MusicSurvivor 3.Sezon | 2.Hafta

Kıskanıyorlar Aşkım sen takma bunları senin şarkıcı seçimin iyi o yüzden bu sezonun 1. si sensin 😉 Amaç şu kıvırcığı elemek
@Çiğdem-

Müzik resitalin o kadar düşük ki dış mihrakların oyununa gelebilecek kadar cücüksün

Kıskanıyorlar Aşkım sen takma bunları senin şarkıcı seçimin iyi o yüzden bu sezonun 1. si sensin 😉 Amaç şu kıvırcığı elemek
@Çiğdem-
tatlım komplo kuruyorlar herhalde bana yaaa bu hafta başıma birşey gelmez inş

böyle giderse zaten son değiştirdiğim parçayla güme gidicez herhalde kaliteyi düşür diyip duruyorlar

Müzik resitalin o kadar düşük ki dış mihrakların oyununa gelebilecek kadar cücüksün
hayırr ben samimiyetinize güveniyorum sadece 🙂🙂🙂

Ayyy biz senle ne ara samimi olduk kız

Ayyy biz senle ne ara samimi olduk kız
o bakımdan demiyorum beee arkadaş bakımından diyorum ama çıkmaz sokaklar iyi bir tercihti yaaa siz yoksa elenebilicek bir parça seçmemimi bekliyorsunuz öyle parça seçersem tamam bu güzel diyeceksiniz ve ben gidicem ayy uykum geldikçe kafam açılıyor benim vlla

Hahaha gerçekten zeki olduğun kanısına vardım

Gerçek diyorum tabi saftirik kız tabiki seni elemeye çalışacak bu bedenler
bana kaliteyi düşür diye tercih değiştiriyorsun ve sende aynı zamanda kaliteyi arttıran tercih yapıyorsun bukadarmı tesadüf olur yaa bana kaliteyi düşüttürüp kendin kalite attırıyorsun yok yok gözleirm açıldı benim şuan

Ben bu oyunu bozarım

ayy çok beklersin sen bende varken kimse @Nisa yı jurilikten attıramaz bence sen kendini kolla şuan tehriekde olan sensin @denizz19 yatmadan güzel bir dayak yiyeceksin gibi görünüyor vlla 2 kişiyiz biz
İkinizin de suyu ısınmaya başladı ne güzel forumda kız yoktu siz nereden çıktınız bilmem ki bizim dizi koliğimiz vardı sadece. Hayır gelen kızlarımızda bir şeye benzese hepsi çirkinler bari güzel olsalar asılsak biraz