MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

Ayyy şarkı önerdin diye illa tam puan mı verecen belki şarkıyı kötü söylüyor Göksel nerden bilecen

Ayyy şarkı önerdin diye illa tam puan mı verecen belki şarkıyı kötü söylüyor Göksel nerden bilecen
tam vereceğimi açıklamam ilk 3ümde yer alır diyorum 3.sırada olabilir ama ilk 3 te olur galiba seçerse tabi

diğer şarkılarıda dinleyince daha kesin yorumlar yaparım hande ilk 3 üme aday yine ama bir emre aydını gülbeni falanda dinlemek lazım bakalım onlar nasıl gelicek

Senin şarkını da merakla bekliyorum

Çok severim cınım.
Ciddi söylüyorsun dimi beni kandırırsan fena yaparım

Bu hafta şarkıma kesin düşük verecek gözüyle baktığım 3 kişi garanti var bakalım tutacak mı hatta GunesinOğlu'na yazacağım bu 3 kişiyi

Bu haftaki şarkım.
bir zamanların popülerlerinden :
@Çiğdem- @denizz19 @Bully @GunesinOglu @sokak sanati @vadikızı @Ahmad @adımutlulukk @OzaN @Tzira @Yiğitt @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @berkann @BesaleT @HachiKo @cookies @Mr.At @S.G.A.T. @ozgur2113 @dizi kolik

Çok severim gerçekten cınım, sana tam puan.

Son düzenleme:
Nasıl buldun şarkımı.
Fena değil gibiydi diğer şarkıları görmem lazım.

ayoll bu değilmiydi sana tam puanın bir altındakı puanı vericem diye 8 puan vericem diye kandırıp 5 puanı yapıştırmıştı sana
O bana öyle demedi Bully'e dedi

bu şarkıyı çooooook severimm yine yüksek olacak
Beğeneceğini @Bully ile biliyorduk çünkü Hande'nin Romeo şarkısı dışında hepsini seviyorsun öğrendim artık

aynen ama bu şarkı daha çok seviyorum bıkmadan usanmadan
dinledim bu şarkıyı

hayırrr bee sana dediki tam puanın altında puan senin dedi sende 8 puanmı dedin ama ben seni beğenmedim bu hafta kusura bakma falan dedin oda 4 altında verme falan demişti ama 3 vermiştin galiba efeninde yüksek vericeğini duyunca mahçup olma rolune girmiştin ben unutmam