ayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işteNeeee 😱
@S.G.A.T. olduğunu bilmeden oy kullanmisimdir benim bildiğim ortalikta yok baya zamandir
En son sır dizisinde oynuyordu
Aa Sgat lo nerdesin hiç soylemiyorda geldiğini .ss
juri bile oldu cnm nasıl takip etmiyorayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işte
Aynen hiç takip etmiyor hiç belli.
ayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işte
Yaa ne biliyim benayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işteAynen hiç takip etmiyor hiç belli.
@denizz19 un yeri,ne sen alınmalısın bence yarışmaya arkadaşın şikeciliğini dünya biliyorBir sonraki sezon bende katılmak istiyorum.2 sezondur takip ediyorum bende katılacaktım yer kalmadı, hayırlısı.
Aynen iyi ki girmişim.Kayahan bu tarz yarışmalarda olmayı hakeden bir isim.İyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağımVay @S.G.A.T. gözüm seni arıyordu benim de foruma bugün girmesen yarışma şansını kaybedecektin belki de.
Büyük üstat çok iyi seçim bu arada helal.
Cookies ilk geldiğin dönemi hatırlıyorum.Bir yarışmada elenmiştin.Ben de sana teselli veriyordum,daha yeni geldin normal sonuç falan diye@S.G.A.T. senle en son konusmamiz 2 yıl önce falan oldu galiba inşallah bu yarismayla aktif olursunda konuşuruz
hoşgeldin formumuza öncelikle 😉😉😉Bir sonraki sezon bende katılmak istiyorum.2 sezondur takip ediyorum bende katılacaktım yer kalmadı, hayırlısı.
Saol Atacanim.Eyvallah kim kimle katılıyor daha,bilmiyorum.Bildikten sonra yorumlara başlayacağım
Doğru ya sen oy falan da kullanmıştınNeeee 😱
@S.G.A.T. olduğunu bilmeden oy kullanmisimdir benim bildiğim ortalikta yok baya zamandir
En son sır dizisinde oynuyordu
Aa Sgat lo nerdesin hiç soylemiyorda geldiğini .ss
Severim Deniz'cim, peki ya sen Gülben'imi sever misin?Hande Yener sever misin kankeyy
Ben Serdar Ortaç'la katılıyorum, Türk Pop Müziği'nin efsane ismiyle.Saol Atacanim.Eyvallah kim kimle katılıyor daha,bilmiyorum.Bildikten sonra yorumlara başlayacağım
Doğru ya sen oy falan da kullanmıştın
Alemsin
Evet bende ilk geldiğim zamandan seni hatırlıyorum zatenCookies ilk geldiğin dönemi hatırlıyorum.Bir yarışmada elenmiştin.Ben de sana teselli veriyordum,daha yeni geldin normal sonuç falan diye)
Ben de seninle yeniden konuşmak isterim
sen benim mustimle çektiğim zorlukları her hafta serdarla çegeceksin gibi görünüyor cnm benden başkada forumda seveni varmı şüpheliyim vllaBen Serdar Ortaç'la katılıyorum, Türk Pop Müziği'nin efsane ismiyle.
Sevdiğim bir çok şarkısı mecvutBen Serdar Ortaç'la katılıyorum, Türk Pop Müziği'nin efsane ismiyle.
Konuşalım konuşalımEvet bende ilk geldiğim zamandan seni hatırlıyorum zaten
Oy kullanmışım baya şaşırdım ne ara kullandim ben
Konuşalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?