Gül Kokusu şarkısını koy ve elenyarın son kararımı vericem sildim gitti
daha süremiz var acele etmeyelim ne koysam sakla diyorsunuz ne koyucam ozaman ben bee 3.parçamada sakla diyeni boğarım
Bebeğim sen koy arkanda ben varım@Çiğdem-
gül kokusu şu koyduğum 2 parçadanda daha kaliteli @denizz19 sende iyice birşey anlamaz belledin biziGül Kokusu şarkısını koy ve elen
Müzik resitalin o kadar düşük ki dış mihrakların oyununa gelebilecek kadar cücüksün
tatlım komplo kuruyorlar herhalde bana yaaa bu hafta başıma birşey gelmez inşKıskanıyorlar Aşkım sen takma bunları senin şarkıcı seçimin iyi o yüzden bu sezonun 1. si sensin 😉 Amaç şu kıvırcığı elemek@Çiğdem-
hayırr ben samimiyetinize güveniyorum sadece 🙂🙂🙂Müzik resitalin o kadar düşük ki dış mihrakların oyununa gelebilecek kadar cücüksün
Ayyy biz senle ne ara samimi olduk kıztatlım komplo kuruyorlar herhalde bana yaaa bu hafta başıma birşey gelmez inş
böyle giderse zaten son değiştirdiğim parçayla güme gidicez herhalde kaliteyi düşür diyip duruyorlar
hayırr ben samimiyetinize güveniyorum sadece 🙂🙂🙂
o bakımdan demiyorum beee arkadaş bakımından diyorum ama çıkmaz sokaklar iyi bir tercihti yaaa siz yoksa elenebilicek bir parça seçmemimi bekliyorsunuz öyle parça seçersem tamam bu güzel diyeceksiniz ve ben gidicem ayy uykum geldikçe kafam açılıyor benim vllaAyyy biz senle ne ara samimi olduk kız
Hahaha gerçekten zeki olduğun kanısına vardımo bakımdan demiyorum beee arkadaş bakımından diyorum ama çıkmaz sokaklar iyi bir tercihti yaaa siz yoksa elenebilicek bir parça seçmemimi bekliyorsunuz öyle parça seçersem tamam bu güzel diyeceksiniz ve ben gidicem ayy uykum geldikçe kafam açılıyor benim vlla
şakamı diyorsun gerçekmi diyorsun beeHahaha gerçekten zeki olduğun kanısına vardım
Gerçek diyorum tabi saftirik kız tabiki seni elemeye çalışacak bu bedenlerşakamı diyorsun gerçekmi diyorsun bee
bana kaliteyi düşür diye tercih değiştiriyorsun ve sende aynı zamanda kaliteyi arttıran tercih yapıyorsun bukadarmı tesadüf olur yaa bana kaliteyi düşüttürüp kendin kalite attırıyorsun yok yok gözleirm açıldı benim şuanGerçek diyorum tabi saftirik kız tabiki seni elemeye çalışacak bu bedenler
Ben bu oyunu bozarımbana kaliteyi düşür diye tercih değiştiriyorsun ve sende aynı zamanda kaliteyi arttıran tercih yapıyorsun bukadarmı tesadüf olur yaa bana kaliteyi düşüttürüp kendin kalite attırıyorsun yok yok gözleirm açıldı benim şuan
Sen bence kendini kolla önce yakındır seni jürilikten attıracağımÇiğdem i üzen karşısında beni bulur ben varken kimde onu eleyemez@denizz19
Sen bence kendini kolla önce yakındır seni jürilikten attıracağım
ayy çok beklersin sen bende varken kimse @Nisa yı jurilikten attıramaz bence sen kendini kolla şuan tehriekde olan sensin @denizz19 yatmadan güzel bir dayak yiyeceksin gibi görünüyor vlla 2 kişiyiz bizÇiğdem i üzen karşısında beni bulur ben varken kimde onu eleyemez@denizz19
İkinizin de suyu ısınmaya başladı ne güzel forumda kız yoktu siz nereden çıktınız bilmem ki bizim dizi koliğimiz vardı sadece. Hayır gelen kızlarımızda bir şeye benzese hepsi çirkinler bari güzel olsalar asılsak biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?