İlk kez dinlediğimden kaynaklı olabilir bu yorum.Zamanında çok sevilen şarkı dinlemediğine şaşırdım, zaten ilk 3'ü hedefliyorum yorumların hepsi çok iyi şarkı diyorlardı, ilk fena değil diyen sensin.
İlk kez dinlediğimden kaynaklı olabilir bu yorum.Zamanında çok sevilen şarkı dinlemediğine şaşırdım, zaten ilk 3'ü hedefliyorum yorumların hepsi çok iyi şarkı diyorlardı, ilk fena değil diyen sensin.
Anlayışla karşılıyorum.İlk kez dinlediğimden kaynaklı olabilir bu yorum.
Çok aradın mı bu şarkıyıbu 3.kez şarkı değiştirmem oluyor ve bu sondur
0:56-1:56 racap isteyen göz atabilir herkese başarılar
@Nisa @Tzira @HachiKo @cookies @berkann Aserat @Maskeli Fedai @Cengo @BesaleT @Harunnn60 @Yiğitt @Bully @Ahmad @soak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk
@xemrexxx @vadikızı @dizi kolik @denizz19 @S.G.A.T. @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @OzaN @sokak sanati @Aserat
çok üst düzey koymadım işte en idaalı bu gibi misss gibi şarkı işte dinlede kulaklarının pası gitsin saçlarından dolayı pek ilgilenemiyorsundurÇok aradın mı bu şarkıyı
Nakaratı beğendim geçen haftaya göre daha iyi bir seçim olmuş.Şarkımı paylaşayım bende.
Kalite tavan yine.
@Ahmad @Billy Kane @Cengo @Çiğdem- @Bully @adımutlulukk @denizz19 @batuhankaralar @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Nisa @dizi kolik @vadikızı @xemrexxx @cookies @Tzira @HachiKo @Aserat @berkann @Maskeli Fedai @BuraK @OzaN @ozgur2113 @Yiğitt @BesaleT ve tüm herkes.
Yok şimdilik - puan vermiyorum.Bu kadar acımasız olmayın aa
ayoll cem karaca - puanla baslamadımı ilk haftayaYok şimdilik - puan vermiyorum.Bu kadar acımasız olmayın aa
3.hafta başlarım - puanlara
çeyrek finalden önce kullanılmaması gereken bir parçayı güzel harcayacaksın vlla tebrik ediyorum
bu haftaki şarkım razıysan gel@Aserat @vadikızı @ozgur2113 @OzaN @Çiğdem- @Nisa @mrt-06 @Bully @yatutarsa @sokak sanati @Cengo @berkann @Ahmad @S.G.A.T. @denizz19 @adı mutluluk @dizi kolik @BesaleT @EFE UYSAL @cookies @Yiğitt @batuhankaralar @MelankoliK @HachiKo @Tzira @Billy Kane
iki kişi elenecvekmiş kız garaNtiye alınmalıayoll cem karaca - puanla baslamadımı ilk haftaya
çeyrek finalden önce kullanılmaması gereken bir parçayı güzel harcayacaksın vlla tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?