yani ilk 3 sezonun şarkıcıları yarışıcak oyüzden yeni kişilere yine yer olmuyor ama bu sezon için @Cengo ile bir görüş istersen yer doldu ama belki sana bir kıyak geçebilir yeni üyesin diye foruma kaynaşman açısından 🙂🙂🙂

Ben Serdar Ortaç'la katılıyorum, Türk Pop Müziği'nin efsane ismiyle.
sen benim mustimle çektiğim zorlukları her hafta serdarla çegeceksin gibi görünüyor cnm benden başkada forumda seveni varmı şüpheliyim vlla