Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,170
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Sana göre.Bu hafta Atiye ve Serdar'ın haftası olacak gibi.
3.5 yıl geçmiş aradan ben bile şaşırdım şimdi nasıl yazmışım diyehttps://fav10.net/forum/threads/hande-yener.53351/
@cevaa canımcım bir incele istersenkendini yalancı durumunda gör
Sonramı kullancan.Acı Veriyor'un bu hafta harcanmasını istemiyorum ve yeni bir şarkı seçimiyle geleceğimi bilmenizi isterim bu hafta
3.5 yıl geçmiş aradan ben bile şaşırdım şimdi nasıl yazmışım diye
Puan vereceğim zaman şarkıyı bidaha dinlerim ona göre veririm artık, haksızlık olmasın
Ahahaha, paçaların tutuştu bakıyorum daAcı Veriyor'un bu hafta harcanmasını istemiyorum ve yeni bir şarkı seçimiyle geleceğimi bilmenizi isterim bu hafta
Evet beğenemedin mi Acı Veriyor Hande'nin en değerli parçalarından biri bu hafta harcamamaya karar verdimSonramı kullancan.
acı veriyor bence çok erken kullanıldı ama diğer şarkıcıların seçimlerini gördükçe fikrim değişti şarkı değiştirmen şuan riskli elenir gidersin vllaAcı Veriyor'un bu hafta harcanmasını istemiyorum ve yeni bir şarkı seçimiyle geleceğimi bilmenizi isterim bu hafta
hareketlimi acı veriyor olmayacakmı denizBende yalan bilgi yok her şey usulüne uygunzaten sana hareketli bir şarkı sunuyorum bu hafta
O kadar final puanını sende toplasaydın görürdüm senin paçalarınıAhahaha, paçaların tutuştu bakıyorum da
Hareketli şarkıları severimBende yalan bilgi yok her şey usulüne uygunzaten sana hareketli bir şarkı sunuyorum bu hafta
Senin şarkını bekliyoruz.acı veriyor bence çok erken kullanıldı ama diğer şarkıcıların seçimlerini gördükçe fikrim değişti şarkı değiştirmen şuan riskli elenir gidersin vlla
Melekçim herkes bana cephe almış beni elemeye çalışıyorlarhareketlimi acı veriyor olmayacakmı deniz
Korkma bu hafta elemiycezMelekçim herkes bana cephe almış beni elemeye çalışıyorlar
kim eleyecekmiş seni be elemezler korkmaMelekçim herkes bana cephe almış beni elemeye çalışıyorlar
oyyyy kıyamam sana bennn kuzummmMelekçim herkes bana cephe almış beni elemeye çalışıyorlar
Hayy şerbetçi otuna bak hele nasıl da seviniyor bu hafta elenmemem lazım en iddialı isim olarakoyyyy kıyamam sana bennn kuzummm
şimdi buralar çok hareketli cnm herkes bir eteğindeki taşları döksün kartları masaya sersin bu hareketlilikte azalsın yarın tüm taşları toplar kartlara bakar yeni hafta şarkımı pylaıp sakinliği bozar dikkatli üstüme çekerim yarın 14:00 gelicek parçamız şimdirik gözetliyorum millet iyice bir dökülsünSenin şarkını bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?