ne var bee aynı anda 2 dizi izlenmiyormu bir istanbul masalıda efsanedir zaten eski vadide bu diziden çok çekmiştirKIZ BU Dİziyle senin polat totoşu aynı gün değil miydi nasıl izliyordun
Ne ka güzel bir seçim.bu haftaki şarkım efsanetül mefsane taş duvarlar@Bully nin pointini beklerim
@Çiğdem- @Nisa @dizi kolik @cookies @vadikızı @OzaN @Tzira @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @adımutlulukk @ozgur2113 @denizz19 @Cengo @BesaleT @Yiğitt @MelankoliK @S.G.A.T.@Billy Kane @EFE UYSAL @Ahmad @berkann @Aserat @HachiKo @Cengo
Bu sefer derken geçen haftaki şarkına yüksek verdim ya.
Şarkı değiştirdim ya onu diyorum değiştirdiğim şarkıyı beğenmemiştin.Bu sefer derken geçen haftaki şarkına yüksek verdim ya.
Bu şarkıyı da ilk dinliyorum Gripin'in Durma Yağmur Durma şarkısına benzetmiştim ben de meğer onun farklı versiyonuymuş.
Bakacaz artık diğer şarkıların durumuna göre bir değerlendirme yapacaz.
Ben onu dinlemedim bile dedim ya çok yorgunum yarın dinlerim diye sen ben dinlemeden değiştirmişsin.Şarkı değiştirdim ya onu diyorum değiştirdiğim şarkıyı beğenmemiştin.
Genel olarak o şarkıya fena değil dediler değiştirdim.Ben onu dinlemedim bile dedim ya çok yorgunum yarın dinlerim diye sen ben dinlemeden değiştirmişsin.
İnşallah doğrusunu yapmışsındır o zaman.Genel olarak o şarkıya kötü dediler değiştirdim.
geç gönderince ceza oluyordu dimi ozanı -20 ile mi başlatsak @CengoRecap süremi zor da olsa yolladım.Belirlediğim 1 dakikalık kısmın başı da sonu da çok iyi ve iki taraftan birini kesmek zorunda kaldım. Her işin bir zorluğu var.
Öyle oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?