MusicSurvivor 3.Sezon | 6.Hafta

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Ve 6.hafta ile yine beraberiz.Bakalım bu hafta kim elenecek ?

Sıralama:

DereceŞarkıcıYarışmacı
17Hüseyin KağıtYiğitt
16Cem KaracaBuraK
15Funda Ararvadikızı
14Toygar IşıklıBilly Kane
13Wiz Khalifabatuhankaralar
12Berkayadımutlulukk
Final için alınan puanlar :

ŞarkıcıAldığı Puan
Göksel7
Hande Yener7
Emre Aydın4
Seksendört4
Gülben Ergen3
Serdar Ortaç2
Kıraç1

Sunucular :

Bu haftanın sunucuları Dilan Çiçek Deniz , Amine Gülşe ve Rüveyda Öksüz oluyor.

OYLAMA:
https://www.facebook.com/video.php?v=1580749455522617

Yarışmacılar :

YarışmacıŞarkıcı
AhmadGöksel
sokak sanatiTaylor Swift
ozgur2113Seksendört
EFE UYSALEmre Aydın
Çiğdem-Burcu Güneş
OzaNAtiye
xemrexxxKıraç
dizi kolikGülben Ergen
denizz19Hande Yener
BullySerdar Ortaç
S.G.A.T.Kayahan
Jüriler:

Jüriler
Nisa
Tzira
HachiKo
berkann
cookies
Harunnn60
Maskeli Fedai
Aserat
BesaleT
vadikızı
Yiğitt
Not : Bu hafta üç tane konuk jüri gelecektir.
Not : Şarkılarınızı yarın ( 28.06.2015) saat 18.00'a kadar yollayabilirsiniz.
Not : Recap süreleriniz bu hafta da 1 dakikadır.Haftaya süresi muhtemelen artacaktır.

Son düzenleme:

Bu haftaki şarkımız Hande Yener'in nostalji şarkılarından biri olacak SEN YOLUNA BEN YOLUMA. Yayınlandığı dönemde birçok ödüle layık görülmüş bir şarkı olmuştur ki inanmayanlar açsın baksın
Ayrıca şarkının eski olmasını dezavantaj görmüyorum dinleyince bana hak vereceksiniz..

Düşüncelerinizi bekliyoruz...

@Yiğitt @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @Nisa @S.G.A.T. @Bully @dizi kolik @GunesinOglu @xemrexxx @OzaN @EFE UYSAL @ozgur2113 @sokak sanati @Ahmad @MelankoliK @Çiğdem-

@denizz19 Daha tüm şarkılar belli olmadığı için kesin konuşmak istemem ama bu şarkıyla benden iyi puan alırsın gibi geliyor. Hande Yener'in 2002'deki albümü efsaneydi, bence sonraki hiçbir albümü onun kalitesine yaklaşamadı.

Evet kesinlikle 2002 albümü gerçekten harikaydı. Yani sonraki şarkılarında da güzel şarkılar yok değil ama 2002 albümü çok başkadır. Tarz değiştirme yoluna gidince kimi hayranları tepki gösterdi, kimileri bu halini de sevdi. Ancak eski şarkılarının tadı daha farklı evet.

Ben de seviyorum bu şarkısını o dönem büyük olay olmuştu. Bir bu bir de Yalanın Batsın.
Yalnız çok övüp umutlandırmak istemiyorum diğer şarkıları da görmek lazım.

Ben de seviyorum bu şarkısını o dönem büyük olay olmuştu. Bir bu bir de Yalanın Batsın.
Yalnız çok övüp umutlandırmak istemiyorum diğer şarkıları da görmek lazım.
Yalanın Batsın kullanmayacağım ama sana güvenmiyorum ben övdüğün şarkıyı da gördük en son.

Yalanın Batsın'ı sevmiyorum zaten, zamanında da sevmezdim ama en popüler olmuş şarkısıdır belki de.

Güvenme diye peşin olarak söyledim zaten.
Var mı şöyle harbi bu şarkısını seviyorum dediğin peki şimdi kesin benim kullanmayacağım şarkıyı beğenirsin

Beğenemedim

Güzel şarkı @OzaN adminim