MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

Araştırdın mı yarışanlar
Bu arada düşündüklerinin çoğu yarışacak.

Bu arada sen de istediğin 5 yarışmacıyı söyle 2. ya da 3. sezondan onların sahibi başka seçmişse ayarlayayım

@ozgur2113 Ölürüm Hasretinle ve Kendime Yalan Söyledim'i kullanmış mıydın sen ?

Evet haklısın. Ben sadece biraz yanlış starteji yaptım ilk göndermem gerekenleri daha sonra gönderdim o yüzden 3-4 haftadır hep 5'ci oldum hatta bu hafta altıncı sıraya kadar düştüm. Ama bu hafta son zorlanacağım hafta eğer elenmezsem istediğim gibi parçalarla ilerleyeceğim. Sevilir mi sevilmez mi bilemiyorum ama hepsi bilindik parçalar. Tek daha az bilinen "Sen Orda Yoksun"u kullanacam ama o da baya seviliyor.

bir seni konuşurum olan parçada çok erken kullandın o parçayı son 3 lüye saklardım ben en az çeyrek finallik bir parçaydı ama diğerlerini çok aramazsın yerleri dolar 🙂🙂🙂

Kendime Yalan Söyledim'i kullandım.
Ölürüm Hasretinle çok iddialı ben onu sonlara saklıyorum.
Bu hafta ya Faili Meçhul ya Söyle ya da Kara Gözlüm'ü düşünüyorum.

İstediğin oldu
İyi seç.
Hangilerini seversin.

Hangilerini seversin.
Faili Meçhul hariç ikisini de çok severim.Ama Faili Meçhul u de seven vardır.

@OzaN bu hafta da çok iyi gelmişsin.Çok iyi şarkıların kaldı aslında.Ben en kötü 12.haftaya geleceğini düşünüyorum

Ben de Kara Gözlüm'ü severim ama acaba elenme tehlikesi yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Kara Gözlüm bilinmiyor fazla ama diğerleri çok iddialı.

Ben de Kara Gözlüm'ü severim ama acaba elenme tehlikesi yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Kara Gözlüm bilinmiyor fazla ama diğerleri çok iddialı.
Foruma sor

Bu arada Faili Meçhul'le benden en düşük puanını alırsın(En düşük puan dediğim de en kötü 7-8
)

Hangilerini seversin.
ölürüm hasretinle çok seviyordum ben puanım yüksek olur kullanırsan😉

@Ahmad bence kendi zevkini konuştur.
Hepsi güzel şarkılar.

Yine güzel bir şarkıyla geldim ben bence.

Taylor'ın güzel şarkılarındandır. Dinlemek isterseniz 2. dakikadan sonra başlayın. Çünkü ilk başta konuşuyor. Anlamsız gelebilir.
Recap'tada konuştuğu yer yok zaten.

@Ahmad @cookies @Yiğitt @ozgur2113 @OzaN @adımutlulukk @BesaleT @HachiKo @dizi kolik @GunesinOglu @Bully @Tzira @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @Mr.At @berkann @S.G.A.T. @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @Aserat

Son düzenleme:
bu şarkıcı bilmezdim dinlemezdim ama senin sayende tanır ve dinler oldum valla

Sanırım hiçbir şarkıyı Göksel yorumuyla dinlemedim ama Ah Nerede Vah Nerede şarkısı bilindik bir şarkı olmasının da etkisiyle haftayı atlatmaya daha elverişli duruyor.

3 şarkıdan sadece Ah Nerede'yi biliyorum. Diğerlerini dinlemediğimden bana çok güvenme derim ama Ah Nerede beğenebileceğim bir şarkı.